10.01.17, 19:17
Mam zamiar i konieczność nabyć niebawem ajfona , waham się między piątka i szóstką, potrzebuję głównie do dzwonienia, sms plus jakiś niewielki internet.Cena nie ma znaczenia bo kupuję w Norwegii , chodzi mi o to czy warto zainwestować w większy wypas czy raczej skromniej.
Obserwuj wątek
    • wioskowy_glupek Re: Ajfon. 10.01.17, 21:59
      Jak tylko do tego ci potrzebne, to szkoda pieniędzy na iphone'a
    • lilyrush Re: Ajfon. 10.01.17, 22:04
      kup sobie normalny telefon
      no chyba, ze musisz mieć to nagryzione jabłko- wtedy wyrzuć kase na srajfona, ale nie marudz, ze nie wytrzymuje dnia bez ładowania, jeśli sporo dzownisz
    • manahmanah77 Re: Ajfon. 10.01.17, 22:12
      Może SE?

5s/SE jest zgrabniejszy i bateria dłużej trzyma, moim skromnym zdaniem to jest najbardziej udany iPhone. 6 i 7 też fajne, ale duży ekran zjada czas pracy baterii, telefon jest mniej poręczny - za to wygodniej się czyta i gra.
      • koala0405 Re: Ajfon. 10.01.17, 22:16
        Ja mam SE i bardzo go lubię, ma wszystko co trzeba i jego wielkość jest idealna.
        • pulower8 Re: Ajfon. 11.01.17, 00:04
          Popieram, bierz SE.
          • kolpik124 Re: Ajfon. 11.01.17, 09:55
            co to jest SE?
    • madame_edith Re: Ajfon. 10.01.17, 22:45
      Ja mam 5, siostra 6. Jej robi o wiele lepsze zdjęcia, ale jest spory.
      Dobrze radzą kobiety z tym SE, bebechy ma szóstki, a jest poręczny jak 5.
    • leokadia35 Re: Ajfon. 10.01.17, 22:47
      😁
    • bei Re: Ajfon. 11.01.17, 00:03
      Sprzet z jabluszkiem - doceniam w nim design, co kolejny model to subtelniejszysmile
      Jesli cena nie ma znaczenia to wez 7mkesmile
      Ma swietny aparat, mimo, ze duzy to wygodnie lezy w dloni, do internetu rewelacyjnie szybki.
      Albo jeszcze poczekaj na osemke, bedzie bezramkowy, wiec jeszcze lepszy do netu.
      • leann32 Re: Ajfon. 11.01.17, 00:14
        Ja doceniam w ogole na tle konkurencji smile z tych dwoch - Zdecydowanie 6.
        Dlugo uwazalam ze zachwyt nad ajfonami jest przesadzony.
        Dostalam od meza pod choinke 6.
        I dopiero zrozumialam idee prostoty i intuicyjnisci o jakiej gadal Jobs.
        I kiedys uwazalam ze tel jest do dzwonienia i smsow.
        A teraz uzywam go do kilkudziesieciu rzeczy.

W pracy mamy lumie, samsungi i huaweia i mnie szlag chce trafic jak mam to obslugiwac. Potem tak juz jest ze z iphona i systemu IOS sie nie wroci do innej marki wink
        • lilyrush Re: Ajfon. 11.01.17, 09:39
          Mam służbowego srajfona od kilku lat (5, 5S, 6) - beż mozliwosci wyboru innego telefonu i nadal prywatnie mam Samsunga. I nada nie widzę zalet srajfona.
          7 to już zupełna porażka- nie można podłączyć jednocześnie normalnych słuchawek i ładowania.
    • eve-lynn Re: Ajfon. 11.01.17, 09:41
      samsungi są fajne, lżejsze i większy ekran mają, obejżyj sobie.
      ja zamieniłam iphona na samsunga i jestem bardzo zadowolona.
    • ichi51e Re: Ajfon. 11.01.17, 09:46
      Roznica zadna. Jedyne co faktycznie odczuwalam to pojemnosc - im wiwksza tym lepsza. Reszta dokladnie taka sama
    • kondolyza Re: Ajfon. 11.01.17, 10:10
      jan.kran napisała

>czy warto zainwestować
      > w większy wypas

WARTO
      • jan.kran Re: Ajfon. 11.01.17, 11:13
        Możliwe że samsungi i inne są fajne i ajfon to snobizm i nie warty kasy ale od kiedy w 2003 pierwszy raz zapoznałam się z iMac to jak muszę używać czegoś innego niż produkty jabłkowe to mam kryzys.
        Ten 5SE to bym mogła kupić od razu za gotówkę bo bardziej wypasione to na raty , zreszta to akurat nieważne .Znajoma właśnie sie przesiadła z piątki na szóstkę i żałuje kasy bo dla jej potrzeb piątka by wystarczyła.Ja zdjęć nie robię i raczej nie będę i z netu nakomorce będę korzystała śladowo.
    • berdebul Re: Ajfon. 11.01.17, 11:17
      Wez iPhone SE, będziesz miała pewność że jeszcze długo będą aktualizacje. Mniejszy niż 6, ale szybszy, z dobrym aparatem.
    • the_komcia Re: Ajfon. 11.01.17, 11:38
      Mój mąż sprzedający telefony też zachwala SE.
      • kolpik124 Re: Ajfon. 11.01.17, 12:10
        co to jest SE?
        • wioskowy_glupek Re: Ajfon. 11.01.17, 12:29
          Aj fon dla biedoty wink
          • leokadia35 Re: Ajfon. 11.01.17, 12:41
            Kasa w błoto , przereklamowane dziadostwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka