lauren6 24.01.17, 08:02 Czy tylko ja nie mogę dzisiaj odpowiadać na żadne posty na komórce? Widok wątku się zmienił, a jak klikam odpowiedz to jedynie przeładowuje się strona. Testowane na 2 przeglądarkach. Nowe wątki mogę zakładam, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamolka1 Re: Problem z forum? 24.01.17, 08:04 Widok się zmienił, Trzcionkę mam inną ale odpowiadać potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Problem z forum? 24.01.17, 10:10 Wielkość czcionki jest do luftu, czyżby to było celowe pogorszenie, żeby używać tego idiotycznego wygodnego (he, he) przeglądania? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Problem z forum? 24.01.17, 12:40 No wlasnie czcionka jest do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Problem z forum? 24.01.17, 12:30 Przepraszam, ale z "trzcionki" posikalam sie ze smiechu Drzewka calkiem pionowe zarowno na telefonie jak i na kompie, odpowiadac moge z obu urzadzen. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Problem z forum? 24.01.17, 13:04 Kiedy po raz pierwszy zobaczyłam trzcionkę - wiele lat temu w odręcznie napisanym komentarzu do mojego projektu ( proszę zmienić ...na arial) - ledwo zdążyłam do toalety Autorką trzcionki była moja ówczesna szefowa, dla niektórych naukowy autorytet ponoć, późniejsza ministra zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Problem z forum? 24.01.17, 08:04 Piszę z laptopa, a też mam ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Problem z forum? 24.01.17, 08:05 ja mam na laptopie, wiec to pewnie nie ma zwiazku z telefonem. nowego watku nie zakladalam wprawdzie, odpowiadac moge, ale nie moge "rozwinac dyskusji", czyli zobaczyc, co kto odpowiedzial w watku. tez sie tylko strona przeladowuje i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
juuuu7 Re: Problem z forum? 24.01.17, 08:13 Widok sie zmienil ale jak widac moge odpisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Problem z forum? 24.01.17, 10:38 O, też tak czasami mi się robi Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Problem z forum? 24.01.17, 11:06 Chyba jeszcze coś nie działa. Gdy chcę odpowiedzieć na konkretny post wyskakuje mi, że odpowiadam na pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: Problem z forum? 24.01.17, 16:01 A ja się zaczęłam sobie na zielono wyświetlac. A na milion procent tego nie ustawialam. Byłam na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Problem z forum? 24.01.17, 16:05 Hej, podejrzałam, to odpiszę Rano był problem z edytorem zaawansowanym: forum.gazeta.pl/forum/w,299,163244382,163244382,Co_sie_dzieje_.html Zostało to poprawione i wszystko powinno już działać poprawnie. Jeśli coś Wam nie działa, zgłaszajcie proszę na forum@agora.pl (linki, screeny, przykłady) - tam dużo szybciej jesteśmy w stanie coś wychwycić i w razie czego naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś