Dodaj do ulubionych

żona Stocha

07.01.18, 18:24
wkracza na salony. Kreacja na balu mistrzów bardzo udana, niestety razi mnie ta niełaska internetowych troli, które zdetronizowały momentalnie Lewą, bo pragną świeżej krwi. IMO Ewcia Stochowa wcale taka ładna nie jest, jak to się nad nią pieje. Lewa intelektem może nie grzeszy, ale rasowa.
To sobie poplotkowałam😉
Obserwuj wątek
    • cosmetic.wipes Re: żona Stocha 07.01.18, 18:28
      Bardzo mi się podoba, moim zdaniem ładniejsza od Lewej.
    • aaa-aaa-pl Re: żona Stocha 07.01.18, 18:30
      Nowa, świeża " krew" - stąd zachwyt.I detronizacja Lewandowskiej.
      • bywalec.hoteli Re: żona Stocha 07.01.18, 22:21
        Zdanie faceta: Ewa Stoch jest ładną, naturalna dziewczyną. Ma bardzo ładną figurę. Szkoda, że nie jest naturalną blondynką tylko farbowaną. Ania Lewandowska jakoś mnie drażni, wydaje się plastikowa. Wyguglajcie sobie jej zdjęcia sprzed skalpela - zbyt atrakcyjna to ona nie była.
        • iberka Re: żona Stocha 08.01.18, 13:47
          ano nie była. Pamiętam ją z treningów karate sprzed kilku lat
    • beata985 Re: żona Stocha 07.01.18, 18:30
      aaaa to o to chodziło z 2gim miejscem Lewandowskiej/skich???
      • niu13 Re: żona Stocha 07.01.18, 18:36
        Tak.
        Poważnie uważacie, że ona taka ładna?
        Dla mnie banalna blondi z krzywymi oczami i małymi ustkami, ale mogę być w błędzie, bo ona prawie nie ma dobrych zdjęć- zazwyczaj w czapce z pomponem
        • jolie Re: żona Stocha 07.01.18, 19:13
          Da mnie - zwyczajna, zadbana kobieta. Sympatycznie wygląda. Lewą przerobił chirurg (np. jej nos), powiększyła usta, zmieniła uzębienie stąd jej rasowość. Faktycznie ma celebrycki sznyt.
          • 7dosia Re: żona Stocha 07.01.18, 20:08
            Nos, serio? To jakiś kiepski chirurg był. Ona ma nos przeogromny, jak ktoś trafnie napisał - kichawa jak klamka od zakrystii.
            • jolie Re: żona Stocha 07.01.18, 20:22
              To popatrz, jak szeroki i długi był kiedyś jej nos. Kończył się zaraz nad ustami, teraz ma krótszy i lepsze proporcje twarzy.
        • sanrio Re: żona Stocha 07.01.18, 20:14
          ojojoj, aż wygooglałam.
          Dla mnie zwyczajna.
          >Dla mnie banalna blondi z krzywymi oczami i małymi ustkami
          Ale za to nos ma jak skocznia narciarska
    • mama.nygusa Re: żona Stocha 07.01.18, 18:34
      Czemu zaraz troli? ja o tobie tez moge napisac, ze trollujesz stochowa bo piszesz, ze nie ladna.

A czy to wazne, ktora l;adna, a ktora nie, jakie to ma znaczenie, wazne ze mezaom sie podobaja.

Stochowa zdecydowaniem wyrozniala sie strojem, na plus.A lewa miala bardzo postepna mine, jak stochowa przemawiala.
      • niu13 Re: żona Stocha 07.01.18, 18:37
        Hejt na Lewą polał się szerokim strumieniem po wczorajszej gali.
        • mama.nygusa Re: żona Stocha 07.01.18, 18:43
          Hejt na lewa leci dlatego, ze za duzo jejw sieci, ot cala tajemnica, no i jej rozczarowanie na gali bylo widac.Ja osobiscie nic do niej nie mam, nie parzy i nie ziebi, a sukienke miala ladna.

Stochowa urode ma przecietna, nie podobaja mi sie okreslenia-waskie usta, na to jest recepta, oczywiscie, ale po co, ma takie to ma, w sumie lepsze niz glonojady z dorysowanymi okropnie brwiami-to jest dopiero okropienstwo.
          • lauren6 Re: żona Stocha 07.01.18, 19:05
            Stochowa jest naturalną, atrakcyjną kobietą. Ubrana w regionalny strój bardzo odcinała się od wystrojonej, wystylizowanej w gabinetach kosmetycznych/estetycznych lewej.
            Imo lepsze wąskie usta niż kolejna odsłona glonojada.
      • maniaczytania Re: żona Stocha 07.01.18, 18:39
        mama.nygusa napisał(a):

> Stochowa zdecydowaniem wyrozniala sie strojem, na plus.A lewa miala bardzo postepna mine, jak stochowa przemawiala.

A jaką miała mieć, jak jakiś, yyy, nie nazwę go wink, pan, który wręczał nagrodę dla Stocha, palnął najpierw przemówienie ( o które nie był proszony) o tym, że drugie miejsce najgorsze?
        Poza tym, tak zwyczajnie po ludzku, miała pełne prawo do tego, żeby było jej przykro, że mąż nie wygrał.
        • mama.nygusa Re: żona Stocha 07.01.18, 18:44
          celem wyjasnienia, nie slyszalam przemowienia, widzialam tylko filmik bez dzwieku na fb.Jesli faktycznie facet powiedzial, o tym 2 najgoryszm miejscu to faktycznie, nie dziwuie nie lewandowskiej.
        • maslova Re: żona Stocha 07.01.18, 22:17
          Prowadzącym w ogóle zdarzały się interesujące wypowiedzi. Chylewska na przykład po "przemówieniu" Anity Włodarczyk stwierdziła, że chciałaby, aby każdy sportowiec, który zdobył złoty medal, przepraszał... Jej intencją pewnie była pochwała skromności Anity, ale wyszło kiepsko. Od prezenterów z takim doświadczeniem można jednak wymagać większej staranności w doborze słów.
        • princy-mincy Re: żona Stocha 08.01.18, 13:52
          maniaczytania napisała:

>
          > A jaką miała mieć, jak jakiś, yyy, nie nazwę go wink, pan, który wręczał nagrodę
          > dla Stocha, palnął najpierw przemówienie ( o które nie był proszony) o tym, że
          > drugie miejsce najgorsze?
          > Poza tym, tak zwyczajnie po ludzku, miała pełne prawo do tego, żeby było jej pr
          > zykro, że mąż nie wygrał.

Serio? Dorosla baba (ktorej maz wygral w zeszlym roku zdaje sie) i nie umie sie pogodzic z drugim miejscem? Nie mozna bylo przekuc tego w PR sukces i powiedziec- to zaszczyt przegrac z kims takim jak Kamil Stoch i jego obecnymi sukcesami sportowymi? Gratuluje mu z calego serca!

Ale nie, ona juz musiala deklarowac, ze Robert na pewno wszystkich zaskoczy i na pewno bedzie dalej sie staral.
          Straszne jest to cisnienie na bycie zona najlepszego meza.
    • heca7 Re: żona Stocha 07.01.18, 18:38
      A czy to ważnie czy ładna?! Nie moja żona, nie mnie ma się podobać. Zresztą czy narciarze dostają więcej punktów na skoczni za ładne żony???
      • maslova Re: żona Stocha 07.01.18, 22:27
        > A czy to ważnie czy ładna?!

No ba, przecież to obowiązek żony znanego mężczyzny. Jeśli nie dają boże jest nieatrakcyjna, to
        a) nie powinna się publicznie pokazywać,
        b) mężczyzna ten powinien rzucić ja i znaleźć sobie atrakcyjną, coby nie drażnić oczu gawiedzi.
    • aaa-aaa-pl Re: żona Stocha 07.01.18, 18:42
      I chyba w dobrym tonie jest - zachwycić się żoną Stocha, a Lewandowską nie.
    • milka_milka Re: żona Stocha 07.01.18, 18:43
      Lewandowskiej mam dość, wyłazi zewsząd. Boję się otworzć lodówkę, bo wyskoczy.
      A żona Stocha póki co nie ma parcia na sławę i szkło, podoba mi się to. Zresztą jej kreacja też wyróżniała się na plus przy Lewandowskiej, która była prawie goła.
      • arkanna Re: żona Stocha 07.01.18, 19:45
        Pojechałaś i to gruba z tą golizna . Lewa miała przepiękną sukienkę i zakryta była od szyi do stóp. Okuliste zmień.
        • milka_milka Re: żona Stocha 07.01.18, 19:48
          Plecki też? smile Takie plecki to na plażę raczej.
          Poza tym ona specjalnie taka była niby zakryta, a jednak nie. A mnie się te zwały tiulu nie podobały, nieelegancko to wygląda.
          Ale ja nie jestem obiektywna, bo mnie Lewandowska okropnie drażni i pewnie nic by mi się nie podobało.
          • jolie Re: żona Stocha 07.01.18, 20:25
            Nie przepadam za Anną Lewandowską, ale uważam, że w tej sukni wyglądała super.
            • maniaczytania Re: żona Stocha 07.01.18, 20:29
              pięknie wyglądała
    • nangaparbat3 Re: żona Stocha 07.01.18, 18:46
      Nie wiem od kiedy na bale chodzi się w stroju studniowkowym z czasow minionych, czarnej spódnicy i bialej bluzce, nawet najładniejszej. Nawet na komers to się nie nadaje.
      • milka_milka Re: żona Stocha 07.01.18, 18:52
        Nadaje się jak najbardziej, to była stylizacja góralska, a to nie był typowy bal.
        • nangaparbat3 Re: żona Stocha 07.01.18, 19:14
          To byl bal przebierańców?
          • milka_milka Re: żona Stocha 07.01.18, 19:24
            Jeśli uważasz, że golizna do przesady oznacza większą klasę, to nie mam pytań.
            A na bale przebierańców chodzi się zupełnie inaczej. Chyba dawno nie byłaś.
            • nangaparbat3 Re: żona Stocha 07.01.18, 20:17
              a co, nie mozna sie przebrać na Góralke?

nie o golizne mi chodzi.
              Ten stroj pani stoch to pomysł jak z bialo-czerwona szachownicą na olimpiadzie. Pani mruga na wszystkie strony, po prostu.
              • milka_milka Re: żona Stocha 07.01.18, 20:20
                Pewnie że moźna za góralkę, tylko taki strój wtedy za słaby. smile
                W życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby strój na takiej imprezie rozpatrywać ideologicznie.
              • lady-z-gaga Re: żona Stocha 07.01.18, 21:29
                Ona się nie przebrała za góralkę, jej stroj był nawiązaniem do tradycji i moim zdaniem miała ciekawy pomysł. Nie ma obowiązku wkładać balowego "mundurka" i licytowac się, kto pokaże więcej ciała, albo ciekawszy projekt topowych kreatorow. Wyraźnie było widac, że Stochowa chciała pokazać siebie i coś w ten sposób wyrazić - choćby to, że jest inna. I bardzo dobrze wypadła.
                • milka_milka Re: żona Stocha 07.01.18, 21:55
                  Dokładnie tak.
        • pitupitt Re: żona Stocha 08.01.18, 11:02
          Bal Sportowców to nie jest typowy bal, bo???? A jaki to jest wg ciebie typowy bal??? Wg mnie to ta stylizacja wyglądała jakoś tak przaśnie, jakby dziewczę urwało się z góralskiej studniówki.
          • milka_milka Re: żona Stocha 08.01.18, 11:23
            Bardziej miałam na myśli galę wręczenia nagród.
      • salinas Re: żona Stocha 07.01.18, 20:57
        nangaparbat3 napisała:

> Nie wiem od kiedy na bale chodzi się w stroju studniowkowym z czasow minionych,
        > czarnej spódnicy i bialej bluzce, nawet najładniejszej.

Kiedyś ta pani furorę zrobiła zakładając białą koszulę rozdanie Oskarów:

https://1.bp.blogspot.com/-jATu4QBW9k8/UL832oADwTI/AAAAAAAAAF0/e6U6HbUK8CY/s1600/whiteshirt.JPG
        • babcia.stefa Re: żona Stocha 08.01.18, 10:34
          A tu jest cała kolekcja zdjęć Carolyn Bessette-Kennedy w stroju najwyraźniej studniówkowym (biała koszula, czarna spódnica, mała złota torebka):

carolyn-carolynbessettekennedy.blogspot.com/2010/01/more-of-classic-white-shirt-caroly-wore.html
    • beata985 Re: żona Stocha 07.01.18, 19:01
      co do urody- Ewa bardzo ładna, naturalna.
      Lewandowska musiała się nieco wyrobić, żeby osiągnąć obecny wygląd.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: żona Stocha 07.01.18, 19:56
        Wyrobić? Chyba przerobić big_grin
        • beata985 Re: żona Stocha 07.01.18, 20:02
          oj no już nie czepijajmy się szczegółów tongue_out
    • feliz_madre Re: żona Stocha 07.01.18, 19:03
      Nie ładna? Może to zależy od zdjęcia? Zobacz tu:
      i.iplsc.com/ewa-bilan-stoch-i-kamil-stoch/0003JB6W81DVAQXI-C122-F4.jpg
      • niu13 Re: żona Stocha 07.01.18, 19:22
        Brzydka- ładna. Z łóżka bym nie wygoniła, ale jak dla mnie to mocno przeciętna panna jakich w PL tysiące
        • ra-sowa Re: żona Stocha 07.01.18, 19:45
          Ale Lewandowska jest zrobiona całkiem od nowa , a żona Stocha chyba nie
      • iziula1 Re: żona Stocha 07.01.18, 20:46
        Photoshop. Szkoda.
    • joa66 Re: żona Stocha 07.01.18, 19:22
      Polskie kobiety mają najniższe poczucie wartości w Europie= agresja, zawiść oraz mania rywalizacji.
      • niu13 Re: żona Stocha 07.01.18, 19:29
        Nie jestem tu zawistna, rywalizować nie śmiem, agresywność zero. Teraz jestem po prostu plotkarą. Cytat nietrafiony😉
      • maniaczytania Re: żona Stocha 07.01.18, 20:27
        100/100
      • hosta_73 Re: żona Stocha 07.01.18, 23:23
        Wystarczy poczytać komentarze po wyborach miss wszelakich. Dużo, naprawde dużo negatywnych, ze brzydkie, ze szkapy chude, ze po ulicach to o wiele ładniejsze chodzą. A jak juz któraś ładna to znów piszą ze głupia jak but. Nie to ładne co ładne ale co się komu podoba i tyle.
        • hosta_73 Re: żona Stocha 07.01.18, 23:36
          A żona Stocha to mi sie podoba. Ale Lewandowska kiedys tez a teraz uważam ze uśmiech ma dziwny ( jakby wadę zgryzu miała) ale na zdjęciach które sama publikuje jest ok. Pewnie sama sie dobrze ustawia i retuszuje a wczoraj na gali znowu na to zwróciłam uwagę. I z taką teatralną maniera przemawiała. Z wyglądu i zachowania to Ania tak w stronę Wiecznie Młodej Rozenkowej podąża. Moze sie juz przejadła?
    • kropkacom Re: żona Stocha 07.01.18, 19:26
      Stochowa, Lewa?
    • 89mumin Re: żona Stocha 07.01.18, 19:27
      Mnie się wydaje, że ludzie zdecydowanie częściej / chętniej uznają za atrakcyjnych ludzi, którzy wyglądają na sympatycznych. Pani Stoch wygląda według mnie na bardzo sympatyczną, Pani Lewandowska jednak trochę mniej. Obie są przeciętnej urody. Ze wszystkich WAGS najbardziej podoba mi się Marina, która jednak jest chyba mało lotna i na dodatek antypatyczna, cóż... wink
    • mamolka1 Re: żona Stocha 07.01.18, 19:37
      Jak dla mnie żona Kamila Stocha jest kilka długości przed żoną Roberta Lewandowskiego.
      Popularność w Polsce ( biorę poprawkę na medialność dyscyplin, które uprawiają panowie) mają teraz porównywalną.
      Anna, pomimo własnych osiągnięć sportowych wiezie się na popularności męża
      Ewa robi swoje i własne projekty/pracę sygnuje panieńskim nazwiskiem nie wioząc się na tym, że jest żoną sławnego męża...
      I subiektywnie wydaje mi się sympatyczniejsza
    • super-mikunia Re: żona Stocha 07.01.18, 19:43
      Wyglądało bardzo ciekawie. Uciekła tandecie. Lewandowskiej stylizacje w większości podobają mi się. Lubię jej styl. Tym razem ja ponioslo.
    • janja11 Re: żona Stocha 07.01.18, 19:52
      Obejrzałam foty i typ urody Stochowej zupełnie mi nie pasuje. Ale nie mi się ma podobać tylko Stochowi.
      Taka koścista tleniona blondie i dosyć poważnie wygląda jak na swój wiek. Brakuje jej naturalności i luzu.
      A Lewandowską lubię za urok osobisty i cenię za to, że nie chce być tylko niuńcią piłkarza i ma pomysł na siebie.
      Pogadać wolałbym z Lewandowską.
      • arwena_11 Re: żona Stocha 07.01.18, 20:22
        Rozumiem, że Lewandowska to naturalnośc pod skalpelem zdobywała?
        • maniaczytania Re: żona Stocha 07.01.18, 20:26
          może chodzić o naturalność w zachowaniu, w odnajdywaniu się na scenie, przed tłumem ludzi
          • jolie Re: żona Stocha 07.01.18, 20:34
            Ja odbieram Lewandowską jako bardzo sztuczną i nadmiernie kontrolującą się. Ma też, dla mnie, wyjątkowo sztuczny i nieszczery uśmiech. Nie widzę w niej nic a nic luzu.
            • maniaczytania Re: żona Stocha 07.01.18, 20:43
              ja w zasadzie nie widzę powodu, dla którego należałoby je porównywać wink
            • helenaizuza Re: żona Stocha 07.01.18, 20:46
              Lewandowska jest pod dużym wrażeniem własnej zajebistosci, chociaż udaje, że wcale nie, że ona to taka zwykła, normalna, swoja dziewczyna jest.
          • beata985 Re: żona Stocha 07.01.18, 20:59
            nie zapominajmy, że pani Stoch dopiero zaczyna wchodzić na salony.
            • mama.nygusa Re: żona Stocha 07.01.18, 21:10
              A moze wcale nie zaczyna, moze nie ma na to ochoty?Moze tylko przyszla odebrac za meza statuetke.
              • beata985 Re: żona Stocha 07.01.18, 21:18
                może i tak być....
            • mamolka1 Re: żona Stocha 07.01.18, 21:33
              Ja wiem czy zaczyna... Małżeństwem są od 2010r. Kamil pierwsze punkty zdobył w 2005.
              Fakt, że szum wokół trwa od trzech/czterech lat ale miała dziewczyna czas by zacząć błyszczeć przy mężu.. A nie chciała...
              • maniaczytania Re: żona Stocha 07.01.18, 22:52
                Odbierała tę nagrodę i w ubiegłym roku
      • babcia.stefa Re: żona Stocha 08.01.18, 10:40
        Ten pomysł na siebie może realizować wyłącznie dzięki pieniążkom małżonka, gdyby nie one, byłaby najwyżej instruktorką fitness w Domu Kultury w Pierdziszewie Dolnym.
    • arwena_11 Re: żona Stocha 07.01.18, 20:23
      No ale porównajcie Lewandowską sprzed poprawek. Zdecydowanie wtedy żona Kamila wychodzi na prowadzenie. Mam nadzieję, że nie będzie sobie poprawiała wszysto
      • arwena_11 Re: żona Stocha 07.01.18, 20:23
        bi.gazeta.pl/im/71/67/fa/z16410481Q,Anna-Lewandowska-przeszla-spora-metamorfoze--m-in-.jpg
        • agrypina6 Re: żona Stocha 07.01.18, 20:35
          Gdyby nie chirurgia plastyczna, to Lewandowska urodą by nie grzeszyła. Teraz też wygląda tylko średnio, żadna piękność. Ale oczywiście że ważne, żeby podobała się mężowi.
    • konwalka Re: żona Stocha 07.01.18, 21:10
      No smutno, smutno musi być. Nie wygrywa się srebra - przegrywa się złoto.
    • ola_fatyga Re: żona Stocha 07.01.18, 21:23
      Leandowska jest przecietna, a Stochowa piękna bi.gazeta.pl/im/0a/ce/15/z22866186Q,Anna-Lewandowska--Ewa-Bilan-Stoch.jpg
      • afro.ninja Re: żona Stocha 07.01.18, 21:38
        Taka polska nerwowość. Nie porywa.
        • afro.ninja Re: żona Stocha 07.01.18, 21:43
          Taka typowa polska blondynka. Minę ma dość zaciętą. Na pierwszy rzut oka ładna, ale dłużej raczej nie zachwyca. Lewandowska, cóż takie pieniądze zobowiązują...
          • lauren6 Re: żona Stocha 08.01.18, 08:32
            A co, typowe polskie blondynki są z definicji brzydkie? Jakby była brunetką o śródziemnomorskim typie urody to byłaby ok, a blondynka to już źle, bo typowo polska?
            • afro.ninja Re: żona Stocha 08.01.18, 11:30
              Mnie typowe polskie blondynki niezbyt sie podobaja. Rosjanki, Ukrainki, oczywiscie te mlode, szczuple i wysokie bija nas na glowe. Maja zazwyczaj ladniejsze wlosy, wieksze oczy i usta, mniejsze nosy. Obiektywnie Stochowa ladniejsza od zrobionej Lewandowskiej. Ale nie jest to piekna kobieta, ladna, zadbana, owszem, ale wybitnej urody to ona nie jest. A co innego mozna teraz przeczytac w necie, same ochy i achy. Na mnie wrazenia nie robi.
              • milka_milka Re: żona Stocha 08.01.18, 12:42
                O nie. Rosjanki i Ukrainki mają rozmyte rysy, takie właśnie typowo wschodnio-słowiańskie.
              • lauren6 Re: żona Stocha 08.01.18, 12:46
                Faktycznie, młoda szczupła Ukrainka tak bardzo się różni od młodej, szczupłej Polki. Byle nie farbowała się na blond!!!

Kompleksy narodowościowe jak zwykle mają się dobrze.
                • milka_milka Re: żona Stocha 08.01.18, 13:33
                  Ogólnie jeśli popatrzysz na wschodnią Ukrainę i dalej na wschód, to rysy twarzy jednak trochę się zmieniają.
          • bywalec.hoteli Re: żona Stocha 08.01.18, 13:28
            afro.ninja napisała:
            > Taka typowa polska blondynka. Minę ma dość zaciętą. Na pierwszy rzut oka ładna,
            Przecież ona nie jest blondynką! Ma farbowane włosy, nie zauważyłaś tego?
    • pelissa81 Re: żona Stocha 07.01.18, 21:47
      obejrzalam jej zdjecia, wg. mnie jest przepiekna, ma fajna, niewulgarna slowianska urode.
    • premeda Re: żona Stocha 07.01.18, 22:10
      I tak największe wrażenie zrobiła na mnie Anita Włodarczyk, pięknie wyglądała. Lewandowska tak jak Dereszowska ma coś w sobie odpychającego. Niby piękne kobiety, ale antypatyczne.
    • mai-ra3 Re: żona Stocha 07.01.18, 22:42
      Kurcze, a mi się niezbyt podoba... i to jest dziwne, bo widziałam ją kiedys w TV przy okazji skoków i wtedy wyglądała fajnie... a tu dziwny makijaż, jakiś taki dziwny nos... może akurat to nieudana kreacja, przyjrzę się przy okazji kolejnych występówwink
    • inocom A co mnie obchodzą cudze żony 07.01.18, 22:55
      niu13 napisał(a):

Sobie się przyjrzałaś?
    • aaa-aaa-pl Re: żona Stocha 07.01.18, 23:57
      O dorosłej kobiecie pisać : " Lewa" - dziwnie to brzmi.To nie gimbaza- gdzie ksywek się używa.
      • niu13 Re: żona Stocha 08.01.18, 14:23
        Ale ona sama używa tej ksywki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka