lianis
29.01.18, 10:35
Madre rady macie wiec moze pomozecie.
Przydaloby mi sie zgubic kilka kg, nie wiem ile bo waga jak dzis probowalam odmowila i wogole sie nie wlacza, pomimo nowej bateri, ale stara juz jest tak czy inaczej, podjade i kupie nowa, niemniej jednak po spodniach widze ze od lata jest gorzej. Wiem co jest tego przyczyna i z tym zamierzam zawalczyc. Ostatnio ciagle w biegu, brak czasu, podjadanie pomiedzy albo zamiast niezdrowo na miescie i najadanie sie wieczorem po przyjsciu do domu. Tutaj musze wrocic do starych nawykow, znalezc czas na przygotowywanie posilkow na wyjscie i ogarne to. Bardziej chodzi mi o ruch. Silownia odpada, w okolicy nie ma, na dojazdy nie mam czasu (potrzebowalabym 2,5godz - 1godz na cwiczenia, reszta na dojazd tam i spowrotem plus przebraniensie) najczesciej jestem sama z mlodym, musze go o czasie odebrac, a potem nie mam z kim go zostawic. Z basenem problem jw. Pozostaja mi marsze, rower, mlodego moge zabrac ze soba na rowerze bedzie gonil, zakup rowerka, lub biezni lub orbiterka do domu. Co przyniesie najlepsze rezultaty w gubieniu kg? Wczesniej mialam silownie pod nosem i wage trzymalam a odkad sie przeprowadzilismy to do natury blisko ale sa i minusy...