• turzyca Re: Mam syna! 01.01.17, 01:02
      Pamiętam Twój pierwszy wątek. I pamiętam ten o becie. Ale to już? Naprawdę? Cale dziecko? Ze wszystkimi paluszkami? Tymi takimi maciupkimi, co człowiek się zastanawia, jak w środku może zmieścić się choć jedna kosteczka? Gratulacje! Strasznie fajna wiadomość.
    • ap.so Re: Mam syna! 01.01.17, 01:40
      Ucałuj swój cud. Bardzo mi ciepło na sercu kiedy czytam takie piękne historie smile
    • rosapulchra-0 Re: Mam syna! 01.01.17, 08:28
      Bardzo się cieszę twoim szczęściem smile
    • sanrio Re: Mam syna! 01.01.17, 10:40
      Jaskiereczko, ty maupko, znów ryczę kiss
    • kouda Re: Mam syna! 01.01.17, 11:10
      gratuluję dumnym mamom synkow i jaskiereczce i wuice. Dwa lata temu o tej porze ja czekalam na swojego, jakby wczoraj, pamietam, jakie wzruszenia towarzyszą temu czasowi, bo chociaz ciezkie, to jednak najpiekniejsze chwile w zyciu. A czas tak szybko szybko leci, zaraz te malenkie stopki zaczna tuptac, jezdzic na rowerku, chwile pozniej bedziesz na nie kupowac vansy w rozmiarze 42 - a na wspomnienie tych pierwszych dni zawsze beda lzy do oczu plynac smile
      i za fioloetowekorale trzymam kciuki - forum juz niejedno dziecko witalo, czekamy i twoje smile
    • zla.m Re: Mam syna! 01.01.17, 11:11
      Najlepszy post jaki przeczytałam w roku 2017. I nie zmienię zdania do grudnia wink Poplakalam się, ale tak płakać to mogę. Gratulację i powodzenia z maluchem. Gratulacje też dla wuiki.

I dołączam do kciuków za fioletowekorale.
    • bei Re: Mam syna! 01.01.17, 11:43
      wzruszajacy wpis, pieknysmile
      Szczesliwa mamusiu, teraz juz wszystkie swieta bada jeszcze bardziej swiateczne/)
      Zdrowia i radosci Wam zyczesmile
    • aka10 Re: Mam syna! 01.01.17, 14:50
      Gratulacje! Piękny post.
    • echtom Re: Mam syna! 01.01.17, 15:06
      Gratulacje smile Ślicznie to opisałaś.
    • kkalipso Re: Mam syna! 01.01.17, 19:25
      Wielkie Gratulacje! Piękne chwile przed Wami...Pozdrawiam!
    • zapalka.na.zakrecie Re: Mam syna! 02.01.17, 16:29
      Jaskiereczko, synek to wyczekane formowe dziecko!
      Cudownego wzajemnego poznawania siebie! Niech Wam się żyje w miłości.
      Grono niewyspanych się powiększyło. I pamiętaj, że wyśpisz się już za 3 lata wink)
      I prześlij dalej tę iskierkę nadziei dla wszystkich Forumek dla których największym pragnieniem na ten rok, jest macierzyństwo. Niech może to zostanie forumowa tradycja taki łańcuszek- podaj dalej.. Teraz fluidy do fioletowekorale.
    • mamusia1999 Re: Mam syna! 02.01.17, 16:54
      i to sie nazywa dobry start w nowy rok! niech Wam szczescie dopisuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka