Dodaj do ulubionych

Kurs kociego behawiorysty

01.06.17, 19:14
Kociary, jesteście w stanie polecić solidną i rzetelną instytucję szkoleniową, która takie kursy prowadzi?
I w czym kursy COAPE mają być lepsze od innych?
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Kurs kociego behawiorysty 02.06.17, 04:01
      www.wz.uw.edu.pl/portale/fundacja/dzial/studium-kot

ale nie wiem na ile aktualny

COAPE chyba glownie dlatego, ze dostajesz dyplom honorowany na swiecie a tylko w jednym kraju, ale to tylko moje przypuszczenia.

Mialam do czynienia z trzema behawiorystami z dyplomami COAPE, jeden lokalna slawa 'zalecil' uspienie Kici.Yody, podobnie jak owczarka naszego przyjaciela domu. Z powodu agresji. Psa wyprowadzil na ludzi treser z policji a Kicie.Yode poskromil jeden taki dochodzacy kocur tongue_out
      Pozostali byli z Polski, ich porady pomine milczeniem, choc przyznam, ze via mail trudno do konca wczuc sie w nasz koci caloksztalt. Powoli sami sobie poradzilismy.

Chcesz kurs dla siebie, dla wiedzy, dla poznania lepszego kociej psyche czy ma to byc droga zarobkowa? Jak to pierwsze, to kup "Medycyne behawioralna psow i kotow", praktycznie podstawowy podrecznik dla kursantow,a w drugim, fakt, potrzebujesz dyplom.
      • zlababa35 Re: Kurs kociego behawiorysty 02.06.17, 09:52
        Najpierw dla mnie, bo z czasem chciałabym np. brać koty na tymczas z zaprzyjaźnionej fundacji.
        A zawód... też fajny smile.
        • ardzuna Re: Kurs kociego behawiorysty 02.06.17, 19:47
          Do tymczasowania nie potrzebujesz kursu, fundacja ci pomoze i objaśni co i jak oraz będzie doradzać w problemach. Kurs można dorobić uzupełniająco w trakcie ale nie wstrzymuj się z decyzją o tymczasowaniu ze względu na nieukończenie kusru.
          • zlababa35 Re: Kurs kociego behawiorysty 02.06.17, 20:01
            Jasne. A swoją drogą może Ty wiesz coś o kursach godnych polecenia?
            • ardzuna Re: Kurs kociego behawiorysty 02.06.17, 20:26
              Raczej nie, nie mam za bardzo styczności z behawiorystami i nie wiem wiele o ich kształceniu.
    • mysiulek08 Re: Kurs kociego behawiorysty 02.06.17, 04:02
      'nie tylko w jednym kraju'
    • silenta Re: Kurs kociego behawiorysty 27.12.22, 17:14
      Ja robiąc kurs na behawiorystę zwierząt unikałabym miejsc, które muszą się reklamować za pomocą mało lotnych zleceniobiorców, którzy odgrzebują stare wątki z wykopalisk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka