Dodaj do ulubionych

Oficerki - wyprzedaże

11.01.18, 08:17

Chciałabym kupić oficerki, stare nie nadają się już na kolejny sezon. Zależy mi na klasycznym, ponadczasowym modelu - z dobrej skóry. Czy macie jakieś swoje typy? Ryłko/Wojas/Gabor/Ecco?
Nie chciałabym wtopić 500 zł w buty na jeden sezon.
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Oficerki - wyprzedaże 11.01.18, 09:09
      kupilam sobie ostatnio Geox Felicity.
      • mama.nygusa Re: Oficerki - wyprzedaże 11.01.18, 09:13
        ladne te Geox Felicity.

Kilka lat temu kupilam sobie oficerki z gabora, nie wiem jaka to skora,m ale jest cudowna w dotyku, takiej miekkosci, delikatnosci to jeszcze w butach nie widzialam.
        • princesswhitewolf Re: Oficerki - wyprzedaże 11.01.18, 14:20
          ja lubie klasyke no i fakt, musi byc miekko....
        • jematkajakichmalo Re: Oficerki - wyprzedaże 11.01.18, 14:23
          ja tez mam z Gabora, super mieciutkie, klasyczne, piekne smile
          • kaka-llina Re: Oficerki - wyprzedaże 14.01.18, 14:13
            Ja tez Gabor "wąska" edycja... Mam tak potwornie chude łydki, ze naprawdę bardzo ciężko mi oficerki kupić.... "Wąskie" Ryłko były za szerokie o normalnych (tańszych) mogę zapomnieć.
            Gabor polecam w każdym razie, super skóra i od początku bardzo wygodne.
    • fil.lo Re: Oficerki - wyprzedaże 11.01.18, 11:10
      Lubię buty z Venezii, na forum krytykowane, ale ja nigdy nie miałam z nimi problemów. Mam też fajne Bronxy.
      • fil.lo Re: Oficerki - wyprzedaże 11.01.18, 11:10
        O oficerkach mówię, rzecz jasnasmile
    • ikame Re: Oficerki - wyprzedaże 14.01.18, 14:03
      Z Gabora mam botki - rzeczywiście skóra w nich jest obłędnie miękka, Geoxy też fajne, spojrzę też na Venezię.
      Dzięki Dziewczyny!!!
      • grey_delphinum Re: Oficerki - wyprzedaże 14.01.18, 14:11
        Ja jestem zadowolona z Lasockiego, ale dla większości na forum to zbyt niska półka.
        • kaka-llina Re: Oficerki - wyprzedaże 14.01.18, 14:16
          Ja tam lubię Lasockiego (przynajmniej kilka lat temu) mam botki na koturnie chyba z pieć lat, niezniszczalne i ciągle się wszystkim podobają i wygodne (a ja 99% czasu chodzę na płaskim w tych sporo przeleze bez szwanku wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka