triismegistos 08.03.18, 18:44 Zadzwonił własnie do mnie mój konkubin, w drodze z pracy, z pytaniem, czy potrzebuje kwiatków, że może sobie odpuścić. Romantyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornita111 Re: dzień kobiet :P 08.03.18, 21:10 Jak dla mnie kwiaty to glupi prezent, rozumiem Twojego konkubina Dzien kobiet tez glupi, to samo walentynki Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 08:45 fornita111 napisała: Dzien kobiet tez glupi, to samo walentynki Też tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 09:37 Głupi? Jak pretekst do picia wina i dostawania czekoladek moze być głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 09:55 Bez pretekstu nie mozna?... Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:10 Ależ można. Do ubrania choinki, malowania pisanek, topienia Marzanny, imprezowania noworocznego w sumie też żaden pretekst niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:14 Choinki i pisanki to nie moje klimaty - dla mnie tez glupie. Ale juz sylwester i topienie Marzanny uwazam za sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:46 Ja w ogóle lubię święta. Wielkanoc, gwiazdkę, śledzika, Patryka, walentynki, dzień kobiet, dzień kota, noc kupalną i co to tam wypadnie akurat Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:53 Ja jedne swieta lubie, innych nie. NIENAWIDZE prima aprilis i dyngusa. Za to dzien babci, dzien matki i dzien dziecka- uwazam, ze sa super Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 11:00 No dobra, dyngusa też nie znoszę. W sumie to znalazłoby się więcej takich, których nie lubię, ale staram się po prostu o nich nie pamiętać. Niemniej walentynki i dzień kobiet lubię bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 08:42 Oh, on dobrze wie, że nie lubię prezentu w postaci kwiatów tylko zwątpił pod wpływem kolegów z pracy. I tak, ubawiło mnie to. My akurat lubimy takie święta jak dzień kobiet, czy walentynki. Prezent w sumie dostałam tradycyjny, paczkę rajstop (prawie) i czekoladki. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 08:46 Mój syn wziął do szkoły tulipany dla koleżanek i pań nauczycielek. Nie był jedyny, paru innych chłopców też przyniosło kwiaty albo słodycze. Ba, do przedszkola chłopcy przynieśli jakieś drobne słodycze dla dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 09:36 Za moich czasów to były zorganizowane akcje, chłopaki cię zrzucały na te kwiaty i prezenty. Mówisz, że u młodego tak każdy sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 09:41 Tak, nie słyszałam o jakiejś inicjatywie klasowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 11:04 U mojej się zrzucili. Bardzo ładne bukieciki z róż i czegoś tam jeszcze (nie znam się na kwiatach) plus duża czekolada firmy z krówką dla każdej (czekolady w większości nie dotrwały do końca lekcji ). Sami to wymyślili, bez podpowiadania przez wychowawczynię, dzielne dzieci - 1 ojciec to wszystko kupił i przywiózł. Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:38 Mój, co to głowy do dat nie ma, złożył mi rano życzenia. Zdziwiłam się bardzo i go pochwaliłam, że pamiętał, a on z rozbrajającą szczerością mi wyznał, że to dlatego że dostał newsletter z promocją z okazji dnia kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:45 Mojego nic nie przebije - dostałam kwiaty i książkę "Z nienawiści do kobiet" Kopińskiej kochany jest, pamiętał, że chciałam ją przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś