sylwus34 19.02.17, 08:09 Ematki widziały? Ja właśnie byłam. Nastroił mnie nostalgicznie. Wspomnienia popłynęły w stronę starych znajomych. Różnie los im odpłacił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathasha Re: Trainspoting 2 19.02.17, 08:16 Jak "wlasnie"? pamietam pierwsza czesc ktora mna niewasko wstrzasnela - a wlasciwie tylko jedna scene kiedy dziecko zmarlo z glodu/pragnienia bo wszyscy byli na heroinowym haju. Bedzie trzeba pojsc na czesc 2 ale to sa raczej smutne filmy, takie wlasnie nastrajajace pesymistycznie a ze ja na skraju depresji to mi sie dolowac jeszcze bardziej nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Trainspoting 2 19.02.17, 08:18 Obejrzałam niedawno pierwszą część w ramach przygotowania, nie pamiętałam prawie nic, poza wspomnianą sceną z dzieckiem i nurkowaniem w kiblu. Na pewno obejrzę dwójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Trainspoting 2 19.02.17, 08:47 Uwielbiam soundtrack do pierwszej części, odtwarzam go raz na jakiś czas. Jak jest w drugiej? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Trainspoting 2 19.02.17, 09:26 Jest równie rewelacyjny! Będzie, do czego wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Trainspoting 2 19.02.17, 12:16 Byłam i zawiódł mnie... Nie ma porównania z pierwsza cześcią.... Odpowiedz Link Zgłoś