Dodaj do ulubionych

Styl i klasa

15.10.17, 07:39
Gdy miałem dwadzieścia lat bawiłem się jak każdy na dyskotekach. Czyli tam gdzie bawi się młodzież. Pamiętam że bawili się tam też panowie lat czterdzieści - brzuszek, łysinka. Koleżanki komentowały to wtedy słowami:"ale oblech". Co sądzicie o panach w wieku około pięćdziesiątki bawiących się w dyskotekach? Żeby nie było - nie o mnie mowa.
Obserwuj wątek
    • moni_kaw Re: Styl i klasa 15.10.17, 07:45
      Jak chodzą tam bo lubią taki rodzaj rozrywki to mało ważne co małolaty pod nosem mamrocza ;
      • amsterdama Re: Styl i klasa 15.10.17, 07:52
        Zgadzam się. Ale jeśli chodza po to, żeby ślinić się do małolat, wtedy są oblechami.
        • tanebo2.0 Re: Styl i klasa 15.10.17, 07:55
          Koneserzy muzyki dyskotekowej?
      • tanebo2.0 Re: Styl i klasa 15.10.17, 07:55
        Dlatego piszę o stylu. Dorosły facet jeśli chce to może i zabawić się w basenie z piłeczkami ale czy ma wtedy klasę?
        • moni_kaw Re: Styl i klasa 15.10.17, 07:58
          Tak ma klasę jeśli żyje w zgodzie ze sobą a nie z twoimi przekonaniami i ocenami
          • tanebo2.0 Re: Styl i klasa 15.10.17, 07:59
            Czyli jeśli jego przekonania to macanka młodych na dyskotece to ma klasę?
            • moni_kaw Re: Styl i klasa 15.10.17, 08:16
              Nie pisałam nic o macankach, nie dopowiadaj sobie ; post jest idiotyczny
            • jem.gluten.i.cukier Re: Styl i klasa 15.10.17, 18:07
              Molestowanie seksualne jest obrzydliwe niezależnie od tego, czy sprawca ma lat 20 czy 50. Jesli macanko jest za obopólną zgoda to nie ma wiele wspolnego z klasą czy jej brakiem.
        • jem.gluten.i.cukier Re: Styl i klasa 15.10.17, 18:05
          Jak ja się cieszę, że mój dorosły partner (wedle forumek stojący już na krawędzi grobowca) potrafi się znakomicie bawić na trampolinach i w basenie z gąbkami.
    • domowapani Re: Styl i klasa 15.10.17, 08:43
      Zabawne... Kiedy byłam 20 latka faktycznie widywalam sporo panów STARYCH wg mnie wtedy. Na oko takich 50+. Oraz ryczace 40tki.
      Teraz kiedy do czterdziestki sama się zbliżam dużymi krokami, widuje raczej swoich rówieśników i rowiesniczki oraz całe rzesze malolat, o których zawsze myślę, kto im pozwolił wyjść z domu o tej porze
      😂😂😂
    • iskierka3 Re: Styl i klasa 15.10.17, 08:55
      Ja tam zle sadze o tych mamroczacych pod nosem dziewczynach, panowie ( i panie) niech sie bawia gdzie chca.
    • edelstein Re: Styl i klasa 15.10.17, 08:57
      Najstarszy bywalec dyskotek jakiego dane mi bylo poznac byl kolo 70.Tutaj nikt sie nie przejmuje wiekiem.
      • princesswhitewolf Re: Styl i klasa 15.10.17, 10:48
        No bo to sa imprezy wielopokoleniowe. Tu tez sa takie.
        Sa tez kluby gdzie powyzej 35rz to nieczeste zjawisko.
    • lady-z-gaga Re: Styl i klasa 15.10.17, 11:10
      Pytanie gdzie i kiedy miałeś te 20 lat?
      "dyskoteki, w ktorych bawi się młodzież" zostały już tylko na głębokiej prowincji. Tak, jak i podział na to, w co 40-50 latkom wypada się ubrać, co tańczyć i jak spędzac czas.
    • jem.gluten.i.cukier Re: Styl i klasa 15.10.17, 18:02
      Sądzę, że każdy człowiek niezależnie od wieku powinien spędzać wolny czas w taki sposób, jak lubi, nie oglądając się na komentarze otoczenia, o ile rzecz jasna mówimy o rozrywkach legalnych i nieuciążliwych dla otoczenia.
    • triss_merigold6 Re: Styl i klasa 15.10.17, 18:44
      Masz na myśli kluby studenckie kiedyś? Tam każdy - pomijam koncerty np. w Proximie - kto wyglądał na 25+ niezbyt pasował wiekowo. Były też kluby czy dyskoteki dla starszych, przychodzili panowie 40+, nie pamiętam żeby komentowała, chyba byli dość przezroczyści.
      Odnośnie do pytania: zależy w jakich dyskotekach i po co przychodzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka