mallard 13.04.17, 12:02 Stałem w Lidlu w kolejce do kasy. Przede mną stała taka proocva z mojej półki, wyfiuczona strasznie i tak wyperfumowana, że normalnie w głowie się kręciło! I po co to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spanish_fly Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 12:10 Pewnie jara fajki i przez to nie ma węchu. Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 13:11 co to jest "proocva z mojej półki"? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 13:13 Stara prukwa w jego wieku. Ergo: mallard = dziadyga. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 14:47 daisy napisała: > mallard = dziadyga. ;P Tak. Po włosku la pierniccio Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 14:59 skoro po włosku to raczej " il pierniccio" rodzajnik sie nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 15:04 mozambique napisała: > skoro po włosku to raczej " il pierniccio" dzięki, kupuję! P.S. Mozambisiu gratuluję! Nie zrobiłaś żadnej literówki! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 15:06 mallard napisał: > Stałem w Lidlu w kolejce do kasy. Przede mną stała taka proocva z mojej półki, > wyfiuczona strasznie i tak wyperfumowana, że normalnie w głowie się kręciło! I po co łazisz do Lidla? Emeryturę niepotrzebnie wydajesz. Było czekać aż opiekunka zakupy przyniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 15:16 aqua48 napisała: > I po co łazisz do Lidla? Emeryturę niepotrzebnie wydajesz. Było czekać aż opiekunka zakupy > przyniesie? A ten znak zapytania na końcu, to po co? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 16:35 mallard napisał: > A ten znak zapytania na końcu, to po co? A co Ty tak dzisiaj po co, po co, no jak dziecko...a podobno jesteś z innej półki wiekowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 17:37 aqua48 napisała: >...a podobno jesteś z innej pół ki wiekowej. Tak, jestem półkownikiem (nie mylić z pułkownikiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 15:30 O, to jest pomysł. Jak będzie jakaś ciekawa promocja w Lidlu to wyleję na siebie butelkę paskudnych perfum i tak uzbrojona ruszę w bój. Nikt nie podejdzie do mojego kosza Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Podtrułem się (letki) 13.04.17, 16:34 A myślałam, żeś w jakiej podejrzanej garkuchni obiadował i Ci letkie zaszkodziły Odpowiedz Link Zgłoś