dziennik-niecodziennik Re: Serial kryminalny potrzebny 02.07.17, 19:50 "Nie przepadam za kinem kostiumowym typu Sherlock Holmes czy inne w ulicach i na rynsztokach 19 wiecznego Londynu. " "Sherlock" jest jak najbardziej współczesny". podobnie jak "Elementary". Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial kryminalny potrzebny 18.03.18, 00:58 coś nowego ciekawego polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Serial kryminalny potrzebny 18.03.18, 01:24 a co od tego czasu obejrzałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial kryminalny potrzebny 18.03.18, 01:40 Dom z papieru i Invisible guest-Contratiempo - oba hiszpańskie - oba polecam. Mindhuntera widziałem - średno. Rzucę okiem na Odpowiednik, który polecasz - dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Serial kryminalny potrzebny 18.03.18, 01:48 Przeglądam właśnie swoją listę i chociaż to trochę nie dla mnie (kryminał musi być specyficzny żeby mi się podobał), to może ci sie spodobać the americans. Jak lubisz dom z papieru, to oryginalne angielskie hustle może ci się spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial kryminalny potrzebny 18.03.18, 02:30 To też obczaję - dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Serial kryminalny potrzebny 18.03.18, 01:28 Mindhunter. Nie sprawdzałam czy ktoś polecał, bo serial wyszedł na netflixie chyba jesienią. O tym jak powstał dział profilerów w FBI. Bardzo ładnie nakręcony. Jest jeszcze coś, co ja bardzo lubię, ale niestety ma elementy syfu. Counterpart. Świetna obsada i klimat dobrego szpiegowskiego kryminału. Odpowiedz Link Zgłoś
inka40plus Re: Serial kryminalny potrzebny 18.03.18, 11:08 W pułapce Lód Hinterland Seven seconds Collateral Retribution Paranoid Te do tej pory poza Mostem nad ... spodobały mi się najbardziej Takie dobre kryminaly Odpowiedz Link Zgłoś
inka40plus Re: Serial kryminalny potrzebny 20.03.18, 21:28 Kończę Manhunt Unabomber Polecam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka40plus Re: Serial kryminalny potrzebny 20.03.18, 22:58 Skończyłam Rewelacja 9/10 A może więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Serial kryminalny potrzebny 26.03.18, 10:00 z ocen i opinii wynika, że średni Odpowiedz Link Zgłoś