Dodaj do ulubionych

The Affair

22.07.17, 14:40
Fajny serial? Szukam właśnie czegoś nowego i się nad nim zastanawiam.
Obserwuj wątek
    • mari.sol Re: The Affair 22.07.17, 15:05
      Bardzo specyficzny, na pewno nie będzie pasował każdemu. Bohaterowie bywają irytujący, nie są piękni, mają wiele wad a mimo to serial wciąga. Ona jest niezbyt ładną małomiasteczkową zamężną kelnerką, on ojcem kilkorga dzieci, zięciem sławnego i bogatego pisarza, który też próbuje zaistnieć we współczesnej literaturze, wykłada jednak literaturę na uczelni i żyje z pieniędzy teścia. Właściwie nie ma nic, co ich łączy, poza wzajemnym przyciąganiem.
      Podobał mi się sposób przedstawienia tych samych wydarzeń z perspektywy różnych osób, bardzo subiektywnie.
    • lauren6 Re: The Affair 22.07.17, 15:15
      Bardzo lubię ten serial. Jest specyficzny. Bardziej skupia się na ludziach i emocjach, mniej na fabule. Sama historia jest banalna: kryzys wieku średniego, romans, chęć wyrwania się z małego miasteczka. Z czasem, gdy poznajemy bliżej bohaterów, ich historie, dramaty, okazuje się, że wszystko ma swoje drugie dno.
      Ta sama historia jest opowiadana z perspektywy różnych bohaterów, co jest bardzo fajnym posunięciem.
      • bi_scotti Re: The Affair 22.07.17, 15:44
        Moja corka (rocznik '84) uwielbia. Probowala mnie juz pare razy namawiac na ogladanie ale ja jakos nie moge sie wciagnac - no excitement jak dla mnie. Moze to jest kwesta "generation gap" big_grin Jesli tak, to ematki, ktore moglyby byc moimi corkami powinny sie cieszyc "The Affair" (no pun intended!) tongue_out Cheers.
    • taniax Re: The Affair 22.07.17, 18:33
      Dobry ale chwilami ciezki, jesli ktos sie bedzie utozsamial z ta historia to nie jest to lekki, serial ktory sie dobrze oglada, ja o nim myslalam jeszcze dlugo po obejrzeniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka