27.07.17, 19:34
na zwiotczałą skórę szyi? Jestem 3 tyg. po operacji tarczycy, Dopóki nad blizną była lekka opuchlizna, było dobrze. Kilka dni temu ta opuchlizna zeszła i teraz ta naciągnięta skóra marszczy się okropnie sad Może tak na świeżo jakiś krem pomoże?
Obserwuj wątek
    • pade Re: Jaki krem 27.07.17, 22:34
      najlepiej zapytaj chirurga
      • edorota2 Re: Jaki krem 27.07.17, 22:53
        Wizytę u chirurga mam dopiero 8 sierpnia. Myślałam o jakimś kremie z drogerii?!
        • pade Re: Jaki krem 27.07.17, 23:04
          absolutnie nie, to jest rana
          w aptece zapytaj
    • iziula1 Re: Jaki krem 27.07.17, 22:55
      Najlepiej krem głęboko odżywiający.
    • edorota2 Re: Jaki krem 27.07.17, 22:55
      Pytałam kosmetyczki, ale jakieś zabiegi to dopiero z 3, 4 miesiące można. Myślałam, że taka świeżo rozciągnięta to jeszcze dałaby się łatwiej zregenerować.
      • iziula1 Re: Jaki krem 27.07.17, 23:12
        To znaczy na skórę ponad raną tak, na miejsce gdzie były taśmy podtrzymujące opatrunek też. Natomiast na samą ranę tylko to co przepisał lekarz. Potem możesz stosować środki przyśpieszające gojenie i zmniejszające blizny.
    • tulipanella Re: Jaki krem 11.08.17, 11:09
      wiesz co Ava Laboratroium ma bardzo solidne kosmetyki, jest też takie fajne serum z retinolem może ono by dla tej skóry szyi fajne regenerujące, zobacz sobie co jeszcze mają ava-laboratorium.pl/advice/pielegnacja-twarzy/ cenowo nie wypadają drogę jak dla mnie biją jakościowo na głowę innych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka