Dodaj do ulubionych

dzień kobiet :P

08.03.18, 18:44
Zadzwonił własnie do mnie mój konkubin, w drodze z pracy, z pytaniem, czy potrzebuje kwiatków, że może sobie odpuścić. Romantyk wink
Obserwuj wątek
    • stephanie.plum Re: dzień kobiet :P 08.03.18, 19:21
      i co Ty mu na to?
    • iwoniaw Re: dzień kobiet :P 08.03.18, 19:24
      Ubawiło Cię to?
    • fornita111 Re: dzień kobiet :P 08.03.18, 21:10
      Jak dla mnie kwiaty to glupi prezent, rozumiem Twojego konkubina wink Dzien kobiet tez glupi, to samo walentynki tongue_out
      • asia-loi Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 08:45
        fornita111 napisała:

Dzien kobiet tez glupi, to samo walentynki tongue_out

Też tak uważam.
        • triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 09:37
          Głupi? Jak pretekst do picia wina i dostawania czekoladek moze być głupi?
          • dziennik-niecodziennik Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 09:55
            Bez pretekstu nie mozna?...
            • triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:10
              Ależ można. Do ubrania choinki, malowania pisanek, topienia Marzanny, imprezowania noworocznego w sumie też żaden pretekst niepotrzebny.
              • fornita111 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:14
                Choinki i pisanki to nie moje klimaty - dla mnie tez glupie. Ale juz sylwester i topienie Marzanny uwazam za sympatyczne wink
                • triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:46
                  Ja w ogóle lubię święta. Wielkanoc, gwiazdkę, śledzika, Patryka, walentynki, dzień kobiet, dzień kota, noc kupalną i co to tam wypadnie akurat smile
                  • fornita111 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:53
                    Ja jedne swieta lubie, innych nie. NIENAWIDZE prima aprilis i dyngusa. Za to dzien babci, dzien matki i dzien dziecka- uwazam, ze sa super smile
                    • triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 11:00
                      No dobra, dyngusa też nie znoszę. W sumie to znalazłoby się więcej takich, których nie lubię, ale staram się po prostu o nich nie pamiętać. Niemniej walentynki i dzień kobiet lubię bardzo smile
    • triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 08:42
      Oh, on dobrze wie, że nie lubię prezentu w postaci kwiatów tylko zwątpił pod wpływem kolegów z pracy. I tak, ubawiło mnie to. My akurat lubimy takie święta jak dzień kobiet, czy walentynki. Prezent w sumie dostałam tradycyjny, paczkę rajstop (prawie) i czekoladki.
    • triss_merigold6 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 08:46
      Mój syn wziął do szkoły tulipany dla koleżanek i pań nauczycielek. Nie był jedyny, paru innych chłopców też przyniosło kwiaty albo słodycze. Ba, do przedszkola chłopcy przynieśli jakieś drobne słodycze dla dziewczynek.
      • triismegistos Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 09:36
        Za moich czasów to były zorganizowane akcje, chłopaki cię zrzucały na te kwiaty i prezenty. Mówisz, że u młodego tak każdy sobie?
        • triss_merigold6 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 09:41
          Tak, nie słyszałam o jakiejś inicjatywie klasowej.
        • zlababa35 Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 11:04
          U mojej się zrzucili. Bardzo ładne bukieciki z róż i czegoś tam jeszcze (nie znam się na kwiatach) plus duża czekolada firmy z krówką dla każdej (czekolady w większości nie dotrwały do końca lekcji wink). Sami to wymyślili, bez podpowiadania przez wychowawczynię, dzielne dzieci - 1 ojciec to wszystko kupił i przywiózł.
    • black.emma Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 09:55
      dobre big_grin
    • folivora Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:38
      Mój, co to głowy do dat nie ma, złożył mi rano życzenia. Zdziwiłam się bardzo i go pochwaliłam, że pamiętał, a on z rozbrajającą szczerością mi wyznał, że to dlatego że dostał newsletter z promocją z okazji dnia kobiet big_grin
    • morgen_stern Re: dzień kobiet :P 09.03.18, 10:45
      Mojego nic nie przebije - dostałam kwiaty i książkę "Z nienawiści do kobiet" Kopińskiej big_grin kochany jest, pamiętał, że chciałam ją przeczytać tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka