Dodaj do ulubionych

manicure japoński - kilka pytań

13.01.17, 19:50
czy rzeczywiscie efekt gwarantowany, czyli poza błyskiem paznokcie wzmocnione a nawet zdrowsze do całkowitego wyzdrowienia☺

i czy można to cudo kupić - sprawdzony namiar poproszę, żeby chłamu nie kupić - i stosować samodzielnie w domu?
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: manicure japoński - kilka pytań 13.01.17, 19:52
      1. tak
      2. allegro
      • lieu Re: manicure japoński - kilka pytań 13.01.17, 20:15
        Allegro ok, ale czy nie ma obawy o podróbkę?
        • lauren6 Re: manicure japoński - kilka pytań 13.01.17, 20:21
          Ja mam ten zestaw, co obecnie sprzedają na Allegro za 109 zł (bez problemu znajdziesz) i jest to oryginał, jakiego używają u mnie w salonie. Ma instrukcję po japońsku + polskie tłumaczenie.
          • jadis76 Re: manicure japoński - kilka pytań 13.01.17, 21:26
            A wg mnie nie. Byłam 6 razy, paznokcie jak sie łamały tak łamały sie nadal. Dzisiaj po kilkumiesięcznej przerwie poszłam na hybrydę i kosmetyczka (poszłam do salonu w kt wcześniej nie byłam) powiedziała ze wg niej to jest tak słaby zabieg że wycofała go z oferty swojego salonu.
            • jadis76 Re: manicure japoński - kilka pytań 13.01.17, 21:27
              Ale może ja mam tak beznadziejne paznokcie. Poza "błyszczeniem" zabieg nie dawał nic
            • lauren6 Re: manicure japoński - kilka pytań 13.01.17, 21:30
              Pewnie nie umie go zrobić prawidłowo. Nie trzeba być ekspertem by widzieć, że płytka jest w zupełnie innym stanie.
              • lieu Re: manicure japoński - kilka pytań 13.01.17, 21:37
                "Pewnie nie umie go zrobić prawidłowo"

no to jak profesjonalistka może mieć problem z prawidłowym nałożeniem, to czy amator da radęsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka