usmiech144
02.01.18, 12:22
Z racji tego że emama wie wszystko liczę że mi pomożecie. Kupiłam przed świętami przedmiot na allegro. Wybrałam przesyłkę pobraniową żeby było szybciej. Niestety przez tydzień nie udało kurierowi się dojechać do mnie (chociaż sprzedawca wysłał od razu), pomimo czekania w domu kurier dhl wpisał o nie zastaniu mnie w domu. Próbowałam potem sama odebrać z magazunu ale niestety to co działo się na miejscu nie mieści się w głowie i chyba tylko nadaje się do tv. Kontakt ze sprzedającym super, próbował pomóc mi odzyskać przesyłkę ale niestety do dziś to się nie udało. Więc postanowiliśmy że mam wysłać mail o rezygnacji z przedmiotu aby mógł odzyskać pieniądze z prowizji. I teraz pytanie do Was! Mam potwierdzić allegro że nie odebrałam przesyłki pobraniowej !! Czy grozi mi coś za to?? Ja bardzo chciałam ten przedmiot ale on zaginął, więc to nie moja wina, sprzedana sam proponował żebym odstąpiła od umowy. Mogę bez konsekwencji potwierdzić nie oderwanie chociaż nie było takiej próby? przepraszam za długi