jeziorowa 20.12.17, 21:24 Proszę o informację gdzie w Trójmieście jest organizowany najfajniejszy Sylwester plenerowy (fajny pod kątem rodzin z dziećmi). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszub-ska Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 21:31 Dużego wyboru nie masz W Trójmieście Sylwester pod chmurką jest tylko w Gdyni. Miasto Gdańsk i Sopot nie organizują takich imprez. Dla dzieci specjalnie nie ma nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 21:35 jak nie jak tak? odkryjpomorze.pl/pokaz_obiekt-1862-Gdanska_Noc_Sylwestrowa_Sylwester_Miejski_Gdansk_2017_2018.html Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 21:57 natomiast który jest lepszy to nie powiem bo już dawno na żadnym nie byłam. O gdyńskim słyszałam dobre opinie od znajomych. Ze 3 lata temu córka moja była na gdyńskim z mamą i jej koleżanką i wróćiły zxadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 22:06 My pierwszy raz chcemy wybrać się na taki sylwester, więc nie za wiele wiem czego się spodziewać. Ten w Gdańsku ma wspaniałą lokalizację, bo będziemy mieszkać na starówce, więc gdyby nie było fajnie to po kilkuminutowym spacerku jesteśmy na domówce. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 21.12.17, 00:10 De Mono. Jest gorzej niż myślałam... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 22:26 plenerowy w sensie zimą chcesz spedzac czas z dziecmi na mrozie?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 22:37 Zawsze zimą/wiosną/latem/jesienią spędzam z dziećmi czas na świeżym powietrzu (chyba, że jest wyjątkowo fatalna pogoda, ale taka jest 3-4 dni w roku). Ty całą zimę trzymasz dzieci w domu?😳 Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 22:34 Nigdzie. Daj sobie i dzieciom spokój z takimi "atrakcjami". Lepiej się porządnie wyśpijcie, a rano iddźcie na plażę, wykąpać się z morsami w zatoce. Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 23:02 odkryjpomorze.pl/pokaz_obiekt-2195-Noworoczna_Kapiel_Morsow_Gdansk_2018.html Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 23:21 Ale ja nie szukałam klubu morsów tylko sylwestra w plenerze w Trójmieście, więc twoja odpowiedź ma taki sens jak gdybyś napisała mi gdzie jest promocja na masło😝😜 Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 23:35 No w sumie, jak masz ochotę na przeciskanie się w tłumie naprutych małolatów, to na zdrowie. Dzieci tylko szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 20.12.17, 23:39 Jak już napisałam, jak będzie kicha to po kilku minutach jesteśmy znów na domówce. Jedziemy w kilka rodzin i zgadaliśmy się, że żadne z dzieci (kilkanaścioro w wieku 5-14 lat) nie było na takiej imprezie. Chcemy im pokazać. Tak po prostu😀 Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 21.12.17, 00:03 No to nie pozostaje mi nic innego, jak życzczyć udanej zabawy na Targu Węglowym. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 21.12.17, 00:12 Dziękuję😀Tobie także udanego sylwestra😀 Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Pytanie do pań z Trójmiasta 21.12.17, 00:12 Albo przynajmniej można popatrzeć na morsy. Nigdy nie ciagalabym dzieci w nocy na mróz i tłum. I na De Mono. Odpowiedz Link Zgłoś