rena.k 11.12.17, 12:00 Bardzo proszę o pomoc, orientujecie się może na jakim programie mogę znaleźć jakieś fajne seriale, filmy w języku angielskim dla 8 - 12 latka? A może można znaleźć coś na internecie? Chodzi mi o pomoc w nauce angielskiego w przyjemny sposób Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliszka25 Re: Programy, filmy, seriale po angielsku 11.12.17, 12:48 jak juz ichi napisala, moje dzieciaki ogladaja netflix po angielsku. poza tym mozna znalezc rozne kanaly na youtube, w zaleznosci od tego, co dziecko interesuje. moj 11-latek w ten wlasnie sposob przy okazji poszerza slownictwo z angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Programy, filmy, seriale po angielsku 11.12.17, 13:44 Na nc+ zazwyczaj mozna przełączyc język nadawania na oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Programy, filmy, seriale po angielsku 11.12.17, 17:11 Mój 12-latek najwięcej ogląda "How it's made". Zdarza mu się też obejrzeć mojego ulubionego amerykańskiego vloga. Z młodszym bratem oglądają czasem różne seriale, ostatnio widziałam "Zorra" plus głupoty w stylu "10 mind-blowing facts about...", które nie mają żadnego sensu poza nauką języka. Wszystko na youtubie. Odpowiedz Link Zgłoś