hallbera.jarlakappi Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 16:33 z niewymienionych : forum.gazeta.pl/forum/w,567,126154967,126154967,co_to_znaczy_pomocy.html forum.gazeta.pl/forum/w,567,149592115,149592115,Podobno_jematka_wie_wszystko_z_cyklu_co_to_jest_.html Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:30 Faceci z egiptu, ale miałam polewę z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 23:38 O proszę, to mój wątas- z cyklu co to jest -do forumowej historii przeszedł heee heeee Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 23:54 O matko, gołębia nie znałam, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 16:51 o, i pamiętam jeszcze wątki o synkach Belli Marudy . Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 16:57 Była jeszcze jakaś dziewczyna z partnerem wrażliwym pianistą, który nie miał znieść jej porodu domowego, bo krew będzie tryskała na ściany. Oczywisty i nieukrywany troll, ale ładnie pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 17:08 ja pamietam taką forumke- trollice, która pokochalam na zawsze i do konca. Ona odstawiała niezłe rzeźby Jej ukochaną formą literacką były pastisze watków pisanych serio. Anika? anita? cus takie no i kiedys jakas laska miała rozkminę o dziecku na trzepaku chyba, czy mu ten trzepak nie zaszkodzi. Rzeczona anika tudziez anita zalozyla szybciutko wątek o tym, że jej dziecko wisiało na płocie (bo lubi sobie powisieć) i czy w zwiazku z tym nie wyciagnęło sobie za bardzo konczyn górnych wzdłuż. Wątek był przecudny, a ja obsmialam sie jak norka ze sztucznego futra widząc nie tylko pytanie startowe, ale glownie odpowiedzi zatroskanych rozmowczyn. Dobre forumki uspokajałay tę pojebuskę . Bardzo teskn ie za aniką, a watku nie moge znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:37 A ja szukam takiej parodii watkow napisanej przez Gazete, o niewypuszczaniu mezow z domu i nie moge znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 17:03 O tym, że moli spożywczych się nie spożywa forum.gazeta.pl/forum/w,567,160620191,160620191,gdzie_zglosic_towar_ktory_moze_zagrazac_.html Porodowy: forum.gazeta.pl/forum/w,585,51401962,51401962,porod_na_wesolo_.html forum.gazeta.pl/forum/w,16,72618380,72618380,Najbardziej_skapy_facet_ranking_.html Ten z koszem w łazience też był piękny. Pasożyty i kąpiele w miodzie i ciecierzyca też cudo. Kocham was Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 17:16 bialeem napisała: > O tym, że moli spożywczych się nie spożywa > forum.gazeta.pl/forum/w,567,160620191,160620191,gdzie_zglosic_towar_ktory_moze_zagrazac_.html Kurna! Dostałam ataku i muszę teraz czem prędzej do spychiatry! Masz mnie na sumieniu Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Wątki, które przeszły do historii forum 07.08.17, 23:30 najbardziej skąpy facet to mój ulubiony watek EVER! ja innych nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
antypomidorowa Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 17:06 Z Życia rodzinnnego rewelacyjny wątek o lasce, która chciała pomóc szczęściu i wyrwać faceta na dziecko, ale trochę plan się rozjechał: forum.gazeta.pl/forum/w,898,158427953,158427953,Jestem_w_matni_Nie_wiem_co_dalej_.html#p158445264 Można czytać tylko jej wpisy, bo i tak nie słucha tego co dziewczyny jej radzą, ale pisze co było dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 20:35 Wczoraj przeczytałam ten wątek i mnie trochę dobił, później czytałam tylko wpisy tej dziewczyny, fakt głupia i głupio zrobiła ale po 6 zabawiania się nią facet spuścił ją na drzewo ... szkoda i jej i dziecka taka mocno naiwna i głupia miłośc z jej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 19.01.17, 11:05 To nie był pierwszy wątek tej dziewczyny, chyba drugi albo trzeci. W poprzednich wszystkie forumowiczki, które na życiu rodzinnym są daleko bardziej wyrozumiale niż na emamie, klarowały jej do czego może doprowadzić jej działanie. Znasz ten dowcip jak siedzi baca na drzewie i piłuje gałąź na której siedzi? Przechodzi turysta i woła: - Oj baco, spadniecie. - Eee tam, nie spadnę. Turysta odszedł, baca dokończył piłowanie i oczywiście poleciał na ziemię razem z gałęzią. Podniósł się, otrzepał, pokręcił głową z niedowierzaniem i pod nosem westchnął: - Prorok jaki, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Wątki, które przeszły do historii forum 19.01.17, 11:10 dajcie linka Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 19.01.17, 11:15 Wątasek nr 1 forum.gazeta.pl/forum/w,898,150597729,150597729,Co_robic_.html A wątasek nr 2 wrzuciła wyżej antypomidorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Wątki, które przeszły do historii forum 19.01.17, 11:16 już widze sorki Odpowiedz Link Zgłoś
yaguarete Re: Wątki, które przeszły do historii forum 19.01.17, 12:11 To troll byl, raczej na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Wątki, które przeszły do historii forum 07.08.17, 19:12 > Wczoraj przeczytałam ten wątek i mnie trochę dobił, później czytałam tylko wpisy > tej dziewczyny, fakt głupia i głupio zrobiła ale po 6 zabawiania się nią facet spuścił > ją na drzewo ... szkoda i jej i dziecka taka mocno naiwna i głupia miłośc z jej strony. Przeczytałam oba wątki. Jeśli nie troll, to dziewczyna mocno zaburzona. Fakt, dziecka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
rozaly Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 17:09 Kot terrorysta zdecydowanie Jeszcze seria wątków o szwagrze Chipsi Odpowiedz Link Zgłoś
sandrasj Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 17:14 A sukienka łyżwiarka gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Wątki, które przeszły do historii forum 07.08.17, 18:54 O, tak, sukienka lyzwiarki na wesele to byl piekny watek😂 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 08.08.17, 08:44 O, wszystkie wątki weselne azile.oli z tej serii- rozpoczynając od koleżanki wylewajacej kawę że słowami "sprzątaj to!", przez pana młodego mającego obskakiwac babcię na weselu, po strój łyżwiarki. I chyba jeszcze jakiś wątek poślubny był... Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Wątki, które przeszły do historii forum 07.08.17, 22:21 rozaly napisała: > Jeszcze seria wątków o szwagrze Chipsi No wlasnie prosze oswieccie mnie o co chodzi z tym szwagrem Chipsi. Czasami sie natykam gdzies na tego szwagra ale nigdy nie czytalam konkretnego watku tylko wzmianki tu i owdzie. Zdecydowanie niezly gagatek ale co dokladnie ma za uszami? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 07.08.17, 22:26 Taki skrajny cham i prostak. Oni tam jakoś mieszkali obok siebie i ciągle popadali w konflikty. Chipsi wpadała na forum się wyżalić co tym razem jej szwagier powiedział/wymyślił i dla większosci z nas to był kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Wątki, które przeszły do historii forum 07.08.17, 22:37 Aha. Dzieki. Szkoda, ze juz jej nie widac na forum, mozna by sie dowiedziec dalszego ciagu. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 17:18 Ciężkostrawna folia aluminiowa: forum.gazeta.pl/forum/w,567,160620191,160620191,gdzie_zglosic_towar_ktory_moze_zagrazac_.html?visit=1 Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Mój ulubiony wątek - ten, w którym wszystkie emamy 17.01.17, 17:19 są trollami Proszę: forum.gazeta.pl/forum/w,567,140398360,140398360,Jeste_trolle.html Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_1971 Re: Mój ulubiony wątek - ten, w którym wszystkie 17.01.17, 17:48 Na mnie największe wrażenie zrobił wątek Rosy o teściowej i opiece nad nią. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_1971 Re: Mój ulubiony wątek - ten, w którym wszystkie 17.01.17, 18:02 Ten w którym Rosa opowiada jak tesciowa nasrala na dywan ...... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Mój ulubiony wątek - ten, w którym wszystkie 17.01.17, 20:29 O jezu, to był taki wątek??? Chyba dobrze że go nie czytałam, Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Mój ulubiony wątek - ten, w którym wszystkie 18.01.17, 05:14 To kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lati7 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 17:53 A ten o synu co w twarz dostał od ciotki na cmentarzu ? Za podłą odzywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_1971 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 18:03 Prosze o linka ! Odpowiedz Link Zgłoś
zadz.iora Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 18:01 Co prawda nie z ematki (którą z namaszczeniem podczytuję, ale Poród na wesoło oraz 'Mój chłopak sika na siedząco!' to moje ulubione wątki: forum.gazeta.pl/forum/w,520,79804931,79804931,Moj_chlopak_sika_na_siedzaco_.html Do wspomnianych już moli spożywczych też mam słabość <3 (ale tylko do samego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 18:21 Żaden tam pan, tylko sam Mecenas. Mecenas Pirania! Niestety nie pamiętam, czym się naraziła forumka, której inna tym mecenasem groziła Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:53 To ja. Ale nie będę pisać czym Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 18:49 Kto otwiera mleko w sklepach??? " Kupiłam wczoraj w biedronce mleko, dzisiaj chce otworzyć - a tu pupa - sreberko w środku przerwane, widać że mleko było juz otwarte. I to już którys raz z kolei taka sytuacja. Szlag mnie trafił bo kurczę kto tak robi? Otwiera mleko w sklepie żeby się łyka napić ? napluć? Mleko poza tym prawie pełne." Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 19:15 Kobiecymi wszechwatkami na forum gazety, watki domali - kamila. Wlaczajac fora prywatne . Odpowiedz Link Zgłoś
yaguarete Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 19:22 Na pewno watek o zapchanym podpaska kiblu, a powodem tego byl brak kosza na smieci w ubikacji Ze smutnych watkow to na pewno telenowela w odcinkach pt. Pasierbica w ciazy (niedlugo bedzie odcinek 4ty, tak przypuszczam). I smieszne sa posty kaznodziei o sojowym latte i ciasteczkach bezglutenowych. Odpowiedz Link Zgłoś
yaguarete Re: Wątki, które przeszły do historii forum 19.01.17, 12:13 yaguarete napisała: > Na pewno watek o zapchanym podpaska kiblu, a powodem tego byl brak kosza na smi > eci w ubikacji Ze smutnych watkow to na pewno telenowela w odcinkach pt. Pa > sierbica w ciazy (niedlugo bedzie odcinek 4ty, tak przypuszczam). > I smieszne sa posty kaznodziei o sojowym latte i ciasteczkach bezglutenowych. O! Juz jest: forum.gazeta.pl/forum/w,567,163210204,163210204,Pasierbica_w_ciazy_cd.html Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 19:34 anal za sukienkę oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Chamski mąż 17.01.17, 20:18 forum.gazeta.pl/forum/w,16,113059589,113059589,.html Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Chamski mąż 17.01.17, 20:44 Rozumiec, idac za przykladem Adminki, mozemy wklejac z innych forów. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Chamski mąż 17.01.17, 21:00 Nieraz rarytasy były linkowane, mała veroniczka z murzynkiem też skądś przyszła na emamę, za pomocą linka. A ewatwardowska to moja idolka pod pewnymi względami Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 19:43 Ja lubię połowę ciasta forum.gazeta.pl/forum/w,16,106212775,106212775,Jak_reagowac_na_takie_zachowanie_.html A sztandarowy to tampon z gdańska, ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:00 Przedni watasek! Wyobraz sobie a tam pol miski wyjedzone... Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 19:49 Ja pamiętam jakiś wątek o matce, która się skarżyła, że dorosła córka jej nie chce znać a ona nie wie dlaczego. Kosmiczny był ten wątek, córka przechodziła na widok matki na 2 stronę ulicy, a matka szukała podpowiedzi na ematce, o co też tej córce może chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 19:52 Na minus-wątek takiej jednej co dziecia samego zostawiła w deszczu i daleko od domu , bo "ona nieupoważniona do odbioru" śmieszny-sukienka w cekiny,co ledwo tyłek zasłania dla matki na ślub córki Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 19:55 Chwala jolce, ze nie zmienila. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:02 Za co chwała? Że nie ma ani odrobiny poczucia wstydu? Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:24 Wstyd powinien powodowac zmiane, czy tchorzostwo? Stoje prosto do moich bledow, nie kazdego stac. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:53 Eee tam ja zawsze jak widze Jolke to mi sie te paczki przypominają! I jeszcze mąż Jolki! Też była z nim ciekawa historia... Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:09 imo watek babsee z 2005 - karmila piersia chodzac po sklepie, aktywny jeszcze do 2014 i poezja płodowa zaraz znajde jak malego uspie Odpowiedz Link Zgłoś
korolla-x Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:17 Dajcie już spokój, bo ja już nie mogę!!!! W zyciu sie tak nie uśmiałam, jak z tych wątków. Murzynek... hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Karmiła piersią chodząc po sklepie 17.01.17, 21:04 forum.gazeta.pl/forum/w,567,22174479,22174479,.html Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:16 A czy pamięta ktoś wątek z 2004 może, napisany przez - być może - Belladonnę o czyszczeniu z piór kury w kuchni i o jej amancie. Znaczy, jak to amant do niej przyszedł, a ona - arystokratka - tak w tej kuchni okrakiem z tą kurą... Odpowiedz Link Zgłoś
korolla-x Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:17 Nie no,musze do lazienki, bo jeszcze kanape obsikam. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 20:40 Pamiętam jak przez mgłę Odpowiedz Link Zgłoś
yaguarete Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:47 Byl jeszcze taki watek na emamie kilka lat temu, cos o seksie z obcokrajowcami czy tez z przedstawicielami innych ras. Nie pamietam zbyt dobrze, ale wiem, ze zrywalam boki ze smiechu. Zdaje sie, ze nie bylo zadnej jatki, ale duzo zartow, smiesznych tekstow. Nie wiem, czy znajde. Jak bede miala czas, to poszukam. A moze ktos jeszcze kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 23:26 Może chodzi ci o Faceci z egiptu??? Musze poszperać bo nie wiem czy to forum jeszcze istnieje, natomiast ubaw z tego był przedni Odpowiedz Link Zgłoś
yaguarete Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 00:04 znowu.to.samo napisała: > Może chodzi ci o Faceci z egiptu??? Musze poszperać bo nie wiem czy to forum je > szcze istnieje, natomiast ubaw z tego był przedni Nie nie, to na pewno bylo na emamie. Forum Faceci z Egiptu pamietam, ubaw faktycznie niezly ale czasami to az straszne bylo, co te dziewczyny wypisywaly o tych habibisiach i ta ich naiwnosc. Ale to ze 12 lat temu, teraz to forum chyba juz nie istnieje. Na emamie znalazlam taki, ale to tez nie ten, ktory mialam na mysli: forum.gazeta.pl/forum/w,567,144070476,144070476,watek_kontrowersyjno_sensacyjny_dla_odwaznych_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 08:28 Nie mogę znaleźć linka, ale dobry był jeszcze wątek anety-skarpety mały ale wariat. Wątek, po którym edel już zawsze będzie mi się kojarzyć z obrończynią małych penisów. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 08:46 Ten? forum.gazeta.pl/forum/w,520,143677221,143677221,maly_ale_wariat.html Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 10:34 O to, to. Dziękuję za przypomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 20:54 NajwieksZe wrażenie zrobił chyba na mnie wątek o szczotce wc w zmywarce. I z takich starszych i smutniejszych: - lata świetlne temu na "towarzyskim" chyba babka pisała o swoim mężu, który jest meblem, nie maja seksu i ja olewa, mieszkali w mieszkaniu akademickim / służbowym. Pamietam ze miałam wtedy z 15-16 lat, pierwszego chłopaka o byłam w szoku- jak go ktoś może nie mieć ochoty na seks? - "Rozwód i co dalej" była taka forumka, "zaginione Szczęście" czy jakoś tak, była w końcówce wyczekanej ciąży kiedy idealny pan mąż powiedział, ze jednak jej nie kocha, zniknął jak sen złoty, nie odbierał telefonów i miał już jakaś dziunie. Czasem myśle, co u niej słychac, tak rozsądnie pisała i nie znoszę takich dwulicowych palantow - Z "kobiety" chyba wątki "inki samej", która bardzo wcześnie została wdowa. Ponownie z weselszy h - Na "młodziutkie mężatki" chyba była tez taka, co opowiadała jak podczas minety puściła baka Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 08:59 "zaginione Szczęście" chyba chodziło ci o tesknotazabija Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 10:02 Dokładnie, tesknotazabija. Generalnie kobieta była ogarnięta intelektualnie i finansowo i pomimo ogromnego rozczarowania i załamania zachowywała się bardzo racjonalnie. Wzięła detektywa i dobrego adwokata, w sądzie zrobiła z męża wiatrak. To co ją bolało, to to, że on się nie garnął do kontaktu z dzieckiem, a jak już takowy miał, to u niej w domu i słabo pozwałało to na emocjonalne odcięcie się. W pewnym momencie podziękowała za pomoc i wycofała się z udziału z forum. Też czasami o niej myślę i mam nadzieję, że dobrze jej się ułożyło, bo było widać, że to bardzo wartościowa, zrównoważona osoba. Jej męża wytaplałabym w smole i pierzu a na czole wytatuowała "palant". Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 10:38 Chyba kojarzę ten wątek. Autorka związała się z rozwodnikiem, który wieszał psy na swojej ex, robił z niej wariatkę. Dopiero jak nexia została porzucona w ciąży zreflektowała się, że to co mówił o byłej to mogły być same kłamstwa. Pamiętam, że też mnie ten wątek poruszył i potem zastanawiałam się jak się autorce życie potoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 13:06 Tak, to ona. Faktycznie jej mąż był rozwodnikiem a jego eks niby wariatka. Potem się okazało ze nowej dziuni opowiadał to samo o autorce wątku, ze wariatka, ze go wrobiła w dziecko, a przecież sam nalegał. No naprawdę nie wiem skąd się tacy debile biorą, trzeba być psychopata zeby tak te kobiety męczyć. Potem autorka się spotkała z eks żona, a nawet z next i faktycznie było coś tez o braku kontaktu z dzieckiem. Skoro rozwód przeszedł pomyślnie dla autorki to jestem pewna ze jej się dobrze wiedzie. Była bardzo rozsądna i racjonalna, emanowała spokojem mimo smutku. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 13:23 Rzeczywiście tam było jakieś takie tło, tylko zdaje się co do "ex wariatki" to autorkę wkręcał nie tylko pan, ale też jego rodzina i przyjaciele. Ogólnie niezły manipulant. Dlatego ten wątek był taki przerażający, bo tęsknota to była racjonalna, roztropna osoba, a nie jakaś trzpiotka która wszystko łyka jak gęś kulki. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 21:10 a pamiętacie ten wątek jak matka sie oburzała, że pod jej nieobecność ktoś dał jej dziecku po raz pierwszy marchewke a ona chciała zobaczyć reakcję? albo ten, jak mąż forumki wychodząc do pracy wydzielał jej kawę czy coś takiego? tylko on zarabiał i wszystko jej wyliczał Nie podam linków bo nie miałam w zwyczaju zapisywania-może ktoś pamięta i ma? Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 21:42 forum.gazeta.pl/forum/w,567,127515042,127515042,moja_mama_pierwsze_razy_niemowlaka_przesadzam_.html Odpowiedz Link Zgłoś
antypomidorowa Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 22:18 Wątku o pierwszej marchewce nie pamiętam, ale był taki odcinek How i met your mother, w którym Ted pilnował dziecka Marshallów i zrobił z tym dzieciakiem coś po raz pierwszy (zabrał o zoo czy coś w tym stylu) i było pokazane jak się kiedyś zemścili, więc wygląda na to nie jest wyizolowany przypadek szajby Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 23:07 Ja pamiętam! To babcia dała dziecku pierwszy raz w życiu marchewkę w czasie kiedy opiekowała się nim na życzenie rodziców. No i matka dziecka była oburzona bo dziecko ponoć takie niesamowite minki robiło, tak się cudnie krzywiło. I ona nie widziała! Przegapiła! Została perfidnie pozbawiona tego doświadczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 21:22 Zdecydowanie "romans w żłobku" - o dyrektorce która stała w drzwiach żłobka i opowiadała przychodzącym rodzicom ze jeden ojciec miał romans z pracownica Hahahahaha chyba w ciagu kilku godzin było z 500 wpisów nic go nie pobije, nie wkleję linka bo pisze z telefonu, ale na pewno wyskoczy w wyszukiwarce, szukałam kiedyś zeby sie pochichrac Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 10:23 To akurat było smutne. Młodziutka dziewczyna (chyba 17 lat bo w tym kraju można tak pracować) została uwiedziona przez żonatego b...ca który przyprowadzał dziecko do przedszkola, dane dziewczyny zostały ujawnione oraz jej narodowość (Turczynka), poniosła konsekwencje i została wyrzucona z pracy, Panu oczywiście włos z głowy nie spadł i nikt nie ujawnił kto był tym ojcem. Może później zbałamuci kolejną opiekunkę i po raz kolejny winna będzie oczywiście kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_k Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 21:58 Któraś pisała jak latem, przy otwartym oknie w pokoju robiła sobie nasiadowke i jakiś znajomy robotnik z rusztowania ustawionego przy bloku z nią gadał, a ona nie mogła się ruszyć z gołą d... Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 22:19 forum.gazeta.pl/forum/w,567,125019320,125019320,Czy_to_jest_legalne_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: Wątki, które przeszły do historii forum 18.01.17, 13:19 Ten watek Gazeta swietnie sparodiowala i nie moge tego znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Wątki, które przeszły do historii forum 17.01.17, 23:11 Jakiś spamer nieudolnie zachwalał wafle ryżowe pewnej firmy i bywalcy forum humorum dali czadu, powstało nowe forum poświecone waflom ryżowym kupiec. Były wiersze dedykowane waflom, przepisy na wafle i absurdalne wątki o waflach. Z Kobiety pamiętam historię chyba akknes "wracanie do siebie", wątek o rozstaniu z facetem ciągnął się na kilkanaście stron. Mam nadzieję że dziewczyna w końcu kopnęła tego buca w tyłek. Przygotowania ślubne Zia zakończone ceremonią humanistyczną Odpowiedz Link Zgłoś