beata985 25.01.17, 19:54 czy może bozia paluszkiem grozi albo opatrrzność pilnuje?? wiadomosci.onet.pl/kraj/karambol-z-udzialem-samochodow-zandarmerii-wojskowej/4c0bf7s Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka3 Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 20:01 A Antoni zwyczajowo uciekl Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 21:43 (zakrztusilem sie) Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 21:47 Ma widoczną wprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 22:23 trening czyni mistrza ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 20:05 Powywalali wszystkich, którzy byli przeszkoleni przez poprzedników, bo to podejrzany element, na szoferów pobrali kuzynów, którzy wcześniej jeździli taksówką, to i są "zamachy". Oni autodestrukcję mają w genach Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 20:10 Sugerujesz ze jeden lot i moga sie sami wyeliminowac? Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 20:15 No juz próbowali. Lot z Londynu. Właśnie prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa, bo władza wie co robi. Czekam aż zwolnią pilota, który odmówił startu. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 20:20 Ja tez mam nadzieje ze wladza wie co robi i pedzi prosto 150km/h w przepasc Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 26.01.17, 06:05 A nie był to wyczarterowany wraz obsługą samolot i brytyjski pilot? Mogą mu nafiukać. To nie wojskowy biedak, który ma się postawić głównodowodzącemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 26.01.17, 08:19 To chyba był samolot lotu z polskim pilotem. Jako cywil, który nie przysięgał ginąć za ojczyznę, odmówił, bo nie ma obowiązku spełniać generalskich kaprysów. Niestety pewnie w pracy nie ma teraz lekko Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 26.01.17, 08:35 W locie pewnie nie, vide samolot rejsowy czekajacy dwie godziny na kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 20:10 kuśfa, minister obrony narodowej... Antoni Macierewicz wracał z sympozjum "Oblicza dumy Polaków", które organizowane było w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej ojca Rydzyka w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 20:11 Ze tak polece klasyka, jako rzad taki minister (i tak jestem dobra, moglam napisac żąd) Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 20:21 No wiem, przecenilam ich Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 20:55 ...siedem pojazdów: dwa samochody marki BMW, dwa marki Reno, Toyota, Audi i laweta - poinformowała portal Gazeta.pl podinsp. Wioletta Dąbrowska z Komendy Miejskiej Policji w Toruniu... o matko... cenisz dobre dziennikarstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 21:00 Na tej trasie było trochę wilgotno, trochę ślisko, ale nie wiem, czy możemy mówić o trudnych warunkach pogodowych - dodała funkcjonariuszka. autostrada A1: Karambol 10 aut radny PiS Karol Wojtasik. W rozmowie z Moniką Olejnik w TVN24 opowiedział, jak wyglądała sytuacja po wypadku. - Stałem w korku na wiadukcie nad autostradą i zapytałem się kierowców, co się stało. I powiedziano mi, że była kolizja z udziałem BOR-u. Wiedziałem już, że to nie jest BOR, tylko Żandarmeria Wojskowa. Wykonałem telefon i dowiedziałem się, że z ministrem Macierewiczem jest wszystko w porządku, on przesiadł się do drugiego samochodu i odjechał. Zadzwoniłem na policję, poprosiłem, żeby wysłano parę patroli na wiadukt. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 21:13 To była moja pierwsza myśl, że uznają to za zamach Dzięki temu można będzie zrzucić winę na tych "innych" a wybielić siebie. Ba! nawet więcej niż wybielić! Uznać, że jest się tak niewygodnym dla przeciwników , że chcą go wyeliminować I w ten sposób stanie się bohaterem. O! Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 21:47 Na TVN24 świadek zdarzenia mówił, że dwa auta stały na czerwonym świetle, natomiast kolumna samochodów (w tym jeden z Macierewiczem) pędziła sporo ponad 100 km/h nawet nie zwalniając przed sygnalizatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 21:50 ooo, robi się ciekawie.... czyja będzie wina??? obstawiam, że tych co stanęli na czerwonym.... Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 22:55 Wiadomo, że wina Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 26.01.17, 06:57 I swiatel. Ktos podstepnie zaprogramowal tak, zeby sie zmienily na czerwone akurat kiedy Macierewicz jechal Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 21:50 Na TVP będzie, że te samochody nie ustąpiły miejsca i w ten sposób dokonały zamachu biernego. A może nawet czynnego - bo kierowcy je cofnęli. Znaczy - napadły. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 22:12 A ja stawiam na próbę puczu i podstępnych działaczy KODu, którzy w ostatniej chwili podstawili na drodze sygnalizator z czerwonym światłem, nie dając żadnych szans jadącym samochodom na wyhamowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 22:27 pani ! światła na autostradzie to ewidentny zamach a nie próba puczu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 22:43 Nie bójmy się tego słowa - to nie spuczka, a akt terroru. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 23:10 i dlatego 1 lutego (ale się rymło ) zamilkną miliony telefonów na kartę Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 23:07 Żeby to autostrada była... Na pewno specjalna komisja ustali winnych wykonania porządnej drogi krajowej, z jakimiś zwężeniami, zakrętami, światłami, ograniczeniami do 70 i 50 km/h... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 23:11 a rządowa lymuzyna będzie nadal popier...ać 150/h Odpowiedz Link Zgłoś
owczarkini Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 26.01.17, 07:37 Ja to chyba jasnowidząca jestem, dokładnie coś takiego od razu pomyślałam. I znowu to samo: jaśniepaństwu się spieszy, więc ma w dudzie przepisy, bo przepisy są dla gorszego sortu. Oni stworzeni do wyższych celów i prawa fizyki w pogardzie mieć mogą. Dachowanie Dudy, afera z samolotem z Londynu do którego napakowali sobie 2 x tyle osób ile można, teraz to. I taki *&%#!( ma czelność ględzić, że w Smoleńsku był zamach Dziś rano słyszałam, że dochodzenie przejmuje ŻW, więc nie ma już wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 22:07 Będzie apel Toruński A tak serio pewnie znowu guma im pękła albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 22:25 ...znowu guma im pękła ... === w majtach ? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 22:27 Guma na pewno pękła staremu Antosia, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 23:09 Google 2 godz. 34 min (258 km) przez A2 i A1 Najszybsza trasa, ruch taki jak zwykle "O godz. 17.40 limuzyna, którą wracał do Warszawy, zderzyła się z kilkoma innymi samochodami." "Minister miał napięty grafik - o godz. 19 rozpoczynała się gala tygodnika "wSieci", na której Jarosław Kaczyński otrzymał nagrodę "Człowieka Wolności"." Jakies watpliwosci kto winien? Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 23:17 2 godz. 28 min (200 km) przez DK10 Obecnie najszybsza trasa ze względu na warunki drogowe Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 23:24 pani funkcjonariuszka (z Torunia) stwierdziła, że było "trochę ślisko" może to poprawiło osiągi ? ps. 10 na wysokości Dzierzążni (a ciągnie się ładnych kilka km) + miejscowości przed i po to masakra a nie DK Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 25.01.17, 23:18 zdążył !!! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21292676,macierewicz-caly-i-zdrowy-na-gali-tygodnika-wsieci-oto-dowod.html#BoxNewsImgZ21 kierowcy zastępczego samochodu policja powinna odebrać prawko bez wnikania w szczegóły trasy/prędkości no, chyba że Antoni dronem (w ramach sprawdzania trasy Radom-Gdynia) się teleportował Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 26.01.17, 00:05 byle zdążyć na galę wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21292801,gala-tygodnika-wsieci-z-kaczynskim-w-roli-glownej-to-kuriozum.html#MT przepiękny tytuł tuż obok "... trochę wilgotno, trochę ślisko..." no nie wiem jakoś dwuznacznie mi to zabrzmiało Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 26.01.17, 10:00 Ale Prezes nie będzie zachwycony - news z Macierewiczwm Podwójnie Stukniętym przyćmił newsa o gali z Człowiekiem Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Będzie kolejne domniemanie zamachu?? 26.01.17, 10:35 Antoni Macierewicz Człowiek Podwójnie Stukniety. Piękne Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone. Autor: maadzik3 27.01.17, 12:42 a o karambolu Macierewicza nic? maadzik3 27.01.17, 12:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21297751,kolejni-swiadkowie-wypadku-z-autem-macierewicza-maz-probowal.html#BoxNewsLinkZ21 8 aut rozwalonych a nawet mandatu nie dali (swojakom nie dają?), limuzynę nie wiadomo kto prowadził (bo część świadków mówi że nie uprawniona osoba tylko młody znajomy pana M), pan M przesiadł się na ekspresową drogę dalej do nierozwalonej limuzyny bez dowiedzenia się czy komuś coś się stało, czy są ofiary. Wyjątkowy talent ma ten facet do uciekania z miejsca wypadków komunikacyjnych. Niestety ucierpieli postronni na drodze prującej 130 km/h kolumny "nieśmiertelnych". Po co nam zamachy z użyciem samochodów, wystarcza w Polsce że minister jedzie.... --------- Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: przyklejone. Autor: maadzik3 27.01.17, 12:47 Tak jest Emamy i ich wszechwiedza na temat każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: przyklejone. Autor: maadzik3 27.01.17, 12:51 no i mamy wyjasnienie - szalony antonio sam wjechal w kolumne aut grzecznie czekajacych na swiatlach jadac 130 km/h ale to byla prowokacja. glupich jednak nie sieja. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: przyklejone. Autor: maadzik3 27.01.17, 12:48 co co stali na światłach to już żeśmy ustaliły, że będą ścigać o próbę zamachu...no jak śmieli tam stać?!?!?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Gdyby ktos mial watpliwosci ze Antoni 27.01.17, 17:47 Jest agentem. Kto okazal sie kierowca jego limuzyny? "pan Kazimierz, którego Antoni Macierewicz wychwalał za rajdową jazdę z Warszawy do szkoły o. Rydzyka w Toruniu, to szara eminencja w MON i jeden z najbardziej zaufanych ludzi ministra. Karierę zaczynał jako kierowca ekipy stanu wojennego i funkcjonariusz Wojskowej Służby Wewnętrznej, którą ustawa o IPN zalicza do komunistycznej bezpieki." Caly artykul na wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: Gdyby ktos mial watpliwosci ze Antoni 27.01.17, 17:56 Panu Kazimierzowi nic się nie stanie, emerytura zostanie, bo jego formacji nie objęła ustawa o obniżeniu emerytur ubeckich niezłe jaja Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Gdyby ktos mial watpliwosci ze Antoni 27.01.17, 18:01 Antoniemu tez nic, agentowi rosyjskiego wlos z glowy nie spadnie. Taki apel do elki stosuje, moze bys skomentowal(a)? Odpowiedz Link Zgłoś