Dodaj do ulubionych

narty biegowe dla dzieci

24.01.17, 15:28
dziewczyny, czy uwazacie, ze biegowki to atrakcyjny sport dla dzieciakow i mlodziezy? 8 i 13
rozwazam zimowy wypoczynek kilkudniowy - w sensie obozu, bez rodzicow
zjazdowki znaja i lubia, jezdza niezle, biegowek nigdy nie probowali
fajne czy nie fajne? macie doswiadczenie?
Obserwuj wątek
    • sayyida Re: narty biegowe dla dzieci 24.01.17, 15:33
      Fajne. Powinno się spodobać.
      • kouda Re: narty biegowe dla dzieci 24.01.17, 15:35
        smile
        dzieci raczej z tych aktywnych, ale maz sie upiera, ze to zmudne i nudne
        • sayyida Re: narty biegowe dla dzieci 24.01.17, 15:43
          Eee tam, to skrzyżowanie łyżew i nart w jednym. A ile jest śmiechu np. przy zmianie kierunku... Fajne jest pod warunkiem wydeptanej trasy, ale jak obóz, to pewnie trasy będą. Zresztą, wystarczy, że 2-3 dorosłych pojedzie gęsiego przodem i już trasa wydeptana.
          • kouda Re: narty biegowe dla dzieci 24.01.17, 17:26
            dzieki smile
        • butch_cassidy Re: narty biegowe dla dzieci 25.01.17, 00:26
          Zgadzam się z mężem.
    • mum2004 Re: narty biegowe dla dzieci 24.01.17, 18:48
      Mooże.... choć ja uwielbiam zjazdówki a do biegówek nie mogę się przekonać. Jakoś szybko mnie męczą ale ja nie jesten typem biegacza.
      U dzieciaków to wiekszosc zależy od obozu- jakie trasy, jacy prowadzący, jakie towarzystwo.
    • rulsanka Re: narty biegowe dla dzieci 24.01.17, 21:54
      A lubią sporty typu bieganie lub rower, terenowe piesze wędrówki? Czyli takie sporty, w których atutem jest przemieszczanie się z miejsca na miejsce?
      Osobiście uwielbiam biegówki, ale ja w ogóle lubię różne sporty.
      • kouda Re: narty biegowe dla dzieci 24.01.17, 22:27
        Lubia chyba kazda forme ruchu, regularnie trenuja plywanie, koszykowke, narty zjazdowe zima, rower w lecie. W zasadzie juz chyba podjelam decyzje i pojada smile dzieki za podpowiedzi, mysle ze to jest cos, co ja tez Moglabym polubic, mnie z kolei zjazdowki jakos srednio pasujà
        • hermenegilda_zenia Re: narty biegowe dla dzieci 24.01.17, 23:28
          Przede wszystkim biegówki są mniej kontuzjogenne, znacznie mniejsza szansa na połamanie nog, zerwanie ścięgien/więzadeł czy urazy głowy. Jeżeli miałyby jechać same na obóz to na pewno wybrałabym biegówki.
    • butch_cassidy Re: narty biegowe dla dzieci 25.01.17, 00:25
      Dla mnie w tym wieku było koszmarnie nudne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka