najstarszy_syn_ksiedza_biskupa 11.01.17, 23:49 Chciałem zaproponować, żeby główny plac w stolicy San Escobar Santo Subito nazwać imieniem Prezydenta Tysiąclecia Lecha Kaczyńskiego. Co myślicie? Dobry pomysł? Dobra zmiana? Xsionnc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manala Re: San Escobar -- > propozycja! 11.01.17, 23:51 i na środku koniecznie pierdyknąć pomnik Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: San Escobar -- > propozycja! 11.01.17, 23:52 manala napisała: > i na środku koniecznie pierdyknąć pomnik to jest oczywista oczywistość! i to się rozumie samo przez się! Xsionnc Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: San Escobar -- > propozycja! 11.01.17, 23:57 nawet dwa, poza tym prezesowi tysiąclecia też się należy, więc trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 00:23 I to taki, jak ma Jezus w Świebodzinie. Taki wielki władca zasługuje na potężny pomnik Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 09:29 a nawet na wyższy! Najpierw rypnie się kopiec, a na nim ten pomnik! Odpowiedz Link Zgłoś
ult.ramaryna Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 18:29 ja proponuję żeby był wyższy od Jezusa de Świebodzinejro, niech Jarosław Mocarny stoi na taborecie Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: San Escobar -- > propozycja! 14.01.17, 20:52 Kopiec ? Ja bym proponowala drabinke. Oczywiscie w odpowiednio wiekszej skali. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 09:33 Ja proponuję, żeby pod ten pomnik na kolanach pomaszerowała znaczna część parlamentu wraz z "żałobnikami" z Krakowskiego Przedmieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 00:13 byłabym bardziej powściągliwa w nazewnictwie - wystarczy "Prezydenta Tysiąclecia", wszak nie wiadomo jakimi (złotymi ?) zgłoskami zapisze się w historii obecny szybkoPiS... pomnik - wystarczy jak dłuto dostanie artysta "po linii i na bazie" - popatrzcie na dzieła upamiętniające JP czy LK - mało który podobny jest do oryginału Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 01:13 Yyyy, a to my już kolonizujemy San Escobar? My, niewinne lelije i mesjasze narodów? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 09:27 lodomeria napisała: > Yyyy, a to my już kolonizujemy San Escobar? My, niewinne lelije i mesjasze naro > dów? Ależ skądże to obecnie nas najlepszy i największy sojusznik po prostu. Stosunki są wyśmienite w wyniku tytanicznej pracy naszej dyplomacji - na zdjęciu wspólne manewry: Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 09:42 lodomeria napisała: > Yyyy, a to my już kolonizujemy San Escobar? My, niewinne lelije i mesjasze naro > dów? A co to dla nas za problem? Przed wojną mieliśmy nawet Ligę Morską i Kolonialną. Zamierzaliśmy wysyłać osadników do Brazylii i Peru. Stamtąd do San Escobar to przecież rzut beretem. --- Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 09:42 Ja słyszałam, że wybitni naukowcy z tamtego państwa mają wesprzeć swoją wiedzą ekspercką komisję Macierewicza i już na ukończeniu jest opinia o TK sporządzona przez samego prof Cretyno. Zresztą wiadomo, że San Escobar słynie z przetwórstwa mięsa, są światową potęgą w produkcji parówek. Niepokój budzi tylko flota powietrzna narodowych linii, podobno korzystają tylko z Tupolewów Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 09:52 Czy profesor Cretyno to ten, którego asystentem jest docent de Bilo? Jeśli tak, to opinia o TK na pewno będzie rzetelna Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 09:55 na prezydenta koniecznie Santa Claus w tych okolicznościach ten człowiek wydaje się być jedynym odpowiednim no a minister obrony narodowej....może ten...? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 18:04 Może być, poprzedniego prezydenta znaliśmy również. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 18:13 Pan Moralez jest przedstawiony jako Minister Obrony Narodowej na oficjalnej stronie San Escobaru na Facebooku - strony kraju z Wikipedii usunęli niestety hakerzy opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 10:27 Najznamienitszy produkt: Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 17:47 Popłakałam się: www.polskatimes.pl/quiz/2918,quiz_wiedzy_o_san_escobar,q,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 17:49 O kurcze, wpisałam "San Escobar" w google, żeby zobaczyć, czy jest już artykuł... Hiszpania się śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 18:08 Kalafiorowa, nie śmiej się waluta San Escobar Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 18:14 i stopniowo nawiązujemy stosunki dyplomatyczne z innymi państwami Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 18:14 4/8 słabo Ale się poduczę, obiecuję Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 18:46 to dla ciebie, żebyś nie musiała szukać, to wstyd taki niski wynik! wiki San Escobar Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: San Escobar -- > propozycja! 12.01.17, 21:34 7/8 Jak na to, że dowiedziałam się o San Escobar DZISIAJ, to całkiem nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: San Escobar -- > propozycja! 14.01.17, 16:25 no kurczę , mam słabą wiedze z testu o San Escobar....i teraz wychodzą braki z geografii w podstawówce....ech... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.doris Chicas de San Escobar i Lola Margines 14.01.17, 10:04 Słodki Presidente Paulina Młynarska feat. Julia Chmielnik Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Chicas de San Escobar i Lola Margines 14.01.17, 16:12 Panie chyba naduzyly vin tuska pod palmami San escobar ale na eurowizje będzie jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Chicas de San Escobar i Lola Margines 14.01.17, 20:17 Czy dałoby się jakoś przenieść tegoroczną eurowizję do San Escobar? Jako nasi najwięksi sojusznicy na pewno pomogą nam wygrać. Ja wiem, że San Escobar nie leży (na razie) w Europie, ale to naprawdę drobny szczegół. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Chicas de San Escobar i Lola Margines 14.01.17, 20:31 Świetna propozycja, niech San Escobar migiem zgłasza akces. Nie leży w Europie, no i co z tego, w zeszłym roku prawie wygrała Australia, tak że wszystko jest możliwe. Ja w każdym razie chętnie kupię bilety, bo obejrzeć na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Chicas de San Escobar i Lola Margines 14.01.17, 20:43 No ja też chętnie się wybiorę. Umówimy się na plaży i pójdziemy razem? Mój mąż chciałby spróbować vina, a o ile wiem to trudno upolować je u nas w sklepach bo prawie cała dostawa jest przechwytywana przez personel, takie ono dobre Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Chicas de San Escobar i Lola Margines 14.01.17, 21:14 a my sie dzis zastanawialismy, kiedy najlepiej wybrac sie na wakacje do san escobar. jak by tak udalo sie przeniesc final eurowizji do san escobar, to by sie swietnie skladalo . wina tez bym sie napila Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Chicas de San Escobar i Lola Margines 14.01.17, 21:18 Jeszcze kawę podobnież dobrą mają, ale też trudno dostępna. Może jak LOT uruchomi w końcu to bezpośrednie połączenie, to będzie łatwiej. Cholerka, narobiłyście mi smaku i poleciałabym chętnie już jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Chicas de San Escobar i Lola Margines 14.01.17, 21:57 ja kawy wprawdzie nie pije, ale maz kawosz, wiec dobrze wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Chicas de San Escobar i Lola Margines 14.01.17, 21:48 O, fajnie im więcej ematek, tym większa szansa na wygraną Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: San Escobar -- > propozycja! 14.01.17, 21:19 Do San Escobaru mają podobno deportować cały gorszy sort i trochę komunistów i złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: San Escobar -- > propozycja! 14.01.17, 22:11 a wiecie, jaki jest kultowy film w san escobar? (na miare "rejsu") ... "o dwoch takich, co ukradli ksiezyc", oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: San Escobar -- > propozycja! 14.01.17, 22:18 Podobno w tym roku ma być premiera "W 80 minut dookoła San Escobar" ale nie pamiętam czy w roli głównej wystąpi V.Vaschikov czy J.Duckynsky Odpowiedz Link Zgłoś