cherryhills
23.01.18, 14:57
"Jesteś tak głupi, że cię nie chcę. Wredny, głupi, podły bachor! Wredna, mała gnido", "Z tatuniem zostaniesz, p… bachorze. Już cię nie chcę. Nie chcę cię znać nawet", "Mordę będziesz piłował? Do spania zap…, już!", "Nie obchodzisz mnie w ogóle, mogą cię zabrać. Nie obchodzisz mnie". "Jesteś tak brzydki i głupi, że cię nie chcę. Nie chcę cię".
wiadomosci.wp.pl/glupi-podly-bachor-nagrywal-zone-ona-oskarzyla-go-o-molestowanie-syna-6212426336540289a
Nawet nie umiem sobie wyobrazić jaką rozpacz musi czuć dziecko, które słyszy takie coś od własnej mamy. Jak bardzo je to niszczy, zrównuje z, nie wiem, śmieciem w śmietniku. Potworne, straszne. Mam kulę w gardle.
Kiedyś czytałam podobną relację, nie wiem czy na forum czy gdzieś indziej. Kobieta, która to opisywała jechała pociągiem i wtedy była chyba nastolatką. Przedział obok siedziała matka z córką (mała dziewczynka) i ta opisująca słyszała jak ta matka tak samo mówi do córki: że jej nienawidzi, nie chce, że jest okropna, wstrętna itp. Ta dziewczynka siedziała cichutko ze spuszczoną głową, a autorka chciała zareagować ale tego nie zrobiła (może ze względu na wiek, może bała się). Tak mi to siedzi po tylu latach od przeczytania...