Dodaj do ulubionych

Odchudzanie

29.01.18, 10:35
Madre rady macie wiec moze pomozecie.
Przydaloby mi sie zgubic kilka kg, nie wiem ile bo waga jak dzis probowalam odmowila i wogole sie nie wlacza, pomimo nowej bateri, ale stara juz jest tak czy inaczej, podjade i kupie nowa, niemniej jednak po spodniach widze ze od lata jest gorzej. Wiem co jest tego przyczyna i z tym zamierzam zawalczyc. Ostatnio ciagle w biegu, brak czasu, podjadanie pomiedzy albo zamiast niezdrowo na miescie i najadanie sie wieczorem po przyjsciu do domu. Tutaj musze wrocic do starych nawykow, znalezc czas na przygotowywanie posilkow na wyjscie i ogarne to. Bardziej chodzi mi o ruch. Silownia odpada, w okolicy nie ma, na dojazdy nie mam czasu (potrzebowalabym 2,5godz - 1godz na cwiczenia, reszta na dojazd tam i spowrotem plus przebraniensie) najczesciej jestem sama z mlodym, musze go o czasie odebrac, a potem nie mam z kim go zostawic. Z basenem problem jw. Pozostaja mi marsze, rower, mlodego moge zabrac ze soba na rowerze bedzie gonil, zakup rowerka, lub biezni lub orbiterka do domu. Co przyniesie najlepsze rezultaty w gubieniu kg? Wczesniej mialam silownie pod nosem i wage trzymalam a odkad sie przeprowadzilismy to do natury blisko ale sa i minusy...
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Odchudzanie 29.01.18, 12:12
      Silownie tanim kosztem skompletujesz sobie w sklepie sportowym: hantle, skakanka, pilka do fitness itd.
      Poszukaj tez cwiczen "plank", do tego to tylko dywan potrzebny wink

Polecam, zanim zainwestujesz w drozszy sprzet i sprawdzisz, czy jestes w stanie konsekwentnie cwiczyc.
      • bazia8 Re: Odchudzanie 29.01.18, 13:30
        Tak, siłkę masz w domu, tylko o tym nie wieszsmile

Jeśli nie masz dużej nadwagi to po marszach najlepsze jest bieganie, ale uwaga na kontuzje. Na wiosnę rower dla Ciebie. Darowałabym sobie drogie urządzenia do domu,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka