echtom Re: Plany Sylwestrowe 29.12.16, 20:04 Miałam spędzić ten wieczór w domu między tłumaczeniem i czatem, ale dziś zostałam zaproszona na domówkę w gronie starych znajomych, więc chętnie się wybiorę. Sami 50-latkowie, pewnie impreza się skończy niedługo po północy Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Plany Sylwestrowe 30.12.16, 01:36 W tym roku pierwszy raz od 15 lat clubbing, znaczy w jednym klubie Kraków - mam nadzieję na dobrą muzykę. Nocleg musiałam zamówić w marcu 2016, żeby nie zapłacic jak za zboże, a i tak był juz wtedy były braki w ofercie. Pomyśleć, że 15 lat temu miałam takie imprezy za free 7 dni w tygodniu, bo tam mieszkałam. Moze choć na tę noc uda mi się przywrócic dawny klimat, czego i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Plany Sylwestrowe 31.12.16, 15:47 A u nas spontaniczna zmiane planow. MASAKRYCZNY najazd ludzi na Zakopane wiec zostajemy w domu. Chyba zrobimy filmowy maraton horrorow Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Plany Sylwestrowe 31.12.16, 15:54 pizama , film na tyle glosny, żeby zagluszyc chociaż trochę fajerwerki , uspokajanie( a raczej odwracanie uwagi) psa Odpowiedz Link Zgłoś
kokoryczko Re: Plany Sylwestrowe 31.12.16, 16:00 W domu z mezem, w dresie i z malymi przekaskami,soki i dziecinny szampan do toastu, bo dziecie w brzuchu mi wyrasta do tego muzyka, filmy i moje lozko. Nie mam ochoty ns wygibasy w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Plany Sylwestrowe 31.12.16, 16:11 Zaraz jedziemy na Stare Miasto, przejdziemy sie Traktem Krolewskim i Nowym Swiatem, obejrzymy przygotowania do sylwestra podPalacem. Wracajac zajrzymy do znajomych na Pradze, najpozniej kolo dziewiatej wrocimy, bedziemy ogladac filmy i pic wino. O polnocy wyjdziemy na droge, wypijemy toast z sasiadami i popatrzymy na fajerwerki. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Plany Sylwestrowe 31.12.16, 18:00 Impreza z planszówkami się wściekła z powodu choroby. Idę zatem pod Sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Plany Sylwestrowe 31.12.16, 20:14 Zapowiedzi sylwestrowe w Sejmie są bardzo ciekawe. Przygotowania idą pełną parą. Są już termofory, znicze i pasztety. Brakuje tylko zgody na występ Muchy, ale bądźmy dobrej myśli :) A nad salą sejmową unosić się będzie mgła głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Plany Sylwestrowe 31.12.16, 18:08 Witam Uległy zmianie dziś. Pochorowali mi się wszyscy w domu. Czary mary takie. Córka to się wczoraj wyziębiła, bo była na spacerze z chłopakiem. Ze Starówki poszli Mostem Poniatowskiego na Pragę i z powrotem. A mąż to mi po prostu numer zrobił;-P Wpadnę może na lampkę szampana do sąsiadów, bo tam mieliśmy się bawić. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
paknaopak Re: Plany Sylwestrowe 31.12.16, 20:03 Domowka u przyjaciół. A ze po drodze tak mi się nostalgicznie zrobiło, to wiecie co. Ematka jest przy człowieku w każdych okolicznościach. Jak wypriwadzalam się z domu, jak bralam slub, jak zdradzal mnie maz, jak sie rozwodze W sumie nie wiem czy to fajnie, czy smutno. Najlepszego nowego roku w każdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: Plany Sylwestrowe 31.12.16, 21:05 Jestem oczywiście u Andrzeja Super impreza, polecam! )) Odpowiedz Link Zgłoś