beverlyja90210 22.07.17, 14:40 Fajny serial? Szukam właśnie czegoś nowego i się nad nim zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari.sol Re: The Affair 22.07.17, 15:05 Bardzo specyficzny, na pewno nie będzie pasował każdemu. Bohaterowie bywają irytujący, nie są piękni, mają wiele wad a mimo to serial wciąga. Ona jest niezbyt ładną małomiasteczkową zamężną kelnerką, on ojcem kilkorga dzieci, zięciem sławnego i bogatego pisarza, który też próbuje zaistnieć we współczesnej literaturze, wykłada jednak literaturę na uczelni i żyje z pieniędzy teścia. Właściwie nie ma nic, co ich łączy, poza wzajemnym przyciąganiem. Podobał mi się sposób przedstawienia tych samych wydarzeń z perspektywy różnych osób, bardzo subiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: The Affair 22.07.17, 15:15 Bardzo lubię ten serial. Jest specyficzny. Bardziej skupia się na ludziach i emocjach, mniej na fabule. Sama historia jest banalna: kryzys wieku średniego, romans, chęć wyrwania się z małego miasteczka. Z czasem, gdy poznajemy bliżej bohaterów, ich historie, dramaty, okazuje się, że wszystko ma swoje drugie dno. Ta sama historia jest opowiadana z perspektywy różnych bohaterów, co jest bardzo fajnym posunięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: The Affair 22.07.17, 15:44 Moja corka (rocznik '84) uwielbia. Probowala mnie juz pare razy namawiac na ogladanie ale ja jakos nie moge sie wciagnac - no excitement jak dla mnie. Moze to jest kwesta "generation gap" Jesli tak, to ematki, ktore moglyby byc moimi corkami powinny sie cieszyc "The Affair" (no pun intended!) Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: The Affair 22.07.17, 18:33 Dobry ale chwilami ciezki, jesli ktos sie bedzie utozsamial z ta historia to nie jest to lekki, serial ktory sie dobrze oglada, ja o nim myslalam jeszcze dlugo po obejrzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś