najstarszy_syn_ksiedza_biskupa 21.01.18, 11:03 Znowu i znowu.....Kiedy to się skończy!? natemat.pl/227875,w-swidniku-przy-drodze-lezaly-ciala-trzech-osob-najprawdopodobniej-padly-ofiara-wypadku-kierowca-zbiegl Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicarica Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 11:14 Nie kłam. Polska to bezpieczny kraj. Terroryzm jest wtedy, kiedy sprawca jest koloru beżowego, brązowego lub czarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 11:46 Bossszzzieeeewwwwwwwww Dyskusja jak w przedszkolu Tak, zapewne sprawca planował to tygodniami a is zaraz ogłosi ze to jej zamach Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 11:25 I to, że w Nowy Rok pobito w Łodzi Tajwanczyka tak, że wylądował w szpitalu to też wroga brukselska propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 11:35 Przecież on nawet nie był czarny! Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 11:40 Ciekawe, spodziewałam sie po prześmiewczym tytule ze to watek o tym wypadku. Straszne, czy ktos wie co oni tam robili w lesie po nocy ? To chyba jakiś większy samochód musiał byc zeby tyle osób pozbawić życia Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 11:51 asmarabis napisała: > Straszne, czy ktos wie co oni tam robili w lesie po nocy ? Ofiary winne. Jakby siedziały w domu to nic się im nie stało. A się zachciało włóczyć po nocy! > To chyba jakiś większy samochód musiał byc zeby tyle osób pozbawić życia W Wigilię trzy osoby sczeliła osobówka. Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 12:03 Jejku pytam sie bo zwykle tez podają w mediach np wracali z pasterki itp Taka tragedia wiec skończ ze swoimi żarcikami Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 12:07 Wczoraj raczej nie wracali z pasterki. A nie musieli chodzić po nocy bo nie wiadomo chyba jeszcze o której dokładnie zginęli. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 11:54 E tam, osobówka wystarcza, by "ustrzelić" 3 sztuki na raz, na pasach. A co do robienia czegoś po nocy - po nocy to oni leżeli sobie w rowie, nieżywi. Równie dobrze mogli to zacząć. "robić "o godzinie 17tej. Albo 20tej. Też ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 12:05 Ja tylko nie wiem na co liczy zbiegły sprawca. I tak go znajdą prędzej czy później a dostanie jeszcze zarzut nie udzielenia pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 12:16 No właśnie chyba liczy na to, że jeśli go znajdą, to raczej później niż prędzej. A tym to będzie się martwił później. Pomyśli o tym jutro, jak jakaś cholerna Scarlett O'Hara. Zresztą naprawdę bywa, że po kilku czy kilkudziesięciu godzinach, jak szok minie, rozum takiemu wraca i sam się zgłasza. I tak prawdę mówiąc, jeśli zginęli na miejscu, to pal sześć. Ale jeśli sam moment wypadku przeżyli? Jeśli jeszcze przez chwilę mieli szansę, gdyby tylko ktoś (= sprawca, nikogo innego na miejscu nie było) na czas zadzwonił po pogotowie? Brrr, nawet nie chcę o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 12:24 Znajdą albo nie znajdą. Może był pijany i nie myślał trzeźwo. Swoją drogą - nie wyobrażam sobie życia z taką tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Terroryści kontratakują... 21.01.18, 13:17 milva24 napisała: > Ja tylko nie wiem na co liczy zbiegły sprawca. I tak go znajdą prędzej czy późn > iej a dostanie jeszcze zarzut nie udzielenia pomocy. no ciekawe czy go znajdą.... Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love kiedy konfiskaty samochodów za przestęstwa drogowe 21.01.18, 13:03 już czas najwyższy, dzikiemu człowiekowi inaczej nie przetłumaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś