Dodaj do ulubionych

Co to moze byc?

28.05.17, 19:56
Po lewej stonie nad spojeniem lonowym ale tez nie do konca, jakby w jelitach, czuje ciagly dyskomfort jak na okres, taki punktowy , tepy bol w jedym i tym samym miejscu. Bylam u ginekologa i ginekologicznie ok, bylam u gastrologa, zrobilam badania krwi i kalu na krew utajona i obecnosc prolaktyny w kale i nic nie wyszlo, czyli ok. Wkurza mnie to bo dokucza mi juz z dobry rok czasu, nie wiem co to moze byc? Podpowiedzcie cos, moze ktos mial podobnie ?
Obserwuj wątek
    • milka_milka Re: Co to moze byc? 28.05.17, 20:00
      Może być esica. Robiłaś USG? Kolonoskopię? RTG?
      • pulcino3 Re: Co to moze byc? 28.05.17, 20:04
        Nie, nic z tego co wyminilas
        • milka_milka Re: Co to moze byc? 28.05.17, 20:22
          No to uprzyj się u lekarza przy zdiagnozowaniu problemu. Bo nie może być tak, że Cię rok boli i niewiele się robi. Może być uchyłek jelitowy. Może być coś ginekologicznego jednak, a może wręcz zwyrodnienie kręgosłupa ( tak, bywa że tak się objawia).
        • pulcino3 Re: Co to moze byc? 28.05.17, 23:36
          A sorry mialam usg dopochwowo, wszystko okey
    • e-kasia27 Re: Co to moze byc? 28.05.17, 20:29
      A ginekolog USG robił, a gastrolog USG robił?
    • kwietniowka2011 Re: Co to moze byc? 28.05.17, 20:34
      może jelito drażliwe? ja miałam taki ból po prawej stronie (i nie wyrostek), przeszło mi po Duspatalinie
      na usg nic nie było widać

• karme-lowa Re: Co to moze byc? 28.05.17, 23:41
        Mnie tak bolało przy zrostach na jelitach. Może też być od kręgosłupa.
        • karme-lowa Re: Co to moze byc? 28.05.17, 23:44
          I gdy pękła mi cysta na jajniku, to też bolało. Tyle, że jakby to była cysta, to już byś wiedziaławink
    • leann32 Re: Co to moze byc? 28.05.17, 23:42
      A mialas kiedys cesarke?
      • pulcino3 Re: Co to moze byc? 30.05.17, 04:07
        Nie
    • anka_z_lasu Re: Co to moze byc? 30.05.17, 07:14
      Nie pomogę. Miałam taki ból, jak opisujesz, po lewej stronie właśnie. Miałam USG przezpochwowe, USG jamy brzusznej, kolonoskopię. Żadne badanie nic nie wykazało. Chodziłam z tym z 1,5 roku chyba, potem zaszłam w ciążę i kilka miesięcy po porodzie (jak już mnie przestało boleć poporodowo) zorientowałam się, że ból zniknął. Nie mam niestety pojęcia, co się stało - poprzesuwały mi się narządy w ciąży wink czy to pozytywny skutek uboczny cc.
    • snakelilith Re: Co to moze byc? 30.05.17, 10:25
      Powinnaś zrobić kolonoskopię, na USG wnętrza jelit dokładnie nie widać, zresztą ginekolog koncentruje się na sprawy ginekologiczne i nie szuka w "obcym" terenie. Jeżeli kolonoskopia nic nie wykaże (choćby ukryte hemoroidy), to winny jest prawdopodoobnie kręgosłup, w odcinku lędźwiowym, albo staw krzyżowo-biodrowy. Ja miałam problem z tym ostatnim i bóle były jak przy wyrostku, albo przepuklinie, bardzo nisko pomiędzy jelitem a kością biodrową, zupełnie nie tam, gdzie leżała przyczyna. Ten staw możesz znaleźć pod mięśniem pośladka, spróbuj wymacac i sprawdź, czy ból w jakiś sposób reaguje.
      • milka_milka Re: Co to moze byc? 30.05.17, 10:37
        Dokładnie tak. Mój ginekokog po zbadaniu mnie wskazał dokładnie taką drogę dalszej diagnostyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka