nangaparbat3 23.02.18, 09:06 Toż u nas kabaretów nie trzeba, nikt by tego nie wymyślił: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23061068,odcisk-stanika-i-przeswit-w-kroczu-czyli-doradca-ipn-pisze.html#Z_MT2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:12 Właśnie czytałam. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:13 Chciałabym powiedzieć, że mnie to dziwi... Ja już nawet oburzać się nie mam siły. Znalazłby wspólny język z paroma naszymi forumowymi panami zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:38 sumire napisała: > Znalazłby wspólny język z paroma naszymi forumowymi panami zapewne. Ze mną nie, ja nawet nie wiem, co to jest "krocza". Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:14 pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Wyszkowski No tak... KOR, strajki, Kongres Aferałów, Komisja Likwidacyjna RSW Prasa-Książka-Ruch, spółka Srebrna, etc. czegóż się spodziewać po zawodowym opozycjoniście. Widać, że dziadunio bywalec peep show i do filharmonii trafił przez pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:16 Srebrna to są piękne wałki. I nie do ruszenia. O tym jakoś prawaki milczą Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:20 O Srebrnej to pisał Urban już na początku lat 90-tych, ja mam bdb. pamięć. W ogóle cała likwidacja koncernu wydawniczego RSW to był wałek na wałku, to tak na marginesie. Z jednej strony milczą, z drugiej - wszyscy którzy choćby otarli się o Srebrną są w tej najbardziej zaufanej grupie z Nowogrodzkiej i to nie jest wiedza tajemna. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:26 No i właśnie - wszyscy wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:16 Najwyraźniej nic tak nie łączy jak dobry wspólny wałek. Co do meritum, ewidentnie choroba psychiczna albo przedawkowanie plus pisdacka wiara w ożywczą moc własnych odkryć. Dno dna. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:14 Musiał sobie ostro golnąć pod tę wysoką kulturę! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:21 Aż chciałoby się pouczyć go forumowo: Piłeś, nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:15 Debil, cham i do tego nawalony ale za to w filharmonii. Prawdziwa elita. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:26 Brzmi jakby był rozgoryczony, że trafił nie do tego przybytku, do którego chciał. Nieznajomość obcych języków szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:31 Zdecydowanie czuł jakis niedookreslony zawod: "Ale baba w spodniach nawet ubój potrafi zmarnować."" Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:32 Dokładnie. Chyba spodziewał się czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:51 Nie, to przecież koneser kultury jest. Skrytykował publicznośc ("angielska wiocha"), bo za wcześnie wychodziła, zamiast oklaskiwac na stojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:00 Przecież to demencja starcza. Żaden cham czy debil, ale po prostu chory człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:11 Uważasz za normalne, że człowiek z demencją piastuje jakaś ważną funkcję w państwie? "Kolegium Instytutu Pamięci Narodowej jest organem opiniodawczo-doradczym Prezesa Instytutu Pamięci Narodowej. W szczególności Kolegium przyjmuje roczne sprawozdania Prezesa Instytutu z działalności IPN, wyraża opinię o przedstawianych przez Prezesa IPN kandydatach na stanowiska kierownicze w Instytucie Pamięci Narodowej, opiniuje i rekomenduje kierunki działalności i programy badawcze IPN, zatwierdza zasady ewidencjonowania, przechowywania, opracowywania, zabezpieczania, udostępniania i publikowania dokumentów. Zajmuje stanowisko w sprawach ważnych dla Instytutu Pamięci Narodowej. Kolegium ogłasza i przeprowadza konkurs na stanowisko Prezesa Instytutu, a następnie wnioskuje o powołanie wybranej osoby przez parlament." Co za różnica, czy debilizm, czy demencja, skoro i jedno i drugie dyskwalifikuje (a przynajmniej powinno) człowieka jako kandydata na to stanowisko. Co prawda Trump został prezydentem, więc co tam nasze IPN - wciąż możemy się pocieszać, że inni mają gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:18 Możliwe, że ma demencję, możliwe, że to pokłosie nadużywania alkoholu itp., ale akurat te twitty o tym nie świadczą - to cham pokroju Sklepowicza, do którego nie dociera, że kobieta to człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 14:01 1matka-polka napisała: > Debil, cham i do tego nawalony ale za to w filharmonii. Prawdziwa elita. > Celnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:20 ,,W głowie lateks, w gaciach nieugaszony pożar” Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:29 Takie mamy teraz elity i cieszmy się, że ośmiorniczek nie jedzą. na przykład moja ulubiona bohaterka - Teresa Bochwic "publicystka i nauczyciel akademicki, działaczka opozycji w okresie PRL, członkini Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji w kadencji 2016–2022." "Czy mnie wzrok i słuch mylą, czy rzeczywiście mistrzostwa świata w skokach narciarskich są w Korei Płn? Która grozi atomowa bronią połowie świata? Pjongjang, dawniej nazywany Phenian, stolica Korei Płn?” – napisała Bochwic na swoim profilu na Twitterze." I jeszcze to: wiadomosci.wp.pl/to-byl-taki-zarcik-teresa-bochwic-postanowila-jednak-wytlumaczyc-sie-z-niefortunnego-tweeta-6143772286986369a i to wiadomosci.wp.pl/brawo-na-twitterze-czlonkini-krrit-teresa-bochwic-przesadzila-6132079949694593a i to natemat.pl/221171,prawicowa-dziennikarka-probowala-rozszyfrowac-skrot-dotyczacy-seksu-pomagal-jej-caly-twitter A ostatnio błysnęła na temat czystości powietrza: Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:41 A ci biedni pisowcy z Petru się śmieją Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:45 Wiadomo, najlepiej jest krzyczeć "łapaj złodzieja", kiedy ma się cudzy portfel w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:47 Najbardziej podoba mi się to "PANI Teresa Bochwic". Bo jeszcze ktoś mógłby się pomylić Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:51 Albo nie daj boże napisać "słuchajcie no, Bochwicowa", a to przecież jest PANI Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:54 Wy się śmiejecie, a to wyglada na jakieś poważniejsze zaburzenia. W taki sposób piszą/ mówią osoby niezdrowe psychicznie. Nie chce rzucać diagnozami , ale ten bełkot ma strukturę schizofreniczna Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 10:00 konwalka napisała: > Wy się śmiejecie, a to wyglada na jakieś poważniejsze zaburzenia. W taki sposób > piszą/ mówią osoby niezdrowe psychicznie. zgadza się. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 10:03 Ja obstawiam najpopularniejsza w naszym kraju substancje psychoaktywna, czyli wódę. Odpowiedz Link Zgłoś
handzia.kaziukowa Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 10:06 Dokladnie, klasyka gatunku - piłeś, nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 17:14 Nie, to zwykłe chamstwo + autokorekta. Wybitne tweety miały brzmieć, że "Mendelsohn nadaje się tylko do zwiększania udoju u krów" (autokorekta zmieniła udoju na uroku, u na i) i że "Baba w spodniach nawet udój potrafi zmarnować" (zmieniło udój na ubój). Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 17:26 Gdyby byl trzezwy, to atokorekte by zauwazyl. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 17:37 Zaprzeczam z autopsji. Na Whatsappie zdarza mi się wysyłać cuda na trzeźwo, a nawet wyspanej. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 09:57 innymi slowypan caly wieczor przezywal kobiete w spodniach i nie mogl oderwac wzroku od jej pupy? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 10:05 Moim zdaniem najbardziej wstrząsnął nim fakt, że kobieta dyryguje. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:39 Dokładnie! A w tej orkiestrze pewnie byli mężczyźni. To jak to tak, żeby baba facetami kierowała? Upadek cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 17:47 Żeby choć dyrygowała w worze pokutnym ale w spodniach?! Bardzo podoba mi się jeden z komentarzy pod artykułem: Co te stare dziady mają, że gapią się na cycki i krocze, a potem narzekają, że widzą cycki i krocze? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 10:13 Przeczytalam tytul watku i myslalam, ze chodzi o jakiegos poete mocno awangardowego np ' (prze)swit WkroczyL ...'😁 A to tylko polityk z prawej (nie dziwi nic) i twitter po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 10:19 Ja po przeczytaniu tytulu pomyslalam, ze chodzi o spodenki chinskich dzieci (w nawiazaniu do dyskusji w watku obok o bezpieluchowym wychowaniu). Odpowiedz Link Zgłoś
domowapani Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:51 A ja, że będzie o kształcie nóg - lubię jak uda się ze sobą nie stykają i jest taki prześwit. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 20:37 Ja nie lubie, ale fakt, ze jest to praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:11 Ojej, po tłitach pana znawcy muzyki poważnej już nie ma śladu... jaka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:14 Na szczescie w internecie nic nie ginie:] Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: kabaret c.d. 23.02.18, 11:24 Faktycznie nie wiadomo, czy się śmiać. Lada chwila możemy miec ustawę o ochronie węgla poczętego. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: kabaret c.d. 23.02.18, 12:20 Lady błagam. Kawę piję. O mało telefonu nie oplułam. Węgiel poczęty niskie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: kabaret c.d. 23.02.18, 14:14 I tym sposobem węgiel kupowany w aptece na sranie będzie wydawany tylko po uprzedniej opinii od proboszcza Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:42 Wygląda, że gość durny i do tego jeszcze permanentnie nawalony. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:42 Oblesny dziad. Jak to możliwość puszczenia w świat przemyśleń na gorąco obraca się przeciwko niektórym myślicielom. Cenzura prywatna by się przydała. Dyzma miał łebskiego sekretarza Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 11:51 pewnikiem pan pisał gdy doświadczał innych stanów jaźni😊 Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:01 wstał z kolan? baba ma być do garów i łóżka a nie do filharmonii. jeszcze przepiękna wiolonczelistka zapatrzona w dyrygenta nie burzy mu porządku świata, ale kobieta - dyrygent? to przecież lewackie jest a on z IPN, musi zwalczać.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:06 Gdzież, ach gdzież są nasze gorliwe prawackie trolliki? Skąd ta cisza? Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:15 Muszą sobie przypomnieć jakieś wpadki opozycji, daj im chwilkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:23 Ja tez mam nadzieję, że przynajmniej Purchawka i Tiszantul uświetnią swoją obecnością ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:52 Zaraz przyjdzie dynia i wytłumaczy, że to normalne, a tylko twoje lewackie skrzywienie zaburza ci obraz Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 13:42 Zaraz będzie o ośmiorniczkach, "bulu" i Kijowskim , plus kilka złotych myśli Petru... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:39 Pijany kretyn A co miała dyrygować bez stanika i majtek?! Pan chyba pomylił lokale. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:44 Miał dobre miejsce dla VIP-ów skoro dostrzegł takie szczegóły. No chyba że jak generałowie ze Szwejka chadza na podobne imprezy z lornetką... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 12:56 >Miał dobre miejsce dla VIP-ów skoro dostrzegł takie szczegóły. Z moich skromnych obliczeń wynika, ze siedział mniej więcej w 8 rzędzie. Pewnie tanio nie było ale jak znam aparat państwowy pis to pewnie bilety na koszt podatnika. Wszak pewnie pojechał uczyć Anglików kulturalnego zachowania w Filharmonii. To nasz wkład w kształtowanie kultury europejskiej (zaraz po uczeniu Francuzów jeść widelcem). Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 14:10 teraz pewnie nauczy panią dyrygent nosić stanik tak aby nie było go widać. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 20:32 No i widać, czym się ten obleśny koleś zajmował w czasie koncertu, zamiast słuchać muzyki... Tfu. Tak ogólnie, to jesteśmy rządzeni przez obleśnych zdziadziałych cudaków, zafiksowanych na cudzej seksualności - tacy bracia samcy 50+ i 60+. I oni mają przeważający głos w życiu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 20:37 stary satyr, pewnie zal scisnal hemoroidy, ze ani stanik ani kroczy juz nie dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: "prześwit w kroczy" 23.02.18, 22:01 Jakieś kuzynostwo tego pana było jakiś czas temu moimi klientami. Pierwsze od czego zaczęli to: tak to mój kuzyn, ale nie utrzymujemy kontaktu i nie mamy z nim nic wspólnego. Ja nawet bym się nie domyśliła, że to jakaś rodzina, nazwisko wszak nie takie rzadkie, ale widać na wszelki wypadek woleli się odżegnać. Odpowiedz Link Zgłoś