koraba30 10.06.17, 18:35 bigstar.pl/kobieta/dodatki/buty/trampki-damskie-niskie-biale.html czy bigstar.pl/kobieta/dodatki/buty/tenisowki-damskie-sznurowane-u274167-bs-110.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Które trampki wybrać? dla siebie 10.06.17, 18:39 Mnie te pierwsze się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Które trampki wybrać? dla siebie 10.06.17, 18:41 Pierwsze. Moja córka takie ma, są super. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Które trampki wybrać? dla siebie 10.06.17, 18:48 Jak trampki to te pierwsze, drugie to tenisówki 😉 ja mam te pierwsze, tylko granatowe. Są ok Odpowiedz Link Zgłoś
koraba30 Re: Które trampki wybrać? dla siebie 10.06.17, 19:43 Potrzebuję do spodenek krótkich i dzinsow . Bo nie zawsze noszę klapki do spodenek. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Które trampki wybrać? dla siebie 10.06.17, 21:10 koraba30 napisała: > Potrzebuję do spodenek krótkich i dzinsow . Bo nie zawsze noszę klapki do spode > nek. Trampki są trwalsze, ale i popularniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Które trampki wybrać? dla siebie 10.06.17, 22:14 Ja wolę trampki, są dla mnie wygodniejsze, grubsze spody, zalewane noski mniej się brudzą, zwłaszcza białe Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Które trampki wybrać? dla siebie 11.06.17, 03:15 >Jak trampki to te pierwsze, drugie to tenisówki trampki to chyba w okolicach kostki sie konczą? te to, co najwyżaj, połtrampki. I akurat do krótkich spodenek wzielabym drugie - sa "lżejsze". O ile musiałabym bo jednak do spodenek (które z założenia nosi sie w upały) to wolałabym cos bardziej przewiewnego. Chocby jakieś ażurowe tenisówki czy Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Które trampki wybrać? dla siebie 10.06.17, 19:48 Witam Bierz dwie pary. Zaraz czymś zapaskudzisz i nie będą białe. Wiem, o czym mówię. Właśnie wrzuciłam do prania dwie pary białych. Zobaczymy, jaki będzie kolor po wyjęciu. Za każdym razem inny wychodzi Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Które trampki wybrać? dla siebie 10.06.17, 21:05 Dzięki, nie wiedziałam, że Big Star ma takie fajne trampki Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Które trampki wybrać? dla siebie 10.06.17, 22:42 Mam te pierwsze, drugi sezon. Są super. Prałam w pralce i są jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Które trampki wybrać? dla siebie 11.06.17, 03:26 Tylko i wylacznie pierwsze. Mnie się podobają tez czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś