ra-sowa 20.12.16, 17:00 Dudowa oddała na WOŚP swoje zdjęcie , i to jeszcze jakie. Budzi się, czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antypomidorowa Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:04 IMO wyraźnie już pokazała co sądzi o tej hucpie gdy w czasie premiery Smoleńska poszła z córką na najnowszy film Allena. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 10:28 Szacun? Za co? W jakim my kraju żyjemy, że za przekazanie zdjęcia na WOŚP przez pierwszą damę należy się medal za odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:10 hehe, ciekawe czy na rekord pójdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:12 Wow, nie sadziałam że się ocknie. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:13 Czyżby miała dystans do siebie i poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:16 tereska.z.bombaju napisała: > Czyżby miała dystans do siebie i poczucie humoru? > OT. Nareszcie masz pająka Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:48 karme-lowa : > > > OT. Nareszcie masz pająka Proście a dostaniecie > Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:15 Fajnie, że ma dystans do siebie. Gdyby jeszcze ta miłość do męża nie była taka ślepa . . . Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:17 asia_i_p Gdyby jeszcze ta miłość do męża nie była taka > ślepa . . . > Myślisz, że to miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:17 asia_i_p napisała: > Fajnie, że ma dystans do siebie. Gdyby jeszcze ta miłość do męża nie była taka > ślepa . . . Miłość!? Myślisz, że tam kiedykolwiek była miłość?! Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:24 Dudeł w młodości był niezłym ciachem . Na pewno miał spore powodzenie i na studiach mnóstwo lasek za nim latało. Myślę że ona była w nim szaleńczo zakochana. A teraz? Może jest miłość może przyzwyczajenie. forumki z 20 letnim stażem wiedzą jak to jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:29 No co ty? Widziałam jego zdjęcia z młodości i wygląda jak pucułowaty wymoczek, zero męskości, teraz zresztą też nie lepiej. Samcem alfa to on nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia35 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:01 nenia1 napisała: > No co ty? Widziałam jego zdjęcia z młodości i wygląda jak pucułowaty wymoczek, > zero męskości, teraz zresztą też nie lepiej. Samcem alfa to on nigdy nie będzie > . img.besty.pl/images/364/08/3640863.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:07 Komorowski typowy student geografii, za to Duda taki komsomolec o szczerym czole i uroczo bezmyślnych oczach, taki co bez wahania wyrabia 300% normy i zawsze ostatni się orientuje, że 50% jego klasy ze szkoły powszechnej już wybito w obozach. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:23 Oj Asiu, nie podejrzewalam Cie o ... taka ironie, zlosliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:26 Każdy facet z wąsami jest obleśny. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 20:02 Dlaczego? I wąsy i broda wywołują u mnie odruch wymiotny Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 21:02 Chyba żartujesz. Jak strata? Nazwałabym to zyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 20:07 Arwena, tobie chyba nie muszę mówić, że wąsy miały wtedy silny podtekst polityczny. Mój ojciec też miał, wyglądał komicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 20:11 Jak pojadę do rodziców to aż sprawdzę zdjęcia rodziców. Bo nie pamiętam taty z wąsami, a w Solidarności był i zdjęcia ze Zjazdów są. No i co by nie mówić to Duda młodszy od Komorowskiego ze dwie dekady, więc nawet jak wąsy są ideologiczne ( chociaż Komorowskiemu zostały do dzisiaj - a to już bleee do potęgi ), to trudno, żeby Duda je miał. Nie przypominam sobie żadnego kolegi ze studiów z wąsami. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 20:16 Komorowski był w TV w sobotę BEZ wąsów. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 20:18 No ale jeszcze niedawno nosił. A wąsy w latach 90 to było zdecydowanie obleśne i dobre dla "Januszy" Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 21:07 prawie wszyscy chlopcy z Solidarności wąsy nosili, no i swetry nawet Sp.L.Kaczyński taka moda Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 21:10 To nadal nie oznacza że nie jest to obleśne. Na szczęście za moich czasów studenci nie nosili wąsów ani brody, bo do dziś byłabym singielką. Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 23:20 www.a-listinternational.com/wp-content/uploads/2016/06/brad-pitt-doesn-t-really-look-much-like-brad-pitt-in-these-photos-727400.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 08:14 No niestety, Brad w tym wydaniu też jest blee. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 09:54 No chyba, że to Bohun: BTW, to chyba jedyny znany mi Rosjanin, który jest zabójczo przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:32 Ciepłe kluchy i tyle ale zakazane smakuje lepiej. To mezalians był jak na krakowskie warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:51 Na pewno. Zwłaszcza jak romansuje po nocach z leśnym r.chadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 07:10 Dobrzy mężowie po dobrej zmianie, po nocach romansują z ruchadełkami i dzikimi foczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 20:43 Dobrym mężem, czyli że co? Śniadanie do łóżka podaje? Kwiaty kupuje? Nawet gdyby mi całą pensję oddawał i podłogi na kolanach mył, to nie zrekompensowałoby tego braku własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:24 A on co trzyma w rękach? Też coś oddał? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:34 Wygląda mi to na jakieś spinki do mankietów. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:59 lauren6 napisała: > Szkoda, że nie używane narty. Lepszy by był długoPIS Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 07:13 Żartujesz? Wtedy PiS jeszcze tego samego dnia postawiłby go pod TS, po co im Duda bez długopisu? Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 23:16 Jakie spinki? To są jego jaja Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:00 Może długopis? A nieee, wtedy przestał by istnieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:04 mógłby w sumie oddać swoje zdjęcie 3D czyli Duda, Doda i d... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:37 ciekawe czy znajdzie się chętny... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:43 Nie budzi się, korzysta z tego ze prezesunio zajęty czym innym... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:44 Swoje? Chyba nie ona jest autorką. Nie przesadzałabym też z domniemywanym poczuciem humoru i autoironią. Dla mnie to kontynuacja gestu z podróży do USA kiedy prezydentowa odwraca się do osób zgromadzonych przed dyplomatyczną limuzyną i "przesyła całusy". Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:54 to może się nie budzi, tylko coś przeczuwa i się przygotowuje Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 20:47 tak samo odbiera te zdjęcie... czytaj .pocałujcie mnie wszyscy w d... Odpowiedz Link Zgłoś
ult.ramaryna Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 17:57 oświećcie mnie, co jest na tym zdjęciu bo nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Łatwo was omamić 20.12.16, 18:04 Niczym tych indian co sprzedawali ziemie za kolorowe szkiełka. Gdzie była Dudowa jak kobiety wyszły na ulicę z parasolkami? Gdzie jest Dudowa nauczycileka kiedy pis demoluje polskie szkolnictwo. No, ale zdjęcie na wośp no jaka wspaniała, no cudowna. budzi się. A ja wam powiem gó... prawda. Podobnie jest z dudą. To, że dał jakiś tam duperel na wośp cokolwiek zmienia? Nie! To nadal wspolnik w bandyckiej szajce niszczącej Polske. Dziś w nocy nie spał bo dostał rozkaz od kaczelnika by podpisać ustawy ostatecznie niszczace niezawisłość TK Nie dawajcie się omamiać takimi pustymi gestami. W kraju kryzys polityczny wywołany rokiem bandyckich rządów pis a "prezydent" ociepla swoj wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:23 uuuu czyżby coś zrozumiała? kurczę, szacun dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:25 Dziewczyny... Ona nic niezrozumiała. Tak samo jak (za przeproszeniem) większość z was. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:39 tak na serio , to ona sobie chyba przygotowuje grunt do odwrotu. Widzi co się dzieje i wie, że przyjdzie jej tu dalej żyć Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:57 Bez jaj. To jak się zachowała podczas podróży do USA pokazuje dobitnie jaki ma stosunek do własnej osoby i do tego co się u niej mówi a co za tym idzie i tego co się tyczy obecnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 06:41 Absolutnie zgadzam sie z kropka. Zaden szacun, zadne zrozumienie sytuacji. Buziaczek poslany protestujacym. Ta laska niczym nie pokazala ze cokolwiek rozumie z calej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Dudowa na WOŚP no no 22.12.16, 14:45 Dokładnie, też nie rozumiem poruszenia. "Szacun"? "Budzi się"? Wishful thinking. Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 10:29 kropkacom napisała: > Dziewczyny... Ona nic niezrozumiała. Tak samo jak (za przeproszeniem) większość > z was. > 100/100. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:27 A mnie jej jest zal. Ona wydaje mi sie byc inteligentna kobieta, ktora baaardzo kocha Dlugopis. Nie chialabym byc na jej miejscu. Z takim ojcem, takim bratem z jednej strony i Du...ą z dugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 10:25 Ja odnoszę wrażenie, że już nie kocha, ale boi się cokolwiek zrobić, żeby nie zostać zjedzoną. Wyobrażasz sobie, co by się działo gdyby zdecydowała się na rozwód. PiS lubi topić w błocie wszystkich, którzy stają mu na drodze. Ją utopiliby w g...nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 10:32 Krakowskie ploteczki mówią, że pozew już raz leżał. Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 10:30 gaskama napisała: > A mnie jej jest zal. Ona wydaje mi sie byc inteligentna kobieta, ktora baaardzo > kocha Dlugopis. Taaa biedaczka. idź i ją przytul. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:31 Duduś zamiast spinek, mógłby wzorem małżonki, zdjęcie z tortem, Dodą i gołą jej p..pą przekazać Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:45 Widzę to tak: pani startuje do licytacji z jedną z niewielu rzeczy, którą ktoś może chcieć kupić, właśnie przez tej rzeczy dwuznaczność. Raczej żyłka do biznesu i chęć zabłyśnięcia kolejny raz. W żadne przebudzenie nie wierzę i, mówiąc szczerze, mam to w dudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 18:57 no cóż, na wośp zdjęcie kardynałów czy tam biskupów?! z watykanu? to chyba po tym apelu owsiaka do rydzyka. wośp nie może odmówić tak zacnego podarku zrobione bez mydła... Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 19:00 Ciekawe czy to jej inicjatywa, czy pomysł PR-u? Tak czy siak, na pewno osiągnie wysoką cenę podczas licytacji. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 19:03 Nie,nie budzi sie. To jest ogromna sila WOSP- obciachem dla pary prezydenckiej by bylo sie nie wlaczyc. I to jest taki rodzaj presji, ktory mi sie osobiscie bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 19:45 Nie budzi się. PR działa. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 20:23 Nic się nie zmienia, po prostu ocieplają swój wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 20:26 Tak, tak. Tylko się nie zdziw jej przebudzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Dudowa na WOŚP no no 20.12.16, 22:17 Gdyby chociaż tę czarną garsonkę dała. Ale zdjęcie z biskupami? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw No nie? 20.12.16, 22:21 Nawet używana kiecka to byłoby coś lepszego niż zdjęcie zrobione przez kogoś innego, które zresztą wszyscy już widzieli w necie sto razy. Poza tym (olaboga!) zgadzam się z krejzi. Nieudolna próba ocieplenia wizerunku, a tu tyle ematek się łapie Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: No nie? 20.12.16, 23:50 Pani D. najwyraźniej najbardziej lubi dawać prezenty z drugiej ręki, najpierw obraz z serwetki, teraz cudzą fotę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 07:17 Dudowa nic nie zrozumiała. Wykonała tani gest pod publiczkę, który widać wielu się podoba. Gdyby chciała pokazać klasę napisałaby odręcznie "Lubię kobiety z parasolkami", przekazała do licytacji czarną parasolkę. To miałoby sens. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 07:48 Dla mnie to byloby jeszcze gorsze. Jak policzek. Nie miala jaj zeby sie choc na czarno w ten dzien ubrac, zeby choc czarna broszke zalozyc, a teraz by miala oddawac parasolke na aukcje?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 07:50 Pomyślałam, że to jak butelka czy balon. Jeżeli jest "więziona" hakami na jej Budynia, to byłoby zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 08:37 Nie, to nie byłoby zrozumiałe. Tzn. tak, dałoby się to uzasadnić, ale takie uzasadnienie nie byłoby dla p. D. pochlebne, oj nie. Porządny człowiek jest przyzwoity nawet w niełatwej sytuacji. Maria Kaczyńska potrafiła być przyzwoita, nawet mimo publicznych wyzwisk od "czarownic" pod jej adresem i braku reakcji jej żałosnego męża na owe wyzwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 07:43 jedna jaskółka wiosny nie czyni poza tym jak słupki długopisa lecą w dół, to pewnie już musiała coś zrobić.... Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia35 Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 08:40 Taaak i tak tylko szczuć , podżegać, krytykować. Co z wami ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 08:47 Bez przesady. Mamy prawo do opinii i krytyki Nikt nie podżega. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dudowa na WOŚP no no 21.12.16, 08:54 Dudowa ma wiecej dystansu do siebie niż Ty poczucia humoru.... Odpowiedz Link Zgłoś