Dodaj do ulubionych

Oglądacie BAR?Jestem w szoku.

07.10.04, 21:19
Żal mi żony Witka, której to mąż zdradził ją przed kamerami...I to z takim
paszkwilem!!!Wyglądał na takiego, któremu można zaufać...Jednak zawiódł
zaufanie swojej żony.
Obserwuj wątek
    • gagunia Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 07.10.04, 21:23
      a to burak jeden (nie ogadam, ale i tak burak smile) ja bym takiego wystawila za
      drzwi i zamki zmienila przed powrotem z tego baru.
      • edzieckomama Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 07.10.04, 21:36
        widziałam, przykre!sad
        • sowa_hu_hu Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 07.10.04, 21:56
          żenujące! co prawda nie ejstem wielbicielką tego programu ale dziś oglałam przy
          usypianiu dziecka... nie wiem jak można ludziom wmawiać że ona go gryzła jak
          widac było jak mu za przeproszeniem obciągała!
          jak chciał zdradzić żone to mógł to zrobić tak żeby sie o tym nie dowiedziała a
          ten debil zrobił to na oczach całej polski... - brak słów!
    • jola_mama Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 07.10.04, 22:00
      Ja nie ogladam Baru,czasem cos tam w "przelocie"zobacze,kojarze co nieco
      uczestnikow,Witek to wiem ktory,ale jesli chodzi o Anke to nie moge
      skojarzyc,czy to ta lysa???
      Cos czytalam na internecie,ale co dokladnie sie stalo,co oni zrobili???.Biedna
      ta jego zona,trafila na takiego drania.I to przed cala Polska,zero mozgu ma
      facet i tyle.
      Pozdrawiam Jolka!!!
    • inez21 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 07.10.04, 22:03
      Wiecie co? Dla sławy i pieniędzy ludzie są w stanie zrobić wszystko...Dlatego
      nie oglądam już tych programów typu Bar ,bo upadlają człowieka do granic możliwości.
    • malafm Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 07.10.04, 22:05
      Wiecie co jak na razie to się zgadzam całkowicie - żenada i totalny gnój z
      niego "wyszedł" a i Ruda nie lepsza. Niby dzisiaj trochę inaczej to pokazali
      ale w zapowiedziach było widac co ona pod ta kołderką robiła...Tylko, że z
      drugiej strony Polszmat i Bar to jedna wielka prowokacja więc może tak naprawdę
      było cosik inaczej. Na forum telewizyjnym oczywiście to temat mocno oblegany i
      faktycznie wiele osób sugeruje jakąś machlojkę Polszmatu. Dla mnie jednak
      najgorsze było to, że ten palant rozmawiał z żoną na wizji. Nie sądzę żeby to
      coś znaczyło ale szkoda mi tej kobiety no i dziecka też. Bo chyba przyznacie
      rację ,że ta afera nabije oglądalnośc bo ludziska będą się chcieli dowiedzieć
      jak to się dalej skończy. Na telewizyjnym na reality show jest link do strony
      gdzie jest to wsio opisane jak podobno było naprawdę...)!).

No to pozdrawiam
      Mała
    • wawrz A ja myślę.... 07.10.04, 22:30
      A ja myślę ze to prowizorka producentów.Nie wydaje mi sie przeciez ze by to
      zrobił przed kamerami dziecko,żona , rodzice?Wzieli go na rozmowe ze ma byc
      taka scena na potrzeby oglądalności i tyle napewno maja to zaznaczone w umowie
      ze muszą się zgadzać na takie warunki.
      • petto Re: A ja myślę.... 07.10.04, 22:33
        on by tego nie zrobil dla kasy, wstydziłby się, nie wiedzial ze to zrobi i
        zrobil z czystej przyjenosci.
        • utalia Re: A ja myślę.... 07.10.04, 23:17
          nie nie ogladam tego bo to uwlaczaloby mojej godnosci osobistej ale skoro
          piszecie, ze tak sie odbylo to pewnie potem powie zonie _ Koteczku, przeciez
          wiesz ze zrobilem to dla nas..... Utalia
          • marcysia51 Re: A ja myślę.... 07.10.04, 23:27
            Ja oglądałam,i mnie dosłownie przytkało,a tak sie zarzekał,że tylko żona
            itp.rany co alkohol robi z ludzi.Szkoda mi tej kobitki a najbardziej chyba jego
            córeczki.
            • mana76 Re: A ja myślę.... 08.10.04, 09:11
              Czytam i czytam i jakoś inaczej to odbieram.Wydaje mi się że wczoraj widzieliśmy debilny montaż zachowań po idiotycznej imprezie. dla mnie wersja że się gryźli jest do przyjęcia. Polsat tym razem trochę za daleko poszedł w kręceniu kolejnej afery i przekroczył granice dobrego smaku, na co wskazywały zażenowane miny ibisza(wyglądał jakby myślał o tym że nie dość że rozwalił własny związek to jeszcze się sprzedaje żeby rozwalić inny), pozostałych barowiczów(tych nawet wizja porsche'a nie rozgrzała)i zaskoczenie tego nieszczęśnika witka. jego żona zareagowała jak każda z nas, ale widziała tylko montaż. pomysł producentów by wyjaśnili sobie wszystko na wizji to dno i żenada gorsza niż zabicie węża przez kena.wydaje mi się że sami producencie szybko zrozumieją że w poszukiwaniu większej oglądalności przekroczyli i tak mocno w polsacie naciągnięte granice żenady. Teraz pewnie będą usiłowali wszystko odkręcić i np wyślą witka z żoną na romantyną kolację, a na pociechę pokażża inny montaż pokacujący sytuację w odmiennym świetle.Ufff ale się rozpisałam ale telewizyjne manipulacje doprowadzają mnie do szału...
      • linusia_75 Re: A ja myślę.... 08.10.04, 07:44
        E, no to by już było stręczycielstwo. Nielegalne i karalne.
        • oyate Re: A ja myślę.... 08.10.04, 08:32
          ale ja też tak myślę, że to wszystko pod publikę. Akurat wczoraj byliśmy u
          kolegi, który ogląda bar. Ja nie oglądam (wcześniejsze edycje tak).
          A jeśli na prawdę to zrobił (w co na prawdę wątpię) to jego żona zareagowała
          wczoraj prawidłowo.
        • beata985 Re: A ja myślę.... 08.10.04, 08:33
          takie upokorzenie,przecież wszyscy znajomi jej którzy to widzieli a i nie
          znajomi którzy kojarza ją czy jego..szkoda gadać
          mój komentarz był krótki ,mąż akurat przyjechał po tyg.i też oglądał"q..a chyba
          bym zabiła."nie wiem czy ma coś na sumieniu ale jezeli tak to lepiej niech
          siedzi cicho.
          tak mi szkoda tej dziewczyny.przykre to bardzo.któraś z Was pisze ,ze polsat
          zrobi wszystko dla pieniędzy,ale nie wiem do jakiego stopnia można sie posunąć?
          czy zdają sobie sprawe,że jeżeli zmontowali ten materiał a było inaczej
          zniszczyli życie kilku osobom.a mnie sie wydaje ,że jednak sytuacja miała
          miejsce-widzieliście jaki witek był zmieszany,no i rudzia-jej głupi usmieszek
          jak dzwonili do żony.OBRZYDLIWE
    • mamciama uwazam ze to sciema!!!dla zwiekszenia ogladalnosci 08.10.04, 08:46
      Dlaczego akurat zonatego Wojtka wzieli w obroty ? Bo jest w formalnym zwiazku a
      to bardziej zbulwersuje publike! A IBISZ (ktory prywatnie sie rozwiodl!!!)z
      jaka posepna mina. BAR to jedna wielka sciema!Czemu Jarek jest taki
      kontrowersyjny i ze wszystkimi ma na pienku? Musza byc pewne osoby w celu
      zainteresowania widzow! Tak to by bylo NUDNAWO. Oczywiscie nie twierdze ze jest
      to zajeb... program ale lubie wszystkiego po trochu zobaczyc by miec swoje
      zdanie.

A ta Ania R. jest tragiczna ! Jeszcze tlumaczyla,ze oni sie rozumieja bo
      obydwoje maja dzieci! IDIOTKA!

MAMA
    • magda1711 Re: Oglądacie BAR? 08.10.04, 08:51
      Nie oglądam Baru(czasami coś tam przemknie),ale okropne są takie zachowania
      ludzi...:///
      Ale z drugiej strony programy takie jak Bar są reżyserowane , tak samo jak w
      filmie istnieje pewien scenariusz , tyle tylko , że w tym wypadku jest on po to
      aby wzrosła popularność.
      Tak poza tym to nudny jest już ten program, ciągle tylko (jak to mówi Ibisz)
      intrygi,miłość w barze, kłótnie...
    • devil1981 Re: Montaż????????????? 08.10.04, 09:17
      Montaż montażem ale widziałyście JEGO MINĘ podczas chwili gdy ruda dziw...a
      pracowała pod kołdrą...Jego mina wskazuje że to nie mógł być montaż.
      • samumer Re: Proszę o wyjaśnienie - 08.10.04, 09:24
        skoro już się dałam wciągnąć w temat a programu nie oglądam - to jak się
        zachowała ta jego żona, - bardzom ciekawa, czy ktoś mi wyjaśni?
        pozdrawiam ,ola.
    • bedada Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 09:41
      Co za palant nie mógł się powstrzymać? I to jeszcze z kim....oczu nie ma czy co?
      Zamienił ładną żonę na rudą dziwę?Popieram jego żonę ,że wyrzuciłą dziada za
      drzwi. Rany , a tak pięknie mówił o zasadach,że kocha żonę,dziecko,że jako
      jedyny nie będzie romansował , bo ma rodzinę .Sranie w banie.
    • twinmama76 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 09:41
      Oglądałam poprzednie edycje. Tej jakoś nie mam okazji, bo w tym czasie kąpiemy
      dzieci, ale na swoje nieszczęście wczorajszy odcinek oglądałam. I pwiem jedno -
      nie obchodzi mnie, czy to była prawda, czy czysta reżyserka. Ale przedstawienie
      tego wszystkiego na wizji + zmuszenie Witka do rzmowy z żoną
      • twinmama76 ...ciąg dalszy 08.10.04, 09:47
        przepraszam, ale enter mi sie wcisnął...
        Najgorsze jest to, że zrobili z tego jakis spektakl, totalnie upokorzyli żonę
        Witka, która chyba żadnego kontraktu nie podpisywała ??!! Ta rozmowa
        telefoniczna na wizji mnie po prostu dobiła. Nie mogłam tego oglądać, czułam
        sie jakaś taka zbrukana i niniejszym ogłaszam CAŁKOWITY BOJKOT POLSZMATU (jak
        trafnie okresliła te stacje jedna z forumowiczek smile. Ich na pewno mój bojkot
        nie obejdzie, ale ja będę mieć spokój
        • gacusiowa Re: ...ciąg dalszy 08.10.04, 09:57
          NIe ogladam tego typu programow od czasu gdy skusilam sie na sledzenie
          uczestnikow pierwszego Big Brothera.(nowosc w TV, wiec czekalam z ciekawoscia!)
          Jednak takie programy a czesto tez i uczestnicy mnie zalamuja.
          Ale to co opisujecie dobilo mnie totalnie. Chyba zaraz bedzie powtorka
          wczorajszego programu, to sie przemoge i obejrze.
          Potem sie zglosze z opinia.

• le_lutki twinmama 08.10.04, 10:24
          - rzadko sie zgadzamy, ale tu ujelas dokladnie to, co czuje: ogladajac taki
          rzeczy czuje sie ZBRUKANA, tak jakby to cale bloto na sprzedaz i ku uciesze
          gawiedzi chlapnelo i na mnie...
    • misia311 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 10:02
      Ja też jestem w szoku ... tylko sama nie wiem po czym bardziej: czy po
      deklaracjach Witka,że rodzina,żona itd,i po tym co zrobił; czy po rozmowie na
      wizji Witka z żoną? Ludzie! Jak można rozmawiać o tak osobistych sprawach przy
      kilku milionach ludzi?! Powinna mieć teraz wsparcie w przyjaciołach i rodzinie.
      Ale ja ta ruda małpa mogła dobierac się do zonatego faceta?! - tego to nigdy
      nie zrozumiem... żonaty to zakazany owoc, a do tego jeszcze dziecko...
      Żono Witka - bądź dzielna, życzę duzo siły !
      • marteczka77 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 10:07
        Mi tez wydaje sie ze to nie mogł byc montaz widac było po jego minie jak było
        mu dobrze a tak apropo to zonaty facet by chyba na takie cos dla pieniedzy sie
        nie zdobył .Współczuje zonie.
    • iwcia75 a z kim ja zdradzil?? 08.10.04, 10:17
      nie mam od 2 tyg telewizora,wiec nic nie wiem. widzialam kilka odcinkow i
      poczulam zażenowanie na sam widok tych ludzi
      • wieczna-gosia Re: a z kim ja zdradzil?? 08.10.04, 11:52
        ale zobaczcie dziweczyny- zdradzil nie zdradzil ale cyk 20 zdawaloby sie
        rozsadnych emam wie o co chodzi wink)
        I jest szansa ze do nastepnego odcinka usiada w dodatku....
        • gacusiowa Re: a z kim ja zdradzil?? 08.10.04, 12:05
          masz racje Gosiu, po tym jak przeczytalam co sie stalo wczoraj, ja -zagorzala
          przeciwniczka tego typu programow usiadlam i obejrzalam powtorke.
          I o to chodzi tej stacji!
          NIe zamierzam im tego ulatwiac i nie bede sledzila dalszego rozwoju sprawy.
          ALe co tam dla nich taka jednostka jak ja...
          • iwcia75 Re: a z kim ja zdradzil?? 08.10.04, 13:31
            gacusiowa i Gosia- im o to chodzi,zeby przyciagnac publike. dobrze,ze nie mam
            juz telewizora. zauwazam same plusy tego!
    • lika_26 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 10:23
      Bar oglądam wyrywkowo,raczej rzadko.
      To co wczoraj zobaczyłam nasówa mi tylko jedną myśl:...oto przykład jak mozna w
      5 minut zmarnować sobie życie!
      Moze to jest prowokacja Polsatu,ale idąc prostym tokiem rozumowania,to była
      sytuacja jak z życia wzięta.Impreza,alkohol,świetna zabawa,chętna panienka...i
      wystarczy,wcale nie trzeba robić "przekrętów na wizji",specjalnych
      montazy,tylko pokazac jak było.
      Kurcze szkoda mi żony Witka,najgorsze jest to ze upokorzył ją przed całą
      Polską,nie wspominając o rodzinie i znajomych.
      pozdrawiam
      • magda1711 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 11:16
        Własnie to oglądałam(miałam włączny tv i leciała powtórka).
        Prowokacja czy nie(mam nadzieję ze tak) to było to jedno wielkie ŚWIŃSTWO!!
        Jeszcze taki głupkowaty uśmiech Witka...
    • le_lutki Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 10:23
      Szczerze mowiac nie rozumiem jak mozna ogladac cos podobnego. JA jestem
      zazenowana poziomem takich ludzi (mam na mysli wszelkie tego typu reality show).

Wlasnie tego typu programy i ich ilosc sprawiaja, ze odechciewa m
      i sie miec TV.
      I jeszcze dyskutowac o tym kto komu i czy aby napewno obciagnal...
      I te lzy, zale - wszystko na pokaz i zalowanie zon i mezow - to sa dorosli
      ludzie (najwyrazniej ograniczeni nieco umyslowo, jak dla mnie) ale chyba
      wiedza, co robia.
      Manipulowanie emocjami publiki to jedyne, co maja na celu. Niestety im sie
      udaje...
      Pozdrawiam
      • gacusiowa Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 11:23
        Obejrzalam,
        no i to utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze dobrze robie nie marnujac czasu na
        ten rodzaj "rozrywki" tv
        Ten facet kojarzy mi sie z takim typem, co to grzeszy nagminnie a potem w
        niedziele najglosniej modli sie w kosciele.
        Szkoda mi tej zony i ich dziecka!
    • kubusala A co na to Jego zona???? 08.10.04, 11:21
      Nie ogladałam, ale wszyscy trąbia, że ponoc zona sie wypowiedziała, wiecie coś?
      • oyate Re: A co na to Jego zona???? 08.10.04, 11:31
        Żona wypowiedziała się, przez telefon. Powiedziała mniej więcej,że tym swoim
        wyczynem zmarnował ich życie, spytała czy widział swoje zadowolenie na twarzy
        podczas tego zdarzenia i powiedziała, że nie ma po co do niej wracać.
    • matusia3 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 11:40
      Oglądałam dzisiaj powtórkę...widać było,że to nie był
      montaż...ewidentnie "ruda" dogadzała Witkowi po kołderką.Dla mnie ta dziewczyna
      jest skończona,najpierw pokazują jej chpra córeczkę itd,a teraz mamusia niszczy
      małżeństwo...nie rozumiem takich kobiet.A Witek? Jak on mógł chcieć zadzwonić
      do żony?Co chciał usłyszeć? Totalny palant i tyle.Brak słów...co czuje teraz
      jego żona?

• black_coffee Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 11:53
      Czytam Wasze wypowiedzi i jedna rzecz nasuwa mi się na myśl, z którą nie mogę
      sie zgodzić. Piszecie, że ten Witek upokorzył żonę przed całą Polską. Według
      mnie on przede wszystkim upokorzył SIEBIE. Pokazał jakim jest dupkiem i jak
      mało dla niego znaczą pewne wartości. Taki gość jest dla mnie spalony i tyle,
      nic nie pomogą gadki-szmadki o montażach, kontraktach - jest dorosły wiec wie
      co robi, ma wybór, nikt go zmusza.
      A żony jest mi po prostu żal, chociaż przynajmniej teraz wie co za faceta ma za
      męża. Gdyby on ją szanował, nie dopuściłby do rozmowy na wizji, nie sprzedałby
      jej dla tej marnej popularności co sie zaraz skończy, bo wybuchnie inny
      skandal.

Więc pamietajcie - żona nic złego nie zrobiła, to on sie upodlił i tyle.
      Trzymam kciuki za żonę, mam nadzieję, że u niej w końcu wszystko dobrze sie
      ułozy, chociaż łatwo nie bedzie.
      • twinmama76 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 15:37
        black_coffee napisała:

> Więc pamietajcie - żona nic złego nie zrobiła, to on sie upodlił i tyle.
        > Trzymam kciuki za żonę, mam nadzieję, że u niej w końcu wszystko dobrze sie
        > ułozy, chociaż łatwo nie bedzie.

Ależ właśnie chodzi o to, że jego żona nic złego nie zrobiła, a ta cała chora
        sytuacja najbardziej w nią uderzy! Przecież ten palant siedzi sobie w Barze,
        szanowni producenci sa nietykalni, a ta biedulka będzie teraz wysłuchiwać
        komentarzy i rad różnych znanych i nieznanych życzliwych!!!!! To jest
        upokarzające i to miałam na mysli pisząc, że ją upokorzyli. Boże święty, jak
        ona musi sie czuć wiedząc, że cała Polska (a przynajmniej rzesza oglądaczy
        Baru) dyskutuje o tym co jej mąż robił z inną panienką pod pierzyną!
    • devil1981 Re: A ja sądzę, że Witek 08.10.04, 12:02
      swoją żonę zdradzał już wczesniej, a barowy oral to po prostu jego kolejny
      wyskok. To taki typ.

• ania30poz Re: A ja sądzę, że Witek 08.10.04, 13:20
        No i w 100% popieram Twoją wypowiedź devil1981,Witek to ewidentny
        przykład "kochających mężusiów bez skazy" tacy zawsze tak
        pier...lą ,że "kocha swoja żonę i rodzina jest najważniejsza" a tak
        naprawdę non stop robią cos na boku.
    • mama_pyzuni Bar jest prawie w całości reżyserowany! 08.10.04, 12:03
      Dziewczyny, nie ekscytujcie sie tak bardzo smile
      Bar oglądam raczej rzadko, dziś specjalnie obejrzałam powtórkę wczorajszego
      odcinka. Faktycznie cała historia wygląda bardzo realistycznie, ale nie wierzę
      w te wszystkie miłosne afery, ponieważ już dawno czytałam, że ta edycja Baru
      będzie w ogromnej części reżyserowana!!! Tzn. aranżowane będą kontrowersyjne
      sytuacje, nagrywane niby ukrytą kamerą i potem ma to spowodować u widzów takie
      emocje jak u Was.
      Coś dziwnie szybko pracownicy techniczni połączyli sie z tą żoną i wszystko to
      wyszło bardzo sztucznie.
      • dzidecka Re: Bar jest prawie w całości reżyserowany! 08.10.04, 12:25
        Zgadzam się. To wszystko było wyreżyserowane. "Marta Libner, rzeczniczka ATM,
        producenta programu,tłumaczyła nam wczoraj,dlaczego przez cały dzień żona Witka
        nie mogła się z nim skontaktować i porozmawiać o tej bulwersujacej scenie: -On
        sam nie wie, że kamery to zarejestrowały i że zostało to pokazane.Wieczorem
        jest program na żywo.Wtedy Witek i Ania po raz pierwszy to zobaczą i
        skomentują. Chcemy,żeby byli zaskoczeni. Dla dobra programu" - według mnie
        najbardziej zeszmacił się Polsat. Ślub w barze już był więc i rozwód będzie.

Choć z drugiej strony jak można zgodzić się na takie wyreżyserowanie...
        • dzidecka Re: Bar jest prawie w całości reżyserowany! 08.10.04, 12:27
          Aha i jeszcze jak żonka dzwoniła to to nie było live bo na ten moment zniknał
          napis na żywo i było Stereo a po rozmowie znowu na żywo. A Witek w pierwszej
          części nie chiał sie pokazać bo pewnie nagrywał rozmowe z żoną smile
    • koleandra Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 12:32
      Baru nie oglądam i nie żałuje.
    • matusia3 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 13:05
      Nie sądzę,że to było ukartowane z góry.Nie kosztem rodziny.Przecież ta ruda od
      początku miała ochotę na Witolda.
      • nadiativoli Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 14:15
        Ok! A może on wcale nie jest żonaty?! Może to "numer specjalny" polsatu, żeby
        nabić oglądalność i kasę! Znaleźli dwoje ludzi, którzy zgodzili się zagrać
        małżeństwo albo to faktycznie małżeństwo, np w "stanie rozkładu", które
        świadomie podięło grę w takiej intrydze? Ja jestem w stanie uwierzyć w taki
        plan w końcu chodzi tu o grubą kasę, dla której producenci są w stanie posunąć
        sie do rzeczy o jakich nam się nie śniło!
        • iwcia75 nadiativoli 08.10.04, 14:30
          wszystko jest mozliwe, szczegolnie w mediach, a juz szczegolnie w polsacie!
    • julia2004 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 15:22
      uwazam ze to dno i nie ogladam
      • mirinda11 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 15:32
        ha ha ale teraz ogladalnosć baru wzrosnie!!smile
    • lola211 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 17:39
      He,he, myslalam, ze jestes w szoku, bo e- mamy ogladają BAR( tak odczytalam
      tytul watku), a jak widze szokuje co innego.Ja, czasem, z nudów, kawałek
      obejrze, ale zawsze towarzyszy mi wtedy uczucie zenady, wiec szybko przełaczam,
      szmira straszna.
    • danik1 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 08.10.04, 22:36
      Pewnie wiecie, ze Witek odszedl z programu! Ja nie mam polsatu, wiec nie mam
      pojecia co tam sie wydarzylo, ale niedawno bylam w Polsce i obejrzalam kilka
      odcinkow, wiec wiem kto jest kto! Brak mi slow na to wszystko i domyslow, no i
      oczywiscie moich nerwow!
      • 5sunflowers Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 09.10.04, 10:06
        A w ogóle to przecież z założenia powinien być program rozrywkowy, a ja wcale a
        wcale się nie rozerwałam, a za to bardzo bardzo mnie ta sytuacja zasmuciłasad(
        • joasiiik25 Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 17.10.04, 16:53
          wiecie co wcale mi go nie szkoda, dobrze mu tak!!!!

ogladam migawki tego ZENUJACEGO programu,dla mnie ludzie w barze nastawieni sa
          na sukces nie koniecznie glowna wygrana. chca sie pokazac i szokowac i to im
          sie udaje
          • mamaestery Re: Oglądacie BAR?Jestem w szoku. 17.10.04, 19:26
            nie ogoladam wiec nie wiemsmile ale joasik, jak na ososobe ogladajaca tylko migawki
            wyciagasz daleko posuniete wnioskiwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka