eliszka25 02.02.17, 22:39 od czasu do czasu kupuje cos na dawandzie i jestem zapisana do newslettera. teraz dostaje np. propozycje prezentow walentynkowych. dzis otwieram maila, a tam wsrod innych propozycji, m.in. tak taki prezent pl.dawanda.com/product/102767107-szorty-kapielowe-david jak myslicie, maz sie ucieszy, gdy mu podaruje takie kapielowki na walentynki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger.ale Re: apropos dawandy :-D 02.02.17, 22:47 Do tego możliwość dopasowania! Cóż za dwuznaczność. Zwatpilam czy to nadruk, 3D czy trzecia noga ma swoją przegrodkę. Jeśli dopadnie mnie klątwa dawandy i będzie mi się teraz wyswietlala w kółko reklama tego cuda to nie żyjesz Ad rem to chyba w wannie by w tym pływał, ja bym na z mężem w takich szortach nie poszła do aquaparku. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: apropos dawandy :-D 02.02.17, 22:58 sam by chodzil i podrywal panienki aaaa, sa jeszcze takie images2.dawandastatic.com/44/e7/9f/c0/5f/9c/45/e5/a7/b9/d8/82/88/38/67/8b/big.JPEG Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: apropos dawandy :-D 02.02.17, 23:28 nie wiem czy na ten drugi byloby kogo podrywac Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: apropos dawandy :-D 03.02.17, 22:54 Jeśli dopadnie mnie klątwa dawandy i będzie mi się teraz wyswietlala w kółko r > eklama tego cuda to nie żyjesz Najpierw otworzyłam link, a potem zaraz pomyślałam to samo Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: apropos dawandy :-D 02.02.17, 22:52 będzie zachwycony propozycją depilacji Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: apropos dawandy :-D 02.02.17, 23:31 o jeżu kolczaszty.... i teraz te slipy bedą misię wszędzie wyświetlać.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: apropos dawandy :-D 03.02.17, 11:15 no i mam teraz wszedzie reklamy tych gaci w trzech mozliwych dlugosciach i jeszcze innych w podobnym klimacie. o kurde! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: apropos dawandy :-D 03.02.17, 22:13 Przyznaj się, zamowilas!! Mnie się nie wyswietla <smuteczek>. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: apropos dawandy :-D 03.02.17, 23:06 kuwa same gacie teraz mam na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: apropos dawandy :-D 03.02.17, 23:22 Aż specjalnie wyłączyłam adblocka. I wcale nie mam gaci, tylko oferty wakacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: apropos dawandy :-D 04.02.17, 00:12 Mnie Dawanda chyba nie lubi, wyświetla mi się reklama konkurencji i jakieś urządzenie wielofunkcyjne z Lidla (bardzo męskie ). Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: apropos dawandy :-D 03.02.17, 23:18 E, w PL to by został wyproszony z basenu a może by i policję wezwano. Musiałabyś chłopa z dołka wyciągać. Walentynki z dreszczykiem. Mnie się nie wyświetlają (jeszcze) gacie tylko ciążowe ciuchy i straszne lalki wyglądajace jak noworodki. WTF? Skutek wchodzenia na forum emama Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: apropos dawandy :-D 03.02.17, 23:35 Szczotkę do mózgu poproszę Slipy szczególnie mi się wżarły... Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: apropos dawandy :-D 03.02.17, 23:41 Ależ one są takie... renesansowe. Klasyczne wręcz! Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: apropos dawandy :-D 04.02.17, 08:56 ja sie tylko zastanawiam, jak wygladalyby szorty sportowe Goliata Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: apropos dawandy :-D 04.02.17, 09:20 Oto co pisze producent hehe "Mr. Gugu & Miss Go to marka europejska. Pomysł łączy się z przekonaniem o tym, jak ważny dla przyszłości naszego kontynentu jest sposób ubierania się Europejczyków. Możemy i powinniśmy wyglądać lepiej, niż kiedykolwiek - a Mr. Gugu wynaleziono po to, by pomóc w tej przemianie. Chcemy widzieć mieszkańców Europy w blasku odnowy, w formie dotąd niewidzianej, odważnie kroczących i pewnych swoich racji." Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: apropos dawandy :-D 04.02.17, 13:54 coście zrobiły?!? pisałam komentarz na telefonie, a na kompie latają mi reklamy tych cholernych gaci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: apropos dawandy :-D 04.02.17, 14:50 Byłe se synchronizacji przeglądarki nie ustawiać Odpowiedz Link Zgłoś