Dodaj do ulubionych

arbonne wege kosmetyki

25.05.17, 22:28
znalazłam ich stronę ale oczywiście nigdzie nie ma cen. Któras z Was ich uzywala? Nie uczulają? I przede wszystkim jakie są ceny. Mam znajomą wegankę która ma hopla na punkcie naturalnych kosmetyków i poniewaz chciałabym jej sie za coś odwdzięczyc to pomyslałam o czyms takim.
Ewentualnie moze macie jakis inny "naturalny" pomysl na prezent wink
Obserwuj wątek
    • paszewa Re: arbonne wege kosmetyki 25.05.17, 22:43
      ok, znalazłam na forach. OMG jakie wysokie ceny a na jednym blogu awantura ma 5 stron w komentarzach.
      • viki_de Re: arbonne wege kosmetyki 10.10.17, 18:24
        Hej paszewa, jeśli jesteś nadal zainteresowana produktami firmy Arbonne chętnie udzielę ci wszelkich informacji i pomogę w wyborze ( podpowiem również co zrobić by dostać różne fajne zniżki )
        Pozdrawiam
    • capa_negra Re: arbonne wege kosmetyki 25.05.17, 23:19
      Nie znam tej firmy, ale może być różnie. Mnie balsam Lush ( róża damasceńska i olej arganowy) wege i hand made uczula strasznie.
    • kolibeer2 Re: arbonne wege kosmetyki 26.05.17, 10:31
      to chyba taki avon, tylko bardziej ekskluzywny, musisz przez konsultantkę chyba
    • snakelilith Re: arbonne wege kosmetyki 10.10.17, 18:32
      Wegańskie kosmetyki nie oznaczają kosmetyków nieuczulających. Wegańskie znaczy tylko, że nie posiadają składników zwierzęcego pochodzenia, a uczulenie można mieć na wyciągi z ziół, olejki eteryczne i niektóre oleje.
    • pani_libusza Re: arbonne wege kosmetyki 10.10.17, 21:25
      Nigdy nie używałam i nie użyje, moje dwie facebookowe znajome zostały ich konsultantkami czy cos w ten deseń i obie musiałam wygasić, powiedzieć ze zbyt nachalnie reklamowały produkty to nic nie powiedzieć.
    • 1matka-polka Re: arbonne wege kosmetyki 11.10.17, 09:05
      Słabo ci wychodzi ta wegeagitka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka