iwles cóz ja biedna uczyniłam........... :) 18.01.05, 11:32 Kupiłam sobie gazetkę a tam dodatek-plastelina Za to, żem się was nie poradziła tylko tym prezentem od razu dziecię obdarzyła chyba w piekle będę się smażyła Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona O pewnym wątku ......... (Echhhhhhh..........) 18.01.05, 18:29 Jest taki wątek na emamie, gdzie tematem jest wzdychanie. Lecz ten wątek, trudna rada, ciągle z pierwszej strony spada. Trochę szkoda go, przyznacie, (taki miły jest w temacie) aby odszedł w zapomnienie. Więc pomóżcie drogie Mamy, może razem powzdychamy? Raz westchnijcie w owym wątku i już będzie na początku. Kto nie zajrzy, nie powzdycha, ten niech cały wieczór kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Niutaki 18.01.05, 19:40 A, kto powie, że Niutaki nie utrzyma dłużej moczu, wnet mu dwa drapieżne ptaki wychamrają dziurę w kroczu. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O Niutaki 18.01.05, 22:40 na zyczenie mych kumpelek UUUFFF-nie sobie powzdychalam teraz spac sie klade bo od rana kichalam Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Uwaga ! - będę się mścić ************* :):):) 19.01.05, 08:13 Kto wymyślił, by do pracy chodzić już na 7 rano temu ksiądz z parafii Lenie sprawi, by miał zatwardzenie albo wielkie rozwolnienie albo w strusia go zamienię i na betonie przestraszę szalenie albo ............................... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Przyszła zima :-) 19.01.05, 16:11 W Częstochowie śnieg poprószył więc byłyśmy na saneczkach. Kto nie wierzy, tego uszy będą się kisiły w beczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa do wegatki 19.01.05, 16:14 chyba sobie wego niezle robisz jaja snieg padal jak cholera od samego rana Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: do wegatki 20.01.05, 12:16 watek spadl na druga strone rzecz to nieslychana kto sie zaraz nie dopisze nie zasnie do rana Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: do wegatki 20.01.05, 16:54 Skoro piszesz "do Wegatki" to Wegatka się dopisze. Kto mi broni, wnet mu gatki silny wicher rozkołysze. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o braku weny :(( 20.01.05, 22:39 Nie mam weny dziś do wierszy Myślę o pewnej dziecinie Kto nie wierzy, temu brzeszczot Przetnie na wskroś całą szyję Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: o braku weny :(( 21.01.05, 10:31 Ja z ofertą mam handlową wciąż zmartwienie przeokropne żadna mama nie ma wzoru więc mi dzisiaj brak humoru ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: o braku weny :(( 21.01.05, 10:37 skoro o klopotach mowa to ja tez sie dopisuje z magisterka nie wyrabiam bow internecie buszuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 do Mayessy 21.01.05, 10:54 Co za problem to Mayesso? Wnet buszować przestać możesz. A ja nie wiem co ja zrobię gdy o ofercie się nie dowiem ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: do Mayessy 21.01.05, 11:48 o Mayesso do obrony jeszczy sporo czasu masz dziś wesoła twoja mina po udanych egzaminach a kto ci zadrości niech uważa na ości i niech się nie denerwuje- Minister zakazał stawiania dwójek ! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Ewie2233 21.01.05, 10:54 A kto nie pomoże Ewie podczas oferty tworzenia, powieszony wnet na drzewie będzie, za czubek korzenia. (o matko, ale mam wyobraźnię )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 o NIE MOGĘ :))!!! CZUBEK KORZENIA!! :))))))))))))) 21.01.05, 11:51 Za czubek korzenia lub za przyrodzenie czy o tym myślałaś biorąc się za gożenie? ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o NIE MOGĘ :))!!! CZUBEK KORZENIA!! :)))))))) 21.01.05, 12:02 Jest bez serca dziś Wegatka będzie za czubek korzenia łapać i wieszać gagatka - nie ma litości dla przyrodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: o NIE MOGĘ :))!!! CZUBEK KORZENIA!! :)))))))) 21.01.05, 12:02 a za jaki czubek powiesić e- mamę no bo za korzonek trudno będzie - damę bo jakiegoś pana wieszać za korzonek jest trudność niewielka chyba, że ma żonę żonę, co go sprawdza co chwilę lub czasem wtedy trza postraszyć niedźwiedziem pod lasem ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o promotorze i mayessie 21.01.05, 12:29 mój promotor choc cierpliwy juz powoli sie pieni bo grupa seminaryjnqa nic tylko sie leni oczywiscie prócz mayessy ) ona byc najlepsza musi i pisze swa magisterke od rana do nocy choc ja juz gardlo suszy Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o NIE MOGĘ :))!!! CZUBEK KORZENIA!! :)))))))) 21.01.05, 12:31 Gdy zawini któraś dama za korzonek wziąć jej męża Straci na tym ona sama, sprawiedliwość niech zwycięża Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: o NIE MOGĘ :))!!! CZUBEK KORZENIA!! :)))))))) 21.01.05, 12:40 jednak miec korzonek moga pewne dziewczyny gdy maja na imie miriam nawet ogonek wybaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O kobietach , które nie chcą pomóć Ewie2233 21.01.05, 13:09 A kobiety, które mogą pomóc, lecz się wymigują, niechaj męża krótszą noga sobie ucho wyszorują. (Ale mam dziś świński humor HA HA HA) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O kobietach , które nie chcą pomóć Ewie2233 21.01.05, 13:20 przed chwileczką ewalewi pomoc swą oferowała więc jej dzisiaj gloria gloria no a jutro chwała chwała! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O powieszonych za korzonek 21.01.05, 13:28 Dostała ofertę Ewa, więc swe groźby odwołuję. Mogą zejść panowie z drzewa, karę ciężką im daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa na 100% nie o korniszonku 21.01.05, 13:34 najpyszniejsza rzecz na swiecie to rosyjskie bliny kto temu zaprzeczy trafi do Skawiny tam chlopaki bombowe w brame go wprowadza i do jedzeniaw 5 minut miche blinów dadza Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o Wegatce i korzonkach 21.01.05, 13:44 Jak to dobrze, że Wegatka, już korzonkom popuściła, wisieć na nim - żadna gratka, męża mocno bym broniła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:27 Kto dziś nie napisze Choć piętnastu moskalików Tego z kosmosu przypysze Zgwałcą i powieszą na szaliku Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:29 Kto ten wyścig nieopatrznie Będzie dzisiaj ignorował Tego dorwą zbóje z lasu I zaciągną sańmi do Działdowa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:30 ja szestasty już moskalik dzisiaj sobie produkuję bo mi humor wrócił wreszcie kto nie wierzy - poturbuję! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Ewy 21.01.05, 13:37 W Twym przypadku, to wciąż mało Wszak od wielkich więcej się wymaga Kto nie wierzy, tego rozdepcze pająk Aż się zrobi zeń marmolada Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:31 A kto powie, że ten konkurs Głupi jest i bez sensu Temu wytne w buźce otwór A na łeb nałożę wieko od sedesu Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:33 Kto zaś dalej będzie opowiadał Głupstwa wielkie o wyścigu Temu worki do uszu powkładam I wnet dostanie kociokwiku Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:36 Kto mi powie, że nie wygram, w tym konkursie wierszykowym tego wielka straszna wydra będzie gryźć od stóp do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:42 Ach, uwielbiam takie akcje Wierszokletki się zbudziły Kto zaprzeczy, ten kolacje Straci w sposób niezbyt miły Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:39 Kto czym prędzej nie dołączy Do pisania moskalików Tego wnet życie udręczy Gdy odwiedzi go sześciu Rydzyków Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:53 Coś próbuję tutaj sklecić, aby wyszło na kształt wiersza, Niech więc będzie ten wiersz w sieci, bym w konkursie była pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:56 Wiem, że wciąż za mało jeszcze moskalików napisałam, Uma mnie po piętach depcze tworzy dziś jak oszalała Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: ****OGŁASZAM WIELKI WYŚCIG MOSKALIKOWY*** 21.01.05, 13:59 Ale ja się nie dam Umie ani nawet wielkiej Ewie wszak wierszyki pisać umiem (równie dobra jestem w śpiewie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Wygońcie mnie stąd 21.01.05, 13:38 Ja stąd, babki, zaraz spadam bo się przecież uczyć miałam, jutro wyjdę na matoła i będzie w indeksie pała. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Wegatki 21.01.05, 13:44 Tobie dzisiaj podaruje pisanie wierszyków Lecz wieczorem w niedzielę Już nie podaruje moskalików ) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Wegatki II 21.01.05, 13:51 A narazie idź się uczyć Bo egaminów masz bez liku Jeśli byś ich nie zdała To powieszę się w zagajniku Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Wygońcie mnie stąd 21.01.05, 13:55 A kto powie, że Wegatka Nie zda egzaminów gładko Ten oberwie w łeb kołatką i popłynie rzeczką wartką Odpowiedz Link Zgłoś
iwles wielki wyścig 21.01.05, 14:01 O matko, nie było mnie chwilę a moskalików przybyło aż tyle !! Do pisania się sprężam, bo mi drogi korzonek męża Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: wielki wyścig 21.01.05, 14:03 Kto nie będzie od soboty trzymac kciuków za studentki temu nadepnie słoń na ucho aż mu nosem wyjdzie brzucho Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: wielki wyścig 21.01.05, 14:06 Cos komputer mi szwankuje i moskalików wszystkich nie pokazuje kto mi popsuł i do winy nie poczuwa niech mu nad głową krowa z biegunką fruwa. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Krowa z biegunką 21.01.05, 14:12 No a koga wizja straszna krowy takiej nie przeraża, Proszę bardzo, niech go zatem Krowa ta zaciagnie do ołtarza! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: wielki wyścig 21.01.05, 14:10 Wielki wyścig rozpoczęty, kto go wygra - nie wiadomo, nie ma szans kto jest padnięty, bo dzieciątko mu urządziło pobudkę o szóstej (i nawet już rymy nie wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o Wegatce 21.01.05, 14:02 O Wegatki egzaminach pisać już raczej nie będę Zda je w zerowych terminach, wszystko bardzo szybkim pędem Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Milarce 21.01.05, 14:05 Milarka pisze dość szybko Można szybciej jednak jeszcze Kto nie wierzy, ten dziś w nocy Usłyszy jakieś szepty złowieszcze Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o Milarce 21.01.05, 14:14 Droga Umo, bardzo proszę tu Milarki nie popędzać bo wnet wszystkie twe bambosze zaczną cię w zły humor wpędzać Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Milarce II 21.01.05, 14:09 A kto powie, że Milarce pięknie nie wychodzą rymy Ten skończy żywot węglarce Nim nadejdą jego imieniny Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O konkursie 21.01.05, 14:23 macie szanse niż ja większe bo już weekend się zaczyna w domu nie mam internetu lecz to już nie moja wina albo raczej moja właśnie bom nie chciała tego w domu siedziałabym ja przy kompie jawnie oraz po kryjomu lecz od poniedziałku zacznę tworzyć piękne swe wierszyki kto nie wierzy w to co mówię nos odgryzie Fiki - Miki ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o nowej setce 21.01.05, 14:19 No i tak to, drogie panie nowa setka jest otwarta, miłe to jest niesłychanie, sprawa jest szampana warta Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Milarki 21.01.05, 14:21 Chyba muszę bardzo serio potraktować Twoją groźbę Gdybym tego nie zrobiła Sama sobie nie zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O Mayessie 21.01.05, 14:28 A kto pisząc magisterkę, tylko o swym ślubie marzy, będzie w domu miał usterkę i zły humor na swej twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O Mayessie cz.II 21.01.05, 14:29 Bo Mayessa nam się pali już do ślubu i korzonka choćby wszyscy odradzali nie chce słyszeć nic o mrzonkach Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O Mayessie 21.01.05, 14:37 Kto Mayessę będzie straszył Skutkami marzeń tak straszliwymi Ten się sam wnet wystraszy Gdy znajedzie w swej wannie pięć krokodyli Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O Mayessie 21.01.05, 15:21 co za rzeczy wypisuja tutaj wszystkie mamy mile az (jeszcze) panienke twarz pali az po sama szyje Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O Mayessie 21.01.05, 15:23 zaraz znowu biegne pisac magisterke u niemeza kto sie bedzie ze mnie nasmiewal tego maz w kieszeni bedzie mial weza Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O konkursie - rozstrzygnięcie 21.01.05, 15:10 No i konkurs zakończony dziś najlepsza była Uma Niech jej wyczyn będzie czczony przez każdego co coś kuma Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O konkursie - rozstrzygnięcie 21.01.05, 15:26 Lecz na tym nie koniec Moje drogie wierszokletki Dalej wiersze trzeba pisać Kto nie wierzy - zje żyletki Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O konkursie - rozstrzygnięcie 21.01.05, 15:56 Ja nie wierzę w takie rzeczy, więc żyletki żwawo zjadam, Uma pisze tu od rzeczy więc do domu z pracy spadam W poniedziałek znów dołączę do piszących wierszokletek kto nie wierzy ten poplącze gdzie jest pępek gdzie napletek W weekend czas inaczej spędzam odpoczywam i się bawię kto nie wierzy tego jędza ugotuje w swojej strawie Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O Umie 21.01.05, 15:59 Kiedy Uma pragnie Uma niech nikt nie śmie się wyśmiewać to delfinek - kto nie kuma zacznie zaraz brzydko śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O moim Misiu 21.01.05, 21:51 siedzialam u misia bo prace pisalam a w nocy na studia jedzie wiec go slodko pozegnalam Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Ale Miś jest mój ;)))!!!! 21.01.05, 22:03 A coś Ty moja miła U Misia robiła? Wszak Miś jest mój!!! Kto nie wierzy, porwie go zbój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona O dniu wczorajszym 22.01.05, 10:23 Jakiż płodny to był dzionek cały, ten dwudziesty pierwszy. Obyśmy zawsze taką wenę miały do pisania wierszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o misiu (MOIM) i Umie s. 22.01.05, 14:40 umasumak sie podpina pod mojego Misia jesli zaraz nie przestanie w nos ja cmoknie panna Zdzisia Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa absencja, frekwencja 22.01.05, 17:30 mam wrazenie ze na forum slaba dzis frekwencja ciekawe czy dobrze usprawiedliwiona bedzie ta absencja Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: absencja, frekwencja 23.01.05, 16:01 od samego rana leniwia sie matule wiec przez caly tydzien za kare beda jadly cebule Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: absencja, frekwencja 23.01.05, 16:05 ja tam moge sie polenic bo cebule lubie bardzo- byle byla usmazona na oleju, nie na smalcu Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka UUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFF!!! 23.01.05, 23:01 Jeśli dzisiaj ktoś mi powie, że zajrzę do podręczników, wdepnie nogą w kupsko krowie i wypije wiadro sików łłłeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: UUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFF!!! 23.01.05, 23:11 A ja myślę, że ten wierszyk Oznacza, że Wegatka wszystko zdała Kto zaprzeczy, temu zaraz w coś przywali wielka pała! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: UUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFF!!! 23.01.05, 23:16 Sesję Wega ma za sobą i się z tego cieszy wielce, kto zaprzeczy, wnet wątrobą oberwie, aż ujrzy Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Ło Matulu!!! 23.01.05, 23:20 Toć to groźba przeokropna Ta wątroba i te Kielce! Kto nie wierzy, temu bomba Walnie wnet w samiutkie serce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Gratulacje!!! 23.01.05, 23:23 Kto Wegatce zdanej sesji Zaraz nie pogratuluje Temu walnie mrok niebieski! Mówię serio! Nie żartuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Gratulacje!!! 23.01.05, 23:30 Dziękuję za gratulacje, mrok niebieski mnie rozwalił )) kto nie wierzy, na kolację musi zjeść talerz robali łłłeee... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: UUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFF!!! 23.01.05, 23:25 Teraz w ramach relaksacji jakimś filmem się uraczę, kto nie wierzy, po kolacji z przejedzenia się rozpłacze. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Kolacja!!! 23.01.05, 23:29 A ja jadłam na kolacje, Sałatkę z przepisu Kubusali Nie przejadłam się nią wcale Kto nie wierzy, dorwie go 2 drągali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do Wegatki 24.01.05, 11:24 No Wegatko, gratulacje, (choć wiedziałam, że tak będzie , teraz zrób sobie wakacje, przyjemności miej na względzie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: do Wegatki 24.01.05, 11:27 Ja też przecie się dołączę do peanów dla Wegatki kto zaprzeczy temu zaraz z zadka wyrosną kwiatki ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Dzięki dziewczyny :-))) 24.01.05, 11:47 Jestem bardzo dumna z siebie dzięki za te miłe słowa, teraz będę dla odmiany sprzątaniem się relaksować Sprzątanie, niegdyś okropne teraz miłym się wydaje bo nie muszę mózgu ćwiczyć - spadam do domowych zajęć )) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O sprzątaniu 24.01.05, 12:24 A kto w tak radosnej chwili Zabroni sprzątać Wegatce Temu czasu nikt nie umili Gdy go zamkną z lisem w klatce Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Gratulacje ! 24.01.05, 13:25 Gratulacje dla Wegatki i dla Ewy pewnie też Kto im nie pogratuluje wściekły jeż go w d* ukłuje Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Gratulacje ! 24.01.05, 13:29 Same uffffyyyyyyy dziś na forum westchnienia ulgi z każdego kąta Kto nie wypusci z siebie pary wlezą mu do dziurki wampiry-komary Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Gratulacje ! 24.01.05, 13:53 ewa sama napisała ofertę handlową kto tego nie przyzna będzie bódł się z krową ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Gratulacje ! 24.01.05, 13:56 Nie wiem ja dlaczego nie wchodzą me wiersze ktoś tu cenzuruje? niech go jeż w d* KŁUJE!!! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iwles o zimie 24.01.05, 14:10 Zima jak zwykle zaskoczyła drogowców A ja zaraz lecę do domku. Jeśli cosik po drodzę mi sie zrobi Wyślę Bałwana do Nairobi. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do Ewy2233 24.01.05, 14:12 Wchodzą wiersze - z opóźnieniem, trochę cierpliwości Ewo, twierdzę z czystym sumieniem, że nikt nie zsyła cię na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
iwles O cenzurze 24.01.05, 14:12 Moje moskaliki tez nie wchodza od razu pewnie cenzor je sobie czyta zanim puści dalej i się ze śmiechu powali Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O cenzurze do Milarki 24.01.05, 14:22 To nieprawda jest Milarko że me wiersze opóźnione jeden nie wszedł tutaj wcale kto w to nie wierzy - zaraz go przywalę ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O cenzurze do Milarki 24.01.05, 14:31 Coś za dużo jest już chyba w tym wierszowym wątku postów, a więc łączność czasem zrywa - - wina zbyt dużego wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Milarki 24.01.05, 23:14 To jest prawda, cna Milarko Wątek trudny w nawigacji Lecz kto śmiałby go tu skrócić Ten pozbawiłby nas atrakcji Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Gdzie jest Edzio? 24.01.05, 21:07 Edzio wątek założyła, lecz od dawna pisze mało. Czyżby natchnienie straciła, czy też może coś się stało? Przeto moje jest pytanie, odpowiedzcie drogie Panie, gdzie jest Edzio? Co się dzieje? Może naszli ją złodzieje? Może opuściła wątek, by innemu dać początek? Kto coś wie, a nie odpowie, ten dostanie wnet po głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa okropny dzien 24.01.05, 23:08 dzis dzien byl okropny strasznie z chlopem sie popsztykalam a potem ktos mi powiedzial cos zlego i pól godziny plakalam Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: okropny dzien 24.01.05, 23:18 A kto sprawil, że Mayessa Pół godziny dziś płakała Ten niech ma się na baczności Bo go walnie z gumy pała Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: okropny dzien 24.01.05, 23:25 dzieki uma Ci za wsparcie bo mi jest bardzo smutno nawet mnie nie rozwesela bardzo smieszna nazwa "Kutno" Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: okropny dzien 24.01.05, 23:30 Ech Mayesso, nie bądź smutna! Jutro wszak nowy dzień wstanie! Wszystko się ułoży do jutra! Jeśli nie, to mnie czeka mózgu pranie! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Gdzie jest Edzio? 24.01.05, 23:17 Sama chciałabym to wiedzieć Czemu Edward nas opuścił Nie chce mu się w wątku siedzieć Może nas po brzytwie spuścił? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 CO CZYTACIE ??? 25.01.05, 09:50 chcę się od Was dowiedzieć co ciekawego czytacie kto tu zaraz nie napisze temu dziś zaśmierdną gacie ja sie wzięłam za klasykę w przerwie między egzaminami "100 lat samotności" czytam wciąż - godzinami! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: CO CZYTACIE ??? 25.01.05, 09:54 ja zas czytam o da Vinci Leonardzie- zycia Pasje ale ciagle nie mam czasu czyta wiec wieczorem-póki nie zasne Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: CO CZYTACIE ??? 25.01.05, 11:20 Jestem świeżo po lekturze- Powieść bardzo refleksyjna. "Anemony" - Wojnarowska. Dla mnie, boska. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Ohohohohoho !!! 25.01.05, 11:21 Obok mnie siedzi praktykant- bardzo młody chłopczyna lecz taki miły i przystojny Że po prostu z nóg ścina !! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Ohohohohoho !!! 25.01.05, 11:49 Ty niedobra Iwles ! rozpraszasz e- mamy ! miały pisać książki Ty zmieniasz na drążki ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ohohohohoho !!! 25.01.05, 12:45 Ehhhhh drążka już nie zmienię lecz widoku sobie nie odmówię Kto mi będzie chciał przeszkodzić bedzie mu wspak szyja chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Ohohohohoho !!! 25.01.05, 12:50 Nie strasz mnie tu szyi wspakiem Bo przeciągnę Cię durszlakiem Będziesz w kropki opalona Ale będzie z Ciebie żona! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ohohohohoho !!! 25.01.05, 13:11 Nie chcę być biedronką dlatego już jutro Adonis młody spada pod schody Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o amorach i praktykancie 25.01.05, 13:42 praktykancik-"rzecz wspaniala" pracowity sliczny, grzeczny chce sie iwles spodobac bo w jej ramionach bylby bezpieczny ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o amorach i praktykancie 25.01.05, 13:54 Oj bedzie miała żona z niego pociechę nie dość, że piekielnie zdolny i przystojny to jeszcze zmywa po nas talerze aż oczom nie wierzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Re: o amorach i praktykancie 25.01.05, 17:41 Niebezpieczna to jest droga, z praktykantem iść w amory, kara może być zbyt sroga, nawet jeśli nie ma żony. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: o amorach i praktykancie 26.01.05, 09:13 Chyba Iwles chce nauczki niby boi się durszlaka ale znowu praktykanta tu wychwala - nieboraka Młody myje jej talerze Iwles trza nastraszyć srogo trzeba wezwać ze dwa jeże by jej dupsko skłuły srogo ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: o amorach i praktykancie 26.01.05, 09:19 Gdy jej dupsko skłuja jeże wtedy tu napisze może co ostatnio przeczytała niech nie gapi się niebożę ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Co czytamy ? :):):) 26.01.05, 09:29 Droga Ewuniu, troszkę powyżej ja napisałam, co przeczytałam. To "Anemony" Wojnarowskiej E. bardzo życiowe i refleksyjnE. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o amorach i praktykancie 26.01.05, 09:22 Kończę ja już swe amory biorę ostro się do pracy nie chce by goniły mnie dwa jeże ani durszlak zęby szczerzył..... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles W sobotę pierwszy bal :) 26.01.05, 09:25 w sobotę idziemy na Bal "U Misia Uszatka" Nasz pierwszy, z Mikołajem, tańcami i prezentami. Kto myśli, że mnie to nie wzruszy będzie miał kaca-giganta, co po wieki-wieków suszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: do tych co nie piszą dzisiaj moskalików 26.01.05, 11:10 Jak będziecie w kuchni siedzieć wątek całkiem nam odpadnie i z żałości drogie mamy spoczniemy se w rzece na dnie ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: do tych co nie piszą dzisiaj moskalików 26.01.05, 16:15 Kto dopuści, by nasz wątek wypadł z pierwszej strony kanibale wsadzą go do puszki i zostanie usmażony Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: do tych co nie piszą dzisiaj moskalików 26.01.05, 16:32 troche czasu dzis zlapalam wiec na watku sie dopisze a potem szybciutko wpadne w Morfeusza cisze Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: do tych co nie piszą dzisiaj moskalików 26.01.05, 20:26 jak tu dawno mnie nie bylo wie ten kto tu pisze stale kto by za to mnie potepil tego w kiblu jutro spale Chwala Wam dziewczynki drogie za to Wasze tu pisanie kazdy kto Was nie doceni temu skurczy sie dzis pranie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: do tych co nie piszą dzisiaj moskalików 27.01.05, 08:55 Ja doceniam - więc o pranie nie będę sie bała niech się boją te, co nie chcą pisać - dla nas będzie chwała ! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: do tych co nie piszą dzisiaj moskalików 27.01.05, 09:25 Widzę, ze jedyna tutaj o wątek się troszczę Jeśli nikt dziś nie dołączy skończy jako para kłączy ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa ewcia 2233 27.01.05, 10:51 gdy przed oszustami telefonicznymi ostrzegalam ewa mnie dorwala i 1000 moskalików pisac nakazala Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o oszustach 27.01.05, 10:53 kto nie uwierzy w dzialalnosc oszustów telefonicznych gdy otrzyma rachunek dostanie spazmów chronicznych Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Przelecę z miotłą po forum zaraz!!! 27.01.05, 10:56 Przelecę z miotłą po forum, powymiatam wierszokletki jak nie zaczną pisać zaraz pospadają im beretki! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O linku 27.01.05, 10:59 A mi link od Mayessy Zadziałać nie chciał wogóle Pewnie go ludzie z Odessy zakopali przed chwilą w mule Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O linku 27.01.05, 11:03 Dobrze, że link nie zadziałał bo mamy nowy moskalik jeśli nie chcecie tu pisać auto wam zimą nawali! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O linku 27.01.05, 11:07 link o tym bys nie naciskala zadnych cyfr w swym telefonie bo polaczy cie z Londynem a ktos powie "z TP sa" dzwonie Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O linku 27.01.05, 11:08 nie ma linka ktos go zlikwidowal nie ostrzeze juz nikogo wiec za bledy bedzie nas komornik kasowal Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O linku 27.01.05, 11:09 co za glupstwa wypisuje przeciez sprzatac musze jesli tego nie skoncze z domu sie nie rusze Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O pisaniu 27.01.05, 11:02 A kto powie mi tu dzisiaj Że nie napisze moskali piętnastu Temu jutro panna Rysia poderwie męża o czternastej Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O pisaniu 27.01.05, 11:13 Ty się Uma nie przechwalaj Tylko dawaj tu "moskala i nas nie strasz panną Rysią bo Cię poderwie pan Zdzisio ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Ewy :)) 27.01.05, 11:31 Moja Droga, jeszcze wcześnie Jeszcze zdąże plan zrealizować Kto nie wierzy, ten zginie w Brześciu A wszyscy wiedzą, że tam można zbzikować ) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Poplakalam sie ze smiechu... 27.01.05, 11:12 ewa mnie tu poganiala z watku mnie zabrala a teraz sama od 7 minut nic nie napisala) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Poplakalam sie ze smiechu... 27.01.05, 11:19 O Mayesso Ty okropna! myślisz że patrzę przez okna? ja moskaliki tworzę "pod biurkiem" niebożę ... ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa ewo ... 27.01.05, 11:29 czyzby zamiast pilnie pracowac to sie obijasz na forum doniose na ciebie szefowi i zaraz cie do roboty pogoni Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: ewo ... 27.01.05, 11:31 O Ty Mayesso niedobra naślę na Ciebie bobra nieszczepionego i wściekłego przez miesiąc "nie używanego" ! O! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: ewo ... 27.01.05, 11:36 To okropne opóźnienie nie pokazuje 3 moskalików trzeba będzie wzniecić lament dużo łez i dużo krzyku!!! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Miałam ostatnio lenia 27.01.05, 11:32 Wracam do was, koleżanki nie chcę więcej się obijać. Kto nie wierzy, wnet do szklanki napluje mu wstrętna żmija. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Nie kłócić się, baby! 27.01.05, 11:39 Widzę w wątku jakieś kłótnie! Kto się wnet nie opamięta wnet wystraszy się okrutnie gdy go użądlą dwa trutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Umie 27.01.05, 11:46 Kto o naszej Umie powie, że mało tworzy moskali, będzie leżał w mokrym rowie gdy Gołota mu przywali. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Nie kłócić się, baby! 27.01.05, 11:46 Ja już się nie kłócę w Brześciu zginąć nie chcę troche popracuję i na urlop się szykuję ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Ewie i Mayessie 27.01.05, 11:50 Ewa z Mayessą na zmianę piszą o przeróżnych sprawach. Kto by zechciał im przeszkodzić spleśnieje mu w kubku kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 groźba 27.01.05, 11:53 Kto się boi pleśni w kawie cicho będzie zatem siedział lecz gdy nic tu nie napisze złowróżbną poczuje ciszę ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: groźba 27.01.05, 12:02 zamiast pisac, sprzatac, robic nadal zbijam baki mama w koncu w szalik wpadnie i wyrzuci w snieg na laki (mnie oczywiscie)-nadal bez polskiej czcionki a przez opere nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O urlopie 27.01.05, 12:05 A kto twierdziłby, że Ewie urlop już się nie należy, Pies galoty mu rozerwie i nasika do talerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 o JENYYYYY WEGATKA :)))))))) 27.01.05, 12:09 Ja tam twierdzę że mi urlop jak najbardziej się należy nie chcę mieć dziurawych gatek i obsiusianych talerzy ))))))))))))))))))))))))))))) ))))) ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O urlopie 27.01.05, 12:09 ewa sie do urlopu szykuje szyje nowe kreacje pojedzie Do Egiptu, Tybetu niezle to beda wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O urlopie 27.01.05, 12:20 Akurat Mayesso! Mylisz się tu srodze możesz sobie puszczać fantazyi wodze lecz na jednodniowy urlopik ja idę kto mi nie uwierzy - wsadzę w oko dzidę! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O urlopie 27.01.05, 12:19 A kto mimo dziury w gaciach Nadal będzie się upierać Temu pewna stara babcia Będzie wciąż głupoty gderać , Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O zimie 27.01.05, 12:23 Snieg za oknem pięknie sypie więc pakuję moje córy, wnet będziemy na saneczkach zjeżdżać z góry na pazury. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O zimie 27.01.05, 12:27 wegat-wez ze soba do kompletu piesenka mojego pociagnie Ci sanki i pobiega po sniegu Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O zimie 27.01.05, 12:32 Nie wiem czy piesek by przeżył harce z mymi córeczkami bo babcina biedna suczka ma ich mocno dość czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O zimie 27.01.05, 12:48 Wegciu, z tobą na te sanki chętnie bym się dziś wybrała lecz nie w głowie mi hulanka kiedy w brzuchu dzidzia mała, Ale synka możesz zabrać, świetnie się ubawi z wami, w śniegu trochę się ubabra, wróci pewnie z wypiakami Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O zimie 27.01.05, 12:50 byla sobie z psina pobiegac od rana ale dobre sie skonczylo gdy wpadlam w sniego po kolana Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O zimie 27.01.05, 12:57 Och Milarko moja droga chętnie synka bym zabrała lecz odległość co nas dzieli chyba nie jest wcale mała Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O zimie 27.01.05, 13:24 Tak - odległość nasza spora a więc odwołuję wszystko, Może kiedyś przyjdzie pora, że znajdziemy się gdzieś blisko Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O zimie 27.01.05, 12:54 milarka napisała: > Wegciu, z tobą na te sanki > chętnie bym się dziś wybrała > lecz nie w głowie mi hulanka > kiedy w brzuchu dzidzia mała, > > > Ale synka możesz zabrać, > świetnie się ubawi z wami, > w śniegu trochę się ubabra, > wróci pewnie z wypiakami Miało być: z wypiekami Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O zimie 27.01.05, 13:00 Miało być: z wypiekami albo z wapniakami kto w to nie wierzy dostanie kulkami śniegowymi wprawdzie ale i śniegowa kulka może boleć taka jej uroda ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do Ewy :-) 27.01.05, 13:22 dziecko wróci z wapniakami, choć na sankach tylko było, potem gulasz z kopytkami zjemy razem, że aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o delegacji męża 27.01.05, 12:35 Męża mego kto chce wysłać w delegację zagraniczną temu bańka szczęścia prysła - passę będzie miał tragiczną 2 tygodnie - czasu kawał, zwłaszcza sam na sam z bachorkiem, kto chce wrobić mnie w ten nawał wnet przytrzaśnie się rozporkiem Kiedy dziecko żywe wielce, drugie gnieździ się już w brzuchu lepiej uciec gdzieś pod Kielce, niż być w domu i klnąć w duchu Lecz co zrobić - nie ucieknę, z synkiem jakoś przetrzymamy, choć się pewnie nieraz wścieknę - - nie braknie młodemu mamy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: o delegacji męża 27.01.05, 12:50 Milkarko ma droga na wodzy miej nerwy nic Ci one nie dadzą do 10 licz bez przerwy gdy w nerwach policzysz do dziesięciu powoli ochłoniesz i będziesz się śmiała do woli ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Ewie 27.01.05, 13:35 Dobrze radzi nasza Ewa Bo z niej fajna dziewczyna Kto zaprzeczy, ten wpadnie do chlewa I na śniadanie siano będzie wcinał Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o delegacji męża 27.01.05, 13:27 Kto mi szczerze nie współczuje, że słomianą będę wdową tego w nocy groźni zbóje straszyć będą brzydką mową Odpowiedz Link Zgłoś
iwles o moim pechu 27.01.05, 16:03 Pecha dzisiaj mam wielkiego przez kabel od myszki rymsnęłam jak długa śliwa pod okiem jak ta lala wszyscy pewnie pomyślą, że mnie mąż nap*.... (uuups!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o delegacji męża 27.01.05, 16:08 Milarka wdową słomiana jest każdy kto jej współczuje - jest fest ! A kto się cieszy z faktu takiego będzie miał zawsze korzonka spleśniałego Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Lipcomania - RATUNKU!!! 27.01.05, 16:40 Lipcomania ogarnęła większość kobiet na emamie. Kto ja ślicznie dziś poprosi może zdjęcie jej dostanie. A kto pod adresem Lipca wystosuje komplementy, gdy dostanie z autografem foto, będzie wniebowzięty. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Lipcomania - RATUNKU!!! 27.01.05, 16:50 A kto Lipca nie pochwali za przecudowną urodę, Tak mu Lipiec wnet "dowali" że będzie sobie pluł w brodę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Lipcomania - RATUNKU!!! 27.01.05, 17:10 Chyba pecha mam giganta pluć se w brodę od dzis będę Lipca nie pochwalę wcale mam ja za to prosto w pałę Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Lipcomania - RATUNKU!!! 27.01.05, 17:13 Nie mogę chwalić dziewczęcia bom go nigdy nie widziała i jakoś ciekawa nawet nie jestem chyba ze mnie jakaś chała Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Lipcomania - RATUNKU!!! 27.01.05, 17:12 A kto się dziś nie zapisze do lipcowego fanklubu, fanki mu podeślą myszę albo zrobią "łubudubu" Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Lipcomania - RATUNKU!!! 27.01.05, 17:22 O pewnych paniach z forum książkę stworzyc można lecz kto ją zechce kupić o głowę siebie ściupi Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Lipcomania - RATUNKU!!! 27.01.05, 17:28 Książki tej bym nie kupiła bo mam o nich własne zdanie, kto zaprzeczy - ryba piła utnie mu coś przed śniadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Niech już bedzie godz. 18 !!!!!!!!!!!! 27.01.05, 17:38 Ja chcę już do domku spadać Lecz wychodzić nie wypada Kto zegarków nie przyspieszy tego małżonek wygoni ze swych pieleszy Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Niech już bedzie godz. 18 !!!!!!!!!!!! 27.01.05, 17:42 Do 18-tej godziny już została tylko chwilka. Bądź cierpliwa, by szef z pensji nie potrącił złotych kilku Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Niech już bedzie godz. 18 !!!!!!!!!!!! 27.01.05, 17:58 Do domu idę juz ja więc Wegatko na dzisiaj buziaków 102 i słodkie papa Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Lipcomania - RATUNKU!!! 27.01.05, 17:52 Komu sie nie podoba że śnieżek dzieci cieszy napadnie na niego Zagłoba i w ucho wbije tysiąc lemieszy Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O wątku 27.01.05, 23:31 A kto myśli, że ten wątek Stoczy się sromotnie na dno Temu zrobię wnet wyjątek I mu powiem rzecz nieładną... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Lipcomania - RATUNKU!!! 27.01.05, 23:40 Siedzi Lipiec i główkuje "Z kogo by się ponabijać" w wątku Jemmę już znajduje i znów jest o kim nawijać. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa wegatka 28.01.05, 11:16 caly dzien bez mala wegatka szalala obiadu nie gotowala tylko moskale pisala Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: wegatka 28.01.05, 11:29 Obiad miała "od wczoraj" więc tworzyła jak chora, wena ją opętała i natchnienie wykorzystała Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: wegatka 28.01.05, 11:33 chyba sie wegatka obrazila na kumpele i stan ten bedzie trwal az po sama niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: wegatka 28.01.05, 11:34 wegatko moja kochana nie denerwuj sie bo wierszyki to zarty a ja cie bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: wegatka 28.01.05, 11:39 Ależ Mayesko ma droga gdzież bym ja się obrażała gdy jeszcze raz tak pomyślisz, zaraz będziesz mocno czkała Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa moja babcia 28.01.05, 11:45 teraz lece mojej babci wlosy farbowac ciekawe dla kogo ona chce sie "sztafirowac"? Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: moja babcia 28.01.05, 11:49 Może w wielkiej tajemnicy myśli o jakimś dziaduniu, a kto tego jej zabroni będzie miał kuku na muniu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: moja babcia 28.01.05, 11:53 Babcia Mayessy to morowa babka włos ufarbowany, pewnie czeka na kwiatka. Kobieta zawsze o siebie ma dbać nawet, gdy jest już babcią babć Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: moja babcia 28.01.05, 11:57 wlosy juz ufarbowane na burgund szalony gdyby miala dziadka-meza kazdy by mu zazdroscil zony Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: wegatka 28.01.05, 11:49 Wegatka była jeszcze na sankach i bałwana lepiła grubaśnego A kto powie, że bałwanek jest brzydki ksiądz Robak ugryzie go w łydki Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o czytaniu myśli 28.01.05, 12:01 A kto wierzy, że komputer czytać jego myśli może Tego wnet przejedzie skuter i nikt mu już nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o czytaniu myśli 28.01.05, 12:45 Chyba skuter mnie przejedzie bo mi komp me myśli czyta Kto mi tego nie wyjaśni znikną z książki wszystkie baśni. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o czytaniu myśli 28.01.05, 13:34 A kto zdradza rozwiązanie, chociaż łatwa to zagadka, ten powinien dostać lanie, a kto taki? to Wegatka!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: o czytaniu myśli 28.01.05, 13:45 A kto Wegatkę niebogę straszyć tutaj będzie biciem skurcz go złapie w lewą nogę i obleje brzuszek piciem Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o czytaniu myśli 28.01.05, 14:11 Wegatko, a ja ci dziękuję za wyjaśnienie w przeciwnym razie miałabym nerwowe swędzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o... 28.01.05, 14:25 prócz joasik i lipcowej dominuje jeden temacik to psie kupy moje mile i nieszczelny psi "zwieraczyk" Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o... 28.01.05, 15:24 i dlatego, moje panie by odpocząć od psich kupek na forum-humorum iść proszę szybciutko, tylko nie zgubcie kaloszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow ostrzezenio-zachwyt :) 28.01.05, 21:20 bardzo mi sie podoba ta wielka liczba w nawiasie! ale... milion - choroba! z lekarzem mowilam wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow ostrzezenio-zachwyt :) cd 28.01.05, 21:21 wiec uwazajcie, sie strzezcie! lykajcie i ssajcie leki! bo grozi, a w to mi wierzcie, plama z marchewki na wieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: ostrzezenio-zachwyt :) 28.01.05, 21:23 wiec uwazajcie, sie strzezcie! lykajcie i ssajcie leki! bo grozi, a w to mi wierzcie, plama z marchewki na wieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: ostrzezenio-zachwyt :) 28.01.05, 21:39 ale poki nie milion, piszcie cud moskaliki, bo na ulice wyjada recznie robione kolczyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O kolczykach ręcznie robionych 28.01.05, 22:25 Kolczyki ręcznie robione robią karierę już w świecie. Kupujcie dla babci, dla żony, modne są w zimie, i w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O kolczykach ręcznie robionych 28.01.05, 22:53 A kto nie kupi kolczyków, co modne są w świecie wielce, tego złych kilku chłopczyków wnet siłą wywiezie pod Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O kolczykach ręcznie robionych 28.01.05, 23:16 A dama, co się ośmieli nie nosić Asi kolczyków, znajdzie jutro w swej pościeli dwóch goluśkich anemików. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O kolczykach ręcznie robionych 28.01.05, 23:29 A gdyby Joasiiik nam rzekła, że złą jej robimy reklamę, dopadnie ją Belzebub z piekła i wślizgnie jej się pod piżamę. Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: O kolczykach ręcznie robionych 28.01.05, 23:33 Zaszczycona sie czuje znacznie! W kolczykach Was wielbic bede! Kto Was nie docenia, wybaczcie, zsikana pielucha w gebe... Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o kolczykach i babci 28.01.05, 23:39 mojej babci elegantce przydadza sie kolczyki wtedy by ja podrywaly jakies starsze "chlopczyki" Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: o kolczykach i babci 28.01.05, 23:45 Babunia Mayessy w kolczykach wyglądać super bosko będzie, wrażenie zrobi na "chłpoczykach" i olśni też w stawie łabędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: o kolczykach i babci 28.01.05, 23:48 zastanawiam sie nad kupnem tych slawnych kolczyków ale mimo wszystko nie chce zadnych obcych chlopczyków Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Lipcu 29.01.05, 13:41 Lipiec mocno przesadziła ubliżając dzieciakowi, w związku z tym jej szczerze życzę by wdepnęła w placek krowi. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Dziewczyny, jestescie niesamowite! 29.01.05, 15:45 Wątek wciąż na pierwszej stronie nie ma chwili odpoczynku kogo to nie cieszy, temu sklepią buźkę dziś na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Dziewczyny, jestescie niesamowite! 29.01.05, 16:56 Edziu drogi, jak to miło znów w tym wątku widzieć Ciebie. Gdybyś znowu zniknąć chciała, znajdziesz karalucha w chlebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Dziewczyny, jestescie niesamowite! 31.01.05, 11:50 Jeśli tylko pójdę sobie na urlopik jednodniowy robią się z was leniwe matrony i wątek już na dole strony!!! ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Dziewczyny, jestescie niesamowite! 31.01.05, 13:11 juz z Torunia wrócilam o Was czesto myslalam przez cala droge pociagiem moskaliki wymyslalam (ale juz nie pamietam ich) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Dziewczyny, jestescie niesamowite! 31.01.05, 13:16 Dobrze, że Mayessa z Torunia wróciła - dlatego nasz wątek pójdzie "na początek" ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Dziewczyny, jestescie niesamowite! 31.01.05, 13:23 Już szybciutko się poprawiam dopisując się do wątku, i niniejszym właśnie sprawiam, że wątek jest na początku Hoop Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Dziewczyny, jestescie niesamowite! 01.02.05, 09:05 Widzę moje drogie Dla wątku nie ma lekarstwa sama w górze go nie utrzymam a wam się nie chce - i basta szkoda, bo było miło porymować troszeczke wyluzować się od prozy napisać rymowaną bajeczkę buuuuuu ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Dziewczyny, jestescie niesamowite! 01.02.05, 09:09 A kto powie nam tu dzisiaj Ze już Edward nie napisze Ten na rynku będzie wisiał i gapić się nań będą gapisze (!) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Agatce - przedszkolaku. 01.02.05, 10:07 A moja córeczka mała w przedszkolu jest pierwszy dzionek oby tylko nie płakała bo się będę zamartwiała To już drugie jej podejście, pierwsze było nie udane. Kto mnie zaraz nie pocieszy, kupi zepsutą śmietanę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: O Agatce - przedszkolaku. 01.02.05, 10:15 Nie lubię zepsutej śmietany więc lecę z pocieszeniem Agatka będzie na pewno w przedszkolu pierwszą królewną Myślę, że płaczu nie będzie Nie martw się tak okropnie kto Wegatki nie pocieszy będzie miał w domu dwa stopnie! (mrozu - oczywiście!) ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o kumpelach 01.02.05, 10:19 ale mialam impre wczoraj z kumpelami kazdy ze znajomych zostal zdrowo obgadany ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o dlugim moskalu umysumak 01.02.05, 11:41 ale umasumak zwiezlego moskalika napisala tak, ze cala strona pusciutka zostala Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: o dlugim moskalu umysumak 01.02.05, 12:00 No bo może naszej Umie coś się rymy poplątały i dlatego jej moskalik wyszedł taki bardzo mały Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak sic! 01.02.05, 12:18 Nie wiem co się dzieje Z tym forum od rana! Napisałam moskala dla Agatki! Kto nie uwierzy, wnet go trzaśnie brama! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: sic! 01.02.05, 14:56 Uma moskal napisała Kto nie wierzy - w łeb mu prętem, a czym się posługiwała? - znikającym atramentem Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Agatce 01.02.05, 12:22 A kto powie, że dzionek Agatki W przedszkolu będzie nieudany Temu spadną z tyłka gatki I nigdy nie kupi świerzej śmietany ) Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O Agatce 01.02.05, 14:58 Nasz nowa przedszkolanka będzie dobrze się dziś bawić, rzuci wszystkich na kolanka, Kto nie wierzy - pies go strawi Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O Agatce 01.02.05, 16:06 Aga bardzo grzeczna była i sześć godzin wytrzymała, Jedzonko pięknie wtrąbiła, nawet trochę się przespała. Ale pani przedszkolanka przy odbiorze powiedziała, że podczas snu moja panna niestety bardzo kaszlała. Co tu zrobić z tym chyrlaczkiem? Czym kaszel wypędzić z dzioba? Oby tylko nie popsuła wszystkiego wstrętna choroba Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamati Re: Poplakalam sie ze smiechu... 01.02.05, 17:44 Wpadam sobie tu po prostu by przeczytać kilka postów a tu ładne,dwa tyś.całe moskaliki doskonałe a gdy ktos mi nie uwierzy to niech sobie IQ zmierzy)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamati Re:Agatka 01.02.05, 18:34 Ty Agatko zdrowiej szybko i syropku popij trochę by się mama nie martwiła do przedszkola prowadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Mamaamati 01.02.05, 19:26 Nową mamy wierszokletkę, której rymy świetnie idą. Kto zaprzeczy, wnet w skarpetkę ja go dziabnę ostrą dzidą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamati Re: O Mamaamati 01.02.05, 20:25 Ja tu czasem do Was zajrzę byście o mnie pamiętały a gdy ktoś mnie spamięta temu zniknie moskal cały. p.s to nie jest aluzja do umy))) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: miało być nie spamięta 01.02.05, 23:59 Wzięłam się dziś ostro i się pięknie wystroiłam tak,że mego chłopa na kolana powaliłam Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: miało być nie spamięta 02.02.05, 10:30 ale mam dzis dzien szalony najpierw bede u promotora potem z Misiem pojedziemy do jego bratowej-bo jest chora Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: miało być nie spamięta 02.02.05, 10:40 Mayessa ma dzień szalony, biega wciąż z włosem rozwianym. Kto nie wierzy, wnet od żony zerwie kapciem rozdeptanym. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Miało być o Mayessie :-) 02.02.05, 11:03 co tam wegatko slychac u ciebie i balowej dzieciny mozesz tez napisac co u dalekiej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Poplakalam sie ze smiechu... 02.02.05, 11:09 napisalam do wegatki jeden wierszyk maly ale chyba nie wyslalam wiec powtórze caly: wegatko co slychac u twej balowej dzieciny mozesz tez napisac co slychac u calej dalszej rodziny (czy cos takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: a jednak wyslalam 02.02.05, 11:20 Do przedszkola dzisiaj z rana Aga dziarsko podreptała, wypiła syropów szklanę (no może trochę mniej ) żeby więcej nie kaszlała. Za to na bal się wybiera wystrojona w suknię piękną moja starsza córcia - Wiera - chłopcy widząc ją - wymiękną Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa nowy watek 02.02.05, 11:24 nowy watek powstal cos mi sie wydaje ze on ma pewien cel powkurzac ostro joasiiik tak ze hej hej hej Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: nowy watek 02.02.05, 13:09 Ty się Mayesso uspokój nie gadaj o nowym wątku zaczniemy się i tu kłócić nigdzie nie będzie porządku ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O zabawach dzieci 02.02.05, 15:40 Kiedy idzie na zabawę pewna miła panna Werka, każdy chłopiec ma głupawę i na mamę szybko zerka Mama musi podpowiedzieć, jak do tańca Werkę prosić, Przy śniadaniu, przy obiedzie wciąż ten temat się unosi Później z synkiem ćwiczy mama, tańcowanie i proszenie, a więc nasza miła dama będzie miała powodzenie Mamy chłopców przez to wszystko radzić się na forum muszą: Czy już chłopcy wiedzą wszystko i czy się do tańca skuszą? Jednym się podoba Werka, Innym zaś jakaś Agnieszka każdy na swą pannę zerka - - już niedługo z nią zamieszka (za parę latek...) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Werce :)) 02.02.05, 16:00 A kto powie, że Ta Werka Nie zostanie Królową Balu Ten się dzisiaj nastęka Gdy do gardła mu wpadnie karaluch Odpowiedz Link Zgłoś