onnomatopeja 28.02.17, 17:14 W jakim wieku Wasze dzieci zaczęły używać dezodorantu? W klasie mojego syna (dziewieciolatki) już sporo dzieci używa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchawloszkana3 Re: Pierwszy dezodorant 28.02.17, 17:53 10 lat - syn. Bo wtedy zaczął sie intensywnie pocic na smierdzaco. To chyba od wieku nie zalezy, a od potrzeb. Ja tez w tym wieku zaczelam wydzielac smrod potu, ale mama nic z tym nie zrobila poza: ale smierdzisz potem. Bo wychodzila z założenia ze jestem dzieckiem i jeszcze antyperspirantu nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
emonik Re: Pierwszy dezodorant 01.03.17, 10:04 Moja 9-latka używa choć nie musi. Nie poci się jeszcze wcale, ale dużo trenuje i jest ciągle w ruchu. Chyba podpatrzyła u starszej siostry i bardzo zapragnęła własnego dezodorantu w kulce. Kupiłam jej w Rossmanie taki bez aluminium i alkoholu i sobie czasem używa. Starsza córka używa odkąd skończyła 11 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Pierwszy dezodorant 01.03.17, 10:07 Od 10 roku życia. Chłopak. Używa, jak używa, jak nie przypomnę, to aaaa......zapomniałem. Teraz już ciut lepiej Odpowiedz Link Zgłoś