Dodaj do ulubionych

:( ósemki.

31.03.17, 17:18
Kolejna ósemka mi się przebija, bolało kilka dni, przestało i znów boli. Z jednej korony, która już kiedyś wyszła, wyszła mi przez te kilka dni już prawie cała 8 i jaki efekt? Wypierdzieliło mi jeszcze bardziej jedynkę. Patrzę dziś bo mi zahacza cały czas i jestem w szoku no stoi taki słup wyrzucony w tył - wystaje na jakieś 2 mm od reszty. I zahacza mi. Zajebiście: tak mnie urządziła ortodontka nr 1.
Wiedziałam, że tak będzie i chciałam pozbyć się tych je..nych ósemek, które nic nie robią niby ale nie - kazała czekać bo przecież one nic nie krzywią. Cud boski się stał. ZNOWU. Jakoś zawsze się pogarsza jak 8 się przebijają a robią to regularnie od kilku lat po trochu.
Zanim przyjdzie termin kolejnej konsultacji u innego orto to ja nie wiem jak to wytrzymam.
Mam ochotę wyrwać tą jedynę tak mnie teraz drażni.
Czuję, ze jest inaczej i niedawno miałam zdjęcia i wyciski i przyglądałam się zębom dokładnie i wiem, że jedynkę wyrzuciło do tyłu i do góry i haczy mi teraz - straszne uczucie ble

sad i nie wiem co robić - iść usunąć te ósemki mimo, że ortodontka nie zalecała czy czekać na konsultację po świętach
Obserwuj wątek
    • berdebul Re: :( ósemki. 31.03.17, 17:38
      Usuwaj ósemki. Szkoda innych zębów i cierpienia, przeciez to strasznie boli. sad
    • kokoryczko Re: :( ósemki. 31.03.17, 18:51
      ósemki wywalić.. ortodontka nr 1 do odrzucenia. Chyba, że z premedytacją tak doradza, by w przyszłości zarabiać na poprawkach. Też bym się wściekła.
    • leann32 Re: :( ósemki. 31.03.17, 23:39
      Skad jestes?
      Mam genialnego orto na poludniu. Mialam bardzo skonplikowana wade, to co mi proponowalo wczesniejszych trzech lekarzy to byl hardcore, on zrobil wszystko bez usuwania zebow. Efekt jest hollywodzki smile
      Ma ogromna wiedze, serio. Dam ci bamiary jak chcesz bb normalnie zal mi cie jak czytam i zaraz sobie wiecej szkod narobisz niz pozytku.
      • tajemnicza.a.m Re: :( ósemki. 01.04.17, 00:01
        dekka_emka@buziaczek.pl

jakbyś mogla. dzięki.
      • tajemnicza.a.m Re: :( ósemki. 01.04.17, 00:02
        dekka_emka@buziaczek.pl

jakbyś mogla. dzięki.
        • bergamotka77 Re: :( ósemki. 01.04.17, 07:29
          Co te wpisy się tak dubluja? Już w kolejnym wątku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka