lemasakr 18.11.17, 21:45 Zalezy mi na smoothie jak z restauracji - z dobrze zmielonym lodem plus ltwe mycie. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-ola Re: Dobry blender kielichowy 24.06.19, 14:47 Kupiłam blender z supermarketu za bodajże 89 zł i chodzi jak złoto. Mogę się domyślać, ze markowe mają jakieś zalety warte swojej ceny, ale mi chodziło tylko o to, żeby mielił na gładko, co ma do zmielenia - i mój to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Dobry blender kielichowy 24.06.19, 14:50 Ja kupiłam w mediaexpert z łucznika za całe 89 zł i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Dobry blender kielichowy 24.06.19, 20:40 Moj jest częścią robota planetarnego. Chcieliśmy kupić jedną maszynę z kilkoma funkcjami zamiast kilku różnych urządzeń. Myje się łatwo pod warunkiem, że myjemy od razu po użyciu, inaczej jak zaschną resztki smoothie to może być trudno z domyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Dobry blender kielichowy 24.06.19, 21:05 Ja mam Philips ProBlend 6, mieli lód, łatwe mycie a smoothie nawet lepsze niż w restauracji Odpowiedz Link Zgłoś
lemasakr Re: Dobry blender kielichowy 24.06.19, 21:40 Mieli lod na 'snieg'? O taki efekt mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Dobry blender kielichowy 24.06.19, 21:54 Tak, jest specjalny przycisk, jak wciśniesz raz rozbija lód na kawałki, dwa razy - robi "śnieg". Odpowiedz Link Zgłoś