Dodaj do ulubionych

Kaczynski w RMF FM

31.03.17, 18:08
"... I rzeczywiście będę oczekiwał, żeby ta ekstrawagancja została ograniczona - powiedział Kaczyński (www.tvn24.pl)" powiedział oberprezes o Antonim.
Macie pomysł o jakie ekstrawagancje chodzi? Misio? Edmund? Angielszyzna?
www.tvn24.pl/kaczynski-oczekuje-ograniczenia-ekstrawagancji-macierewicza,728358,s.html
Bo, że szeregowy poseł moze sobie od niechcenia wyrażać publicznie takie oczekiwania wobec ministra, z klauzulą natychmiastowej wykonalności, to mnie przecież WCALE nie dziwi.
Obserwuj wątek
    • sumire Re: Kaczynski w RMF FM 31.03.17, 19:07
      Niemieckiemu radiu wywiadu udzielił? Pfuj!
    • nathasha Re: Kaczynski w RMF FM 31.03.17, 20:02
      zaraz sie bedzie wycofywal jak mu rydzyk pogrozi zeby mu macierewicza i miska nie stresowac.
      • fifiriffi Re: Kaczynski w RMF FM 01.04.17, 08:03
        heh,dokładnie. 3 razy oczy przecieralam, jak mi mignął w tv,że udziela wywiadu w rmf big_grin
    • tomato.soup Re: Kaczynski w RMF FM 31.03.17, 20:11
      Napięcia są nieuniknione ze względu na fatalny kształt polskiej konstytucji. Trzeba z tego wyjść, co wymaga politycznej dojrzałości ze wszystkich stron."
      To sformułowanie jest równie ciekawe...
      • anorektycznazdzira Re: Kaczynski w RMF FM 01.04.17, 07:56
        W konstytucji powinno być zapisane, że pis rządzi, wtedy by miała całkiem niezły kształt tongue_out
    • anorektycznazdzira Re: Kaczynski w RMF FM 01.04.17, 07:38
      Staram się dziada nie słuchać, bo mi ciśnienie skacze.
      Nie "ekstrawagancje" są do ukrócenia, tylko szkodnictwo i może jeszcze prowadzanie się z chłopcami za publiczne pieniądze. Do samego prowadzania nic bym nie miała, gdyby nie angażowano w to etatów w mon i gdyby robiono tam robotę dla obronności kraju, a nie demontowano armię i rozstawano się z sojusznikami.
      A kaczyński jest idiotą, bo sobie sam węża wpuścił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka