konwalka 22.01.18, 22:06 raz na jakis czas po prostu musze je wrzucic i juz fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/4119181,2,1,moje-dziewczyny.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konwalka Re: moje dziewczyny 22.01.18, 22:14 Ależ ja pękam z dumy kiedy mówicie takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: moje dziewczyny 22.01.18, 22:20 Fafunia chyba zaczyna krzątaninę przed okresem lęgowym. Domaga się wapna, wymierza karmniki i ogólnie jest zafrasowana. Staram się jej teraz nie rozpraszać. Ale znajdę moment i cykne tak? Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: moje dziewczyny 22.01.18, 22:22 Spokojnie, bede cierpliwie czekala. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: moje dziewczyny 22.01.18, 22:21 Nie pekaj tylko od ciotek smakolyk daj, i mizianie po brzuchu Ps. Ale slowo daje za tytul to powinnas dostac lanie, wchodzilam z drzeniem ze Felus mial coming out Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: moje dziewczyny 22.01.18, 22:23 Ja myslalam ze to syn jest! Znaczy mlode szczypiory z was Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: moje dziewczyny 22.01.18, 22:39 Ale mu nie powiem, bo przez tydzień będzie się nosił jak ten m.youtube.com/watch?v=9LCwT5M674o Odpowiedz Link Zgłoś
damakama Re: moje dziewczyny 22.01.18, 22:56 O jeeesu! Cuuudne! Jak ja kocham owczary! I to jeszcze dwie... My mamy jednego chłopaka i mąż namawia mnie na drugiego, ale rozsądek mówi - nie Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: moje dziewczyny 22.01.18, 23:01 A macie warunki? Lekko nie jest, to jednak dwa duże psy. I zeżreć potrafią, ze dynia mała, i zamieszanie zrobić. Jezu, jak one się kuedys pożarły o różowa piłeczkę! Kupiłam oczywiście dwie, ale jedna była niebieska. No i właśnie ta różowa, jako to jabłko dla najpiękniejszej, stało się zarzewiem strasznej wojny Odpowiedz Link Zgłoś
damakama Re: moje dziewczyny 22.01.18, 23:09 Mieszkanie duże, pod lasem... Doskonale sobie zdaję sprawę, że utrzymanie dwóch to byłoby już za dużo (nasz ma problemy z trzustką, więc leki + specjalna karma już dają po kieszeni), do tego problemy typu wakacje (z jednym jest problem, jeździmy tam, gdzie nas chcą i gdzie warunki są lepsze jednak niż drewniana chatka w lesie - z dwoma - byłby jeszcze większy problem), no i jakoś logistycznie spacerów nie ogarniam - do lasu jeszcze, ale po mieście? - czasami trzeba przecież "cywilizować" psiaka, no i najważniejsze - nasz jest tak chorobliwie zazdrosny o każdego psa, na którego zwrócę uwagę, że pewnie bym mu serce złamała Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: moje dziewczyny 22.01.18, 23:17 A nie, to odpuść dwójkę. Mam zazdrośnice taka. Powiem ci, ze dramaqueen pierwsza klasa. I autentycznie cierpi, kiedy okazuje uczucia drugiej pannie. Żeby tam uczucia-‚ja nawet nie mogę jej zdrobniałe zawołać, bo zaraz zaczyna się bolesny skowyt cierpiącego, niewolanego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: moje dziewczyny 22.01.18, 22:58 Tez mam dwa wilki, parke tylko moje znajdy schroniskowe, bardziej „w typie” rasy. Kochane są!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: moje dziewczyny 22.01.18, 23:26 Znowu przemeblowanie zrobiłaś? Kiwi to ta na górze obok ucha dziecięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: moje dziewczyny 23.01.18, 06:43 Rosa! Bój się Boga kyrie eleison! To mój stary jest przecież! Ps. kiwi na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: moje dziewczyny 23.01.18, 07:56 Bosze, jakie piękne futra. Cudowne, wspaniałe, dzięki, że się podzieliłaś. Ale chętnie bym pogłaskała, szkoda, że przez komputer się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: moje dziewczyny 23.01.18, 08:06 A Może to pieśni przyszłości? I będzie Pieszczochanie przez kompa? Dzieki za miłe słowa. Chociaż chwilowo pięknego futra mam Po kokardę, tyle kotów się z tego bierze. Ale już niedługo, mam Nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: moje dziewczyny 23.01.18, 08:12 Od 22 do 8 rano zdjecie obejrzalo 605 osob. Czuwaj. Odpowiedz Link Zgłoś