Dodaj do ulubionych

Opole Rodowicz i spolka

11.07.17, 20:32
Czy tylko mi sie wydaje ze najbardziej ptzegranymi na calej szopce z Opolem beda mlodzi ktorzy poszli w zaparte i zrezygnowali z uczestnictwa? Teraz okazuje sie ze Rodowicz dogadala sie z Kurskim i znow jest pieknie. Zycie...
Obserwuj wątek
    • mama.nygusa Re: Opole Rodowicz i spolka 11.07.17, 21:04
      I bardzo dobrze.
      Kurskiego nie lubie, ale jescze bardziej nie lubie k.szczot.Fajnie, ze uda sie przytrzec jej nosa.
      • semihora Re: Opole Rodowicz i spolka 11.07.17, 21:18
        >>>Kurskiego nie lubie

wink wink wink
      • joa66 Re: Opole Rodowicz i spolka 12.07.17, 08:05
        Chyba to ona im "przytarła nosa", prawda? I wypięła się na to wszytsko (robi coś innego, mniej obciachowego, w tym czasie).

Ale wygraliśmy 1 do 27 czy jakoś tak ? wink
    • tiszantul Re: Opole Rodowicz i spolka 11.07.17, 21:32
      > Czy tylko mi sie wydaje ze najbardziej ptzegranymi na calej szopce z Opolem bed
      > a mlodzi ktorzy poszli w zaparte i zrezygnowali z uczestnictwa? Teraz okazuje s
      > ie ze Rodowicz dogadala sie z Kurskim i znow jest pieknie. Zycie...

He he he. Goście Maryli też wystąpią. Bardzo ładnie państwo artyści wypuścili wszystkich tych, co zachwycali się protestem w obronie wolności. Maryla wystąpi, goście wystąpią, czyli według logiki opozycji z wolnością już wszystko w porządku.
    • szarsz Re: Opole Rodowicz i spolka 11.07.17, 21:59
      To, że Rodowicz dogadała się z Kurskim, to nikogo nie dziwi, nieprawdaż? To że nie wymienia Kayah, Kasi Nosowskiej też. To cała Rodowicz, czterdzieści lat temu i dziś.
      • maslova Re: Opole Rodowicz i spolka 12.07.17, 08:05
        "Razem ze mną wystąpią wszyscy zaproszeni przeze mnie goście z wyjątkiem Kayah. Niestety, w tym dniu ma ona zaplanowany koncert z Goranem Bregoviciem – poinformowała Rodowicz. "

Ach, cóż za niefortunny zbieg okoliczności...
    • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Opole Rodowicz i spolka 11.07.17, 22:00
      syn_psa_zenskiej_proweniencji napisał(a):

> Teraz okazuje sie ze Rodowicz dogadala sie z Kurskim i znow jest pieknie. Zycie...

To zawsze było niezłe qu...szcze... lubiła towarzyszom wejść bez wazeliny za PRL. I widać, że jej tego brakowało! I nowym towarzyszom też wjedzie!

Parafrazując wielkie twórcę:

I festiwal w Opolu, jaki ochlaj i wyżerka
      Kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję

Xsioonc
      • syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Opole Rodowicz i spolka 11.07.17, 22:13
        najstarszy_syn_ksiedza_biskupa napisał(a):

> syn_psa_zenskiej_proweniencji napisal:
        > Parafrazując wielkie twórcę:
        >
        > I festiwal w Opolu, jaki ochlaj i wyżerka
        > Kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję
        >
        > Xsioonc
        Co prawda to prawda
    • aankaa Re: Opole Rodowicz i spolka 11.07.17, 22:41
      zeszmaciła się na koniec i tyle
      ciekawa jestem czy ktokolwiek kupi bilety do amfiteatru / będzie oglądał "festiwal" w tv
      • suchawloszkana3 Re: Opole Rodowicz i spolka 12.07.17, 06:50
        Kupią kupią - Grazynki i Janusze. A i obstawiam, ze czesc biletow bedzie rozdanych po spolkach typu poczta polska oraz urzedach w ramach fśs
      • iwles Re: Opole Rodowicz i spolka 12.07.17, 08:01

będzie jak z Trumpem: każdy poseł będzie mógł przywieźć ze sobą autokar aktywistów, ksiądz ogłosi zapisy z ambony - i publika się zapełni.
    • lauren6 Re: Opole Rodowicz i spolka 12.07.17, 07:55
      Od początku było wiadomo, że młodzi twórcy najbardziej stracą. Jakiej by decyzji wtedy nie podjeli byłoby źle. Wielkim gwiazdom publiczność jest w stanie wiele wybaczyć, nawet polityczne skundlenie sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka