Dodaj do ulubionych

Wakacje PL vs zagranicą

• landora Re: Wakacje PL vs zagranicą 06.03.18, 11:51
      Właśnie wczoraj patrzyliśmy na Bośnię.
      Bardzo fajne apartamenty można wynająć za około 2000 za dwa tygodnie. Z tarasem, ogrodem, klimą. Jedzenie jest bardzo tanie i pyszne. Jedziemy własnym autem. Wcale nie jest tak strasznie daleko.
      • bywalec.hoteli Re: Wakacje PL vs zagranicą 06.03.18, 19:04
        Byłem w Bośni, rzeczywiście tanio, polecam. Maja nawet 6-km dostęp do morza, ale nie sprawdzałem smile blisko jest przecież Czarnogóra i Chorwacja z dłuższym wybrzeżem.
        • landora Re: Wakacje PL vs zagranicą 12.04.18, 11:30
          Ja już byłam trzy razy wink Akurat te 6km wybrzeża jest koszmarne, potwornie zatłoczone. Ale kraj piękny.
    • marianna1960 Re: Wakacje PL vs zagranicą 06.03.18, 19:20
      Wypoczynek w kraju tydzień czasu z 1500zł dla trzech osób tyle nam starcza
      • stara-a-naiwna Re: Wakacje PL vs zagranicą 12.04.18, 13:17
        i co za to macie?
        pytam całkiem serio
        bo my 2+2 za tyle same noclegi poza sezonem nad bałtykiem
        a gdzie dojazd i jakakolwiek atrakcja czy jedzenie
    • 89mumin Re: Wakacje PL vs zagranicą 10.03.18, 17:05
      Odnoszę czasem wrażenie, ze poza artykułami na głównej wprost zerżniętymi z emamy (wraz z cytatami) są też takie, które są tymi wątkami inspirowane. Nawet jeśli to czysty przypadek, to dzisiaj na pierwszej wisi porównanie cen w Zakopanymdo Barcelony i Ejlatu (jako ulubionych miast Polaków) podroze.gazeta.pl/podroze/7,114158,23115959,tani-wyjazd-nie-do-zakopanego-za-nocleg-wiecej-niz-w-barcelonie.html#Z_MT
      • pitupitt Re: Wakacje PL vs zagranicą 12.04.18, 13:07
        Kto normalny jeździ do Zakopca?
    • rubyred77lodz Re: Wakacje PL vs zagranicą 02.04.18, 08:56
      Hej,
      my w tym roku wybieramy PL, którą miejscówkę polecasz najbardziej? Rodzinka z 3 latką i 1 latką smile
    • pitupitt Re: Wakacje PL vs zagranicą 12.04.18, 13:06
      Ale poza samochodem istnieją jeszcze inne środki lokomocji, np. pociągi. W ten sposób kilka lat temu zwiedziliśmy całkiem spory kawałek Włoch. Nocowaliśmy w maleńkiej mieścinie Oleggio, a stamtąd jeździliśmy do Mediolanu, Turynu, Piacenzy czy Arony (to ta mieścina, w której kręcono reklamę wody mineralnej z M. Belucci smile)
    • leanne_paul_piper Re: Wakacje PL vs zagranicą 15.04.18, 17:45
      Wolę zagranicę.
      Jak już mam wydawać kasę, to niech to będzie na poznawanie nowych kultur, ludzi.
      Jedno z moich najfajniejszych wspomnień wakacyjnych, to kiedy siedziałam łokieć w łokieć z panią w czadorze w środku publicznej komunikacji miejskiej zwanym potocznie matatu.
      Kontrast był niesamowity, bo ja - taka z wyglądu dziewczyneczka w jasnokremowej sukience i stateczna pani całkowicie zakryta, która mogła być spokojnie dychę młodsza ode mnie.

Tak w ogóle sobie myślę, że gdyby mi ktoś zabronił wyjeżdżać w nowe miejsca, to straciłabym kompletnie motywację do życia.
      Teraz mam na tapecie Meksyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka