czarneoczy Re: drogie tenisowki 29.06.17, 07:49 daj spokój z tenisówkami na zwiedzanie - stopy ci odpadną po kilku godzinach - cienka podeszwa, bez żadnej amortyzacji... to są buty "na kawę", po zwiedzaniu możesz założyć chłodniejszym wieczorem żeby look ci gral lepiej kup takie do biegania nawet bezmarkowce z lidla (mam ,wygodne) albo trekkingowe z lżejszych takich na lato Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: drogie tenisowki 29.06.17, 09:16 z mojego doświadczenia wynika że lepiej kupować markowe. w lacostach chodzę kolejny rok ale no namy rozłaziły się, pod wkładką która sie odklejała była jakaś tektura i inne szity.... Odpowiedz Link Zgłoś
dotcomhaha Re: drogie tenisowki 29.06.17, 10:01 Wygodnych tenisówek nie uswiadczylam,kupiłam ostatnio białe w Reserved -a idź Pan w ch#uj,przeszłam raz czy dwa i mam ochotę ciepnac w kąt szafy chociaż wizualnie sa całkiem ładne.latem preferuję espadryle i sandały ,zwłaszcza eksponujace swiezutki pedicure.xd ze sportowych tylko New balance jak rok długi i szeroki oraz nike-kupiłam ze 3 lata temu takie do kostki i dojezdzam bo są piękne.I mega wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: drogie tenisowki 29.06.17, 10:14 no to chyba mnie przekonalyscie. Wezme moje asicsy do biegania i nie bede miala problemu z szukaniem oodpowiednich tenisowek. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: drogie tenisowki 29.06.17, 10:49 Ja mam chyba bardzo drogie tenisówki, adidas by stella mccartney. Dostałam w prezencie 7 lat temu. Białe, klasyczne. Obecnie są bardziej ecru niż białe ale poza tym nic im się nie dzieje. Nawet wkładki nie zmieniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: drogie tenisowki 29.06.17, 15:19 ja zakładam ze tenisówki są do łazenia wszędzie , wiec i tak : - szybko sie ubrudzą w sposób niepralny - szybko sie zniszczą /przetrą/itp - moge sie w nich zmoczyc/ubłocić/upaprac na wycieczce wz zwiazku z tym kupuję taniochę nołnejmy akurat na jedno lato i pote wyrzucam bez żalu Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: drogie tenisowki 29.06.17, 15:32 Nie warto. Mam oryginalne conversy, mam trampki z "chińczyka" - w obu chodzi się tak samo. Ba, mój mąż twierdzi, że w conversach nawet gorzej, bo są sztywniejsze. Co do trwałości - rozklejają się w podobnym tempie... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: drogie tenisowki 29.06.17, 15:44 W życiu bym nie wzięła żadnych trampek ani tenisówek na dłuższe zwiedzanie... tylko coś z porządna, amortyzująca podeszwą (sandały, mniej lub bardziej zabudowane a dla gimnazjalistów adidasy z siatką. ) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: drogie tenisowki 29.06.17, 16:24 Conversy mam i noszę i są ok ale bez szalu. Mialam piękne diesle ale przez to, że są białe a ja mam fiola na punkcie nieskazitelnej bieli tenisowek to je zapralam na amen. W tej chwili mam na stopach tenisowki za 10 eu i są super wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: drogie tenisowki 29.06.17, 17:16 He, he ... i pod wpływem wątku kupiłam sobie przed chwilą takie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: drogie tenisowki 30.06.17, 08:57 Mam takie z targu, z H&M i kilka par conversów. Najwygodniejsze są te z targu Odpowiedz Link Zgłoś