Dodaj do ulubionych

Spisek zdemaskowany!

06.01.18, 23:14
"Mam znajomych, do których niechętnie się przyznaje. Jednym z nich jest […], z którym chodziliśmy kopać bezdomnych. […] jest zawodowym Masonem. Spotkaliśmy się w Sylwestra i pogadaliśmy „od serca”. Dyskusja zeszła na alternatywną medycynę. Po kilku szklankach spirytusu na płodach zwierzył mi się, mówiąc mniej więcej tak:
„Wiesz, jest takie porozumienie, że musimy promować alt-med i szarlatanów od leczenia wodą utlenioną i witaminą C. Medycyna zaszła dość daleko i trudno nam depopulować. Dlatego teraz podstawiamy różnych opłaconych agentów, żeby wmawiali ludziom różne głupoty i odciągali ich od realnych metod leczenia i prawdziwych problemów służby zdrowia.
W pierwszej kolejności chcemy przekonać ludzi, żeby przestali się szczepić. Dzięki temu ułatwią nam zadanie masowego wyniszczenia ludzkości. To samo dotyczy antybiotyków i skutecznych metod leczenia – chcemy, żeby ludzie zaczęli się ich bać. W ten sposób nie musimy robić nic – rozpylać trucizn, w tajemnicy dodawać szkodliwych środków do leków czy wydawać ogromnych sum na przekupywanie tysięcy lekarzy i farmaceutów”.
Wtedy zrozumiałam, ze to wszystko jest ustawione, ale pierwszy raz ktoś czarno na białym to powiedział. Jeśli nie podasz nazwiska i skąd to masz, to myślę, że można podać to dalej."
Obserwuj wątek
    • aerra Re: Spisek zdemaskowany! 06.01.18, 23:30
      Jeśli nie poda się nazwiska i tego skąd się to ma, to można to wyrzucić do kibla wink
    • danaide Re: Spisek zdemaskowany! 06.01.18, 23:36
      Spirytus na płodach, powiadasz... A źródło tego cytatu?
      • kotomama Re: Spisek zdemaskowany! 06.01.18, 23:49
        Nie mogę ujawnić.
        • minor.revisions Re: Spisek zdemaskowany! 07.01.18, 18:54
          To idź jak Assange z tym do Washington Post, Guardiana, NYT i tak dalej a nie na ematkę big_grin
    • katriel Re: Spisek zdemaskowany! 06.01.18, 23:42
      O jakie śliczne.
    • aankaa Re: Spisek zdemaskowany! 06.01.18, 23:44
      zmień dostawcę albo dawkę
      • kotomama Re: Spisek zdemaskowany! 06.01.18, 23:50
        Oj jeszcze ci sie oczy otworzą. Włącz myślenie, a nie powtarzaj tego co wmawiają ci w mediach głównego ścieku.
        • noemi29 Re: Spisek zdemaskowany! 07.01.18, 18:46
          Co do wody utlenionej - odkąd zobaczyłam jak znikają mi kurzajki oraz ropnie z migdałów, odkąd aptekarka powiedziała mi, że wody utlenionej dodają do leków na zamówienie - odtąd jestem jej fanką. Do szkoły chodziłam i wiem co to beztlenowce, także ten...Co do reszty - nie wiem. Dziecko szczepię i nie jestem jakimś oszołomem.
    • minor.revisions Re: Spisek zdemaskowany! 07.01.18, 18:52
      Przecież to jakaś brednia. Żeby depopulować wystarczy zrobić to, co robi rząd amerykański - wycenić usługi medyczne ponad możliwości przeciętnego człowieka i obciąć dostęp do ich finansowania. Przy jednoczesnym subsydiowaniu cukru. Nie trzeba żadnych altmedów, które były, są i będą i będą sobie radzić bez żadnej pomocy rządu.
      • feel_good_inc Re: Spisek zdemaskowany! 08.01.18, 20:06
        minor.revisions napisała:
        > Przecież to jakaś brednia. Żeby depopulować wystarczy zrobić to, co robi rząd a
        > merykański - wycenić usługi medyczne ponad możliwości przeciętnego człowieka i
        > obciąć dostęp do ich finansowania. Przy jednoczesnym subsydiowaniu cukru. Nie t
        > rzeba żadnych altmedów, które były, są i będą i będą sobie radzić bez żadnej po
        > mocy rządu.

Ale to akurat bzdura. Cukier zabije cię w wieku, w którym się już rozmnożysz, więc nie wpłynie na dzietność, a dobrze odżywione (w odróżnieniu od głodującego, nie żeby amerykańska dieta była zdrowa na dłuższą metę) społeczeństwo rzadziej choruje.
    • maadzik3 Re: Spisek zdemaskowany! 07.01.18, 18:52
      big_grin a ten chlejący to nie reptilianin? ja słyszałam (od znajomego iluminati), że spirytus z płodów to ich ulubiony napitek!
    • semihora Re: Spisek zdemaskowany! 07.01.18, 22:15
      Zabawne, chociaż - bez kontekstu - niekoniecznie dla wszystkich zrozumiałe.
    • princesswhitewolf Re: Spisek zdemaskowany! 07.01.18, 23:19
      ta osoba cierpi na paranoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka