sanrio 10.03.18, 20:36 czemu to ma służyć? Bo chyba nikt nie wierzy w to, że uczestnicy są zahipnotyzowani? Nawet Chajzer sztuczny do bólu. Po co po co po co po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jollyvonne Re: program Hipnoza - co to za shit? 10.03.18, 20:42 A czemu sluzyl Wielki Brat? Chyba nikt nie wierzyl, ze uczestnicy tak sie na codzien zachowuja? A Ci co w to wierzyli, to teraz wierza, ze uczestnicy Hipnozy sa zahipnotyzowani. Odpowiedz Link Zgłoś
isanek Re: program Hipnoza - co to za shit? 10.03.18, 21:05 Oglądałam fragment, więcej nie byłam w stanie. Straszny program. Odpowiedz Link Zgłoś
isanek Re: program Hipnoza - co to za shit? 10.03.18, 21:16 Hałas, chaos, każdy z uczestników po kolei stara się wczuwać we własna rolę (oglądałam ten fragment z dinozaurem), jak Chajzera lubię, tak tutaj nawet on chyba nie bawił się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: program Hipnoza - co to za shit? 10.03.18, 21:19 nawet ten rzekomy backstage po programie, gdzie uczestnicy oglądają swoje występy jest tak wyuczony, że zęby bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: program Hipnoza - co to za shit? 10.03.18, 21:08 O, a u nas Smerfy. A miałam zobaczyć co to za cudo, o co w tym chodzi, bo mnie wszędzie prześladuje Chajzer z czterema oczami Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: program Hipnoza - co to za shit? 10.03.18, 21:18 hehe, wyszły wam te smerfy zdecydowanie na zdrowie. Nie popełniaj mojego błędu Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: program Hipnoza - co to za shit? 10.03.18, 21:32 Jaki suweren taka rozrywka... Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: program Hipnoza - co to za shit? 11.03.18, 09:12 Nie oglądam. Okazuje się, że widzowie, nie są tak głupi jak zakłada TVN. Oglądalność pierwszego odcinka była niska, najniższa w porównaniu z innymi programami o tej samej porzebusinessinsider.com.pl/media/tv-radio/hipnoza-ogladalnosc-i-odpowiedz-tvn-na-krytyke/5pemptg Przypuszczam, że oglądalność drugiego odcinka była jeszcze niższa, a flagowy program wiosennej ramówki okażę się totalnym kitem i klapą. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: program Hipnoza - co to za shit? 11.03.18, 13:01 zdecydowanie, aż musieli w piątkowym DDTVN dać materiał o hipnozie żal Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: program Hipnoza - co to za shit? 11.03.18, 08:33 Ja ogladalam toto ze 2 minuty i spasowalam, bo moj poziom zenady zostal przekroczony. Podobno program ma wziecie wsrod podstawowkowiczow. Mloda z pol obejrzala, bo wszyscy w klasie to lukaja. U konkubina w fabryce dzieciaki kolegow tez sa fanami, wiec publika jest... Odpowiedz Link Zgłoś