Dodaj do ulubionych

Płakałyście na Coco?

13.12.17, 12:44
Wybraliśmy się całą rodzina do kina na "Coco" i spłakaliśmy się jak bobry.
Chyba nikt tak głośno w kinie nie ryczy jak nasza rodzina.
Ostatnio też tak ryczeliśmy na "Był sobie pies".

A "Coco" jest cudnym filmem i polecam każdemu. PIXAR generalnie rzadko zawodzi, a tym razem było mega wzruszająco.
Piękna historia o rodzinie, miłości i pasji do muzyki.
Nie będę tu spoilerować i powiem tylko, że warto zobaczyć.

Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 12:48
      Myslalam, ze o film o Chanel chodzi wink. Dzieki, moze pojde z corka.
    • slonko1335 Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 12:48
      super kino familijne
    • aagnes Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 14:47
      wynudziłam sie jak to zwykle bywa na dziecinnych filmach, przeczytalam cały internet w telefoni, z pol godziny pospałam i naprawde nie rozumiem jak z wątłej fabułki na 15 minutową dobranocke mozna pociągnąć coś przez póltorej godziny, juz teraz córce zapoiwedzialam, ze to ostatni film na jaki z nią poszlam, teraz wole siedziec przed kinem i patrzec w dal. bawiło mnie tylko jak obserowowałam sale pełna ludzi (polowa rodzicie, polowa dzieci), tatusiowie głównie śpią, z chrapaniem włącznie, kobity pstrykają na telefonach smile
      • baba_za_kolkiem Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 20:29
        Filmy nie są dziecinne tylko dziecięce. Jak literatura dziecięca. Dziecinny może być człowiek, dziecinne zachowanie. Wózek i film - dziecięce.
        Przepraszam, musiałam smile
    • terencja07 Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 15:05
      bajka super! Już dawno tak dobrej bajki nie było w kinie. Byliśmy całą rodziną. Wszystkim się bardzo podobało. Nie ryczałam ale łzy w oczach momentami stawały. Bajka dająca do myślenia. Warto zobaczyć. Byliśmy na 2D, córka chce iść jeszcze raz na 3D (7 latka).
    • tsaria Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 15:29
      Podobała mi się, synowi podeszła tak sobie, ani ja ani on nie płakaliśmy.
    • atnajelo Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 16:04
      Wyłam jak bóbr, piękna bajka smile Ale ja jestem z tych co uwielbiają bajki i non stop chodzimy na jakieś nowości do kina z młodym.
      • una_mujer Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 16:33
        Moja sześcioletnia córka wyła na całe kino, ja pochlipywałam po cichu... Piękna bajka.
    • hermenegilda_zenia Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 16:50
      Syn płakał, ja die wzruszyłam nie powiem - wreszcie film, w którym są rewelacyjne, wpadające w ucho piosenki, a wykonanie La Llorona Agaty KUleszy to majstersztyk. Nie przypuszczałam, ze ona ma taki głos!
    • thank_you Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 19:54
      Spłakałam się i to strasznie, wstyd mi było, bo tylko ja wyszłam rozmazana z kina, więc czym prędzej kaptur na głowę i do auta.
    • aerra Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 20:07
      Już pisałam, nawet tutaj, był wcześniej wątek - jak dla mnie to bajka roku wink
    • thea19 Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 20:15
      moj 7latek sie bal i chowal pod fotel
      • terencja07 Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 21:27
        straszne big_grin masz bardzo bojaźliwe dziecko
        • thea19 Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 22:19
          paradoksalnie horrory dla doroslych oglada z wypiekami na twarzy, bajki jakos tak dziwnie na niego dzialaja
    • godiva1 Re: Płakałyście na Coco? 13.12.17, 21:32
      Splakalam sie ale tylko pod koniec, kiedy Miquel spiewa prababci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka