Dodaj do ulubionych

Lampki choinkowe... :(

23.12.16, 16:44
Kurczę... Mamy nową choinkę, większą niż poprzednia. Tak, tak sztuczną, wiocha kompletna wink Nie o to chodzi. Właśnie zaczęliśmy ją ubierać oczywiście okazało się, że lampek jest ZDECYDOWANIE za mało. Zaraz pędzę do galerii, ale martwię się, że już ich nie będzie - w tym stylu, co mamy te stare - kolorowe, ale nie takie kuleczki, które wszędzie widzę.
Trzymajcie kciuki wink
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Lampki choinkowe... :( 23.12.16, 16:56
      Ale jakich szukasz? Nie diodowych? Takich z malymi zaroweczkamj? Czy mowimy o naprawde starych w ksztalcie gwiazdek cZy czego tam? Jesli tak to masz problem moze allegro w przyszlym romu? W tym dokup po prostu setke z tego co jest i daj mieszane stare i nowe
      • aankaa Re: Lampki choinkowe... :( 23.12.16, 17:02
        byłam wczoraj w sklepowisku - zostały nędzne resztki. Więc zrób jak ichi51e radzi
        • heca7 Re: Lampki choinkowe... :( 23.12.16, 17:07
          A u mnie jeszcze jutro normalny bazar (sobota). I lampek choinkowych będzie od groma smile
      • liliawodna222 Re: Lampki choinkowe... :( 23.12.16, 18:14
        Już mam. Dokładnie tak zrobiliśmy - kupiłam setkę podobnych do tych, co mamy. Niestety - migają, ale na szczęście można to ustrojstwo można wyłączyć. W sklepach nędza.
        Dzięki smile
    • berdebul Re: Lampki choinkowe... :( 23.12.16, 17:13
      U nas odwrotnie, mamy malutką choinkę i o dobry metr za dużo lampek. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka