bywalec.hoteli 11.02.18, 17:51 Fajna para, nie? O ile medialne spekulacje to prawda. Ona piękna, on nie wiem, ale myśle, ze kobiety lubią, oboje znani, bogaci, w głowie poukładane i patrioci. Ciekawe czy będą mieć dzieci, dobre geny trzeba przekazywać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adriana.la.cerva Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 17:54 Fajna, niech im sie wiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 17:55 Dla mnie wizualnie niefajna, ale niech im się wiedzie. Mam inne zdanie nt.patriotyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 18:01 Jaka tam z niej patriotka? Toć przecie dzieciaka ma z obcym Gortat absolutnie mi się nie podoba. Co za dużo to nie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 18:06 W innym wątku ematki zarzekały się, ze facet musi być wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 20:00 wzrost ma ok, twarz nie ta po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 18:01 Nie wierzę tu w jej uczucie do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 18:07 A czemu? Keszu ma dużo sama w stanach i z polskich rodzinnych wlosci Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 19:44 Nie pasują mi do siebie wizualnie z osobna też nie sprawiają wrażenia sympatycznych. Ogólnie to Gortat wygląda na dziw...rza,sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 19:50 a jak rozpoznać dziwkarza? Masz tu jakąś wiedzę socjologiczną? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 21:51 Nie dziwkarz tylko uczynny - zabiera panny z ulicy i podwozi do hotelu. Własnego.. sportowefakty.wp.pl/sportowybar/676316/gortat-przylapany-z-trzema-kobietami-zabral-je-do-hotelu-mamy-film Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 21:56 antyideal napisała: > Nie dziwkarz tylko uczynny - zabiera panny z ulicy i podwozi do hotelu. Własneg > o.. > sportowefakty.wp.pl/sportowybar/676316/gortat-przylapany-z-trzema-kobietami-zabral-je-do-hotelu-mamy-film > Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 19:37 Najważniejsze, że patrioci😊. Tyle, że nie wiadomo w tych czasach, czy to obelga, czy pochwała. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 19:50 Pamiętam odcinek Paranienormalnych z Gortatem, mega fajny koleś, taki typ, którego każdy chce za kumpla i z którym chce się iść na piwo w sobotni wieczór. ABC urodę ma, z oczu patrzy jej inteligentnie, ogólnie fajna para. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 19:56 i urodziła się w Meksyku, stąd ładna ciemna karnacja przy blond włosach Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 22:49 No tak, to nie z góralskich genów, matka się będąc z Alusią w ciąży zapatrzyła I pyk, skórka dziecku pociemniała. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 20:01 > z Gortatem, mega fajny koleś, taki typ, > którego każdy chce za kumpla i z którym chce się iść na piwo w sobotni wieczór ...i który zaparkuje na miejscu na niepełnosprawnych, a na zwróconą uwagę zareaguje agresją. GIGA fajny koleś, absolutnie KAŻDY chce go za kumpla! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 20:23 JP. No wiec: każdy poza „tak_to_nowy_nick” chce go za kumpla i można tutaj się dopisywac, kto nie chce i uważa Gortata za buraka. Cóż, nie czytam bruksów, nie jaram się cudzym życiem, wiedzę na temat osób publicznych mam powierzchowną bardzo. Z Gortatem i ABC poszlibyśmy na piwo i myślę, że byłoby spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 19:58 On jest okropny. Dla mnie totalnie aseksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_jedi Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 20:05 A mi się podobają. Jakbym miała do wyboru Farella i Gortata to wybrałabym Gortata. Fajny taki misiek. I fajny kontakt z dzieciakami ma ( widziałam jak trening prowadził). Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 20:06 (Jaja se robisz?) Oj tak, on pitekantropus, a ona przaśno buraczana. Oboje jak z chowu wsobnego (mój pierwszy aż taki hejt). Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 20:13 Koniec świata! Zgadzam się z purchawką! Odpowiedz Link Zgłoś
klerjeser Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 20:50 Gortat fajny, ona ma końską szczękę. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 22:09 purchawkapuknieta napisała: > (Jaja se robisz?) Oj tak, on pitekantropus, a ona przaśno buraczana. Oboje jak > z chowu wsobnego (mój pierwszy aż taki hejt). > Z pierwszym zdaniem nie do konca się zgodze, ale z drugim chyba tak - też robia na mnie takie wrazenie. Alicja jest z urody typowa goralka i ma te cechy wygladu,ktorych wyjatkowo u gorali nie lubie - waskie usta oraz waskie ciemne oczy, w ogole dosc ostre,malo delikatne rysy.Wszystko to razem daje efekt pewnej zacietosci,strasznie mi sie to nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
onnomatopeja Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 20:22 Gortat mniam, uwielbiam dużych mężczyzn, oni wszystko mają takie duże 😈 zazdroszczę Alicji, niech im się wiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 23:13 Para jak para, dla mnie większość celebryckich par wygląda sympatycznie, bo oni się jakoś tak dobrze do zdjęć potrafią ustawić i ładnie uśmiechnąć, że wychodzi z tego zdjęcie sympatycznej pary (ile w tym prawdy, kto to wie). Ja jak się z chłopem ustawię, to wyglądamy jakby nas kto zagnał do siebie i kazał się krzywo uśmiechać. Ale tak czysto fizycznie, to ja bym jednak wolałam Farrella (15 lat temu) niż Gortata. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 23:16 Gortatowi lepiej patrzy z oczu..Farrel to taki goguś. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 23:29 No tak patrioci oboje w USA... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: Alicja i Gortat 11.02.18, 23:34 Farrell nie ma wyglądu człowieka godnego zaufania, to prawda. Ale jak dla mnie był całkiem przystojny w młodości, nie podoba mi się jednak jak się starzeje. Odpowiedz Link Zgłoś