Dodaj do ulubionych

Czy ktoras ma dosc ...

21.03.18, 22:59
Czy ktoras ma dosc i chce odpoczac ....uciec na kilka dni odpoczac od faceta ...pracy ...i problemow jakies 2 3dni. Jakies propozycje ?jakis hotel spa?swieta?z dala. ... Z paroma e mamami bym sie dogadala .... Wiele z Was tu ma duzo racji wiele daje kopa w tylek a wiele jest mile....chyba jestem na zakrecie.... Potrzebuje dystansu ,luzu i towarzystwa .Ktos ma ochote. I odwage rzucic wszystko i wyjechac ....
Obserwuj wątek
    • asia-loi Re: Czy ktoras ma dosc ... 21.03.18, 23:00
      Ja
    • aj.riszka Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 00:09
      alicjak-2 napisała:

> Ktos ma ochote. I odwage rzucic wszystko
      > i wyjechac ....

smile Ochota - jest. Odwagi - chyba brak...smile

• jola-kotka Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 00:46
      Wyjezdzam w poniedzialek ale z facetem czego jak czego ale jego nigdy nie mam dosc. Moze jak ty masz dosc lacznie z facetem to moze wlasnie z nim powinnas wyjechac i naprawic relacje smile ?
    • feliz_madre Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 08:27
      Właśnie planuje 2-tygodniową ucieczkę z kraju. Ale nie od rodziny. Muszę się zdystansować, szukam pomysłu na siebie, nowych doświadczeń. I czuję ze czeka na mnie to co piszesz - luz, nowe towarzystwo, złapanie dystansu. Trochę się boję, ale jestem tak podekscytowana, że ta radość mnie napędza.
      2-3 dni nie powinno byc trudne do zorganizowania. Trzymaj się i idź za głosem serca i swoim i potrzebami smile
    • sanrio Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 09:07
      zabierz jakąś koleżankę, chyba masz? Serio chciałabyś wyjechać gdzieś z obcymi babami, które w realu pewnie nawet w 1/10 nie są takie jak sie kreują na forum?
      • triss_merigold6 Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 09:11
        A musi mieć konieczne towarzystwo?
        IMO samotny reset jest znakomity.
        • sanrio Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 09:19
          imo też, ale pisze, że potrzebuje towarzystwa
    • alpepe Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 09:50
      Ja mam dość, grozi mi miesiąc więzienia z racji przegranego procesu cywilnego i myślę, że nie byłoby to złe, tak jestem zdesperowana. Ale ja bym chciała pobyć sama, z dala od codziennych trosk i obowiązków.
      • asia-loi Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 11:46
        alpepe napisała:

> Ja mam dość, grozi mi miesiąc więzienia z racji przegranego procesu cywilnego i
        > myślę, że nie byłoby to złe, tak jestem zdesperowana.

shock shock shock
        Co się stało, możesz nam napisać? Może jakoś pomożemy? Ja niedawno tu otrzymałam pomoc i dużo wsparcia (jestem ofiarą mobbingu).
        Już sama możliwość wygadania się to dużo, a tu jeszcze można dostać wiele dobrych rad.
        • szalona-matematyczka Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 12:19
          Nie mozna wiezienia zamienic na kare pieniezna? W koncu masz rodzine, prace i taki pobyt w wiezieniu mocno zaburza dotychczasowe zycie.
          • alpepe Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 13:39
            najpierw jest kara pieniężna, jeszcze mogę zrobić to, co nakazano bez walki, ale mnie te zakłamane mordy sąsiadów, którzy mieli nieszczęście za późno się urodzić, bo jako stasi szpicel i gauleiter by się lepiej sprawdzili.
            Nic się nie martwcie. Ja naprawdę sądzę, że to byłby dla mnie odpoczynek, którego mi brakuje.
            Przegrałam proces, ale przewlekałam, bo chciałam zajrzeć tym zakłamanym mordom w oczy. Zajrzałam, zrzucili maski i spoko.
            • stillgrey Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 13:52
              alpepe, masz chyba nikłe pojęcie o tym jak wygląda pobyt w więzieniu sad To nie tylko odizolowanie od świata zewnętrznego, ale przede wszystkim zamknięcie w bardzo patologicznym, brutalnym środowisku bez możliwości ucieczki.
              • alpepe Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 15:07
                miesiąc przeżyję, naprawdę. Przynajmniej będę wiedziała, z kim mam do czynienia.
                • sanrio Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 18:05
                  ciekawe czy koleżanki - lesby spod celi też cię będą pożerały wzrokiem (i nie tylko) jak ci wszyscy mijani na ulicy faceci...?
                  • bergamotka77 Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 18:24
                    Alpepe ma coś z głową że woli iść do kicia. Serio trzeba mieć nierówno pod sufitem.
              • issa666 Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 21:24
                hmm... akurat rozmawiałam kiedyś z osobą taką "normalną", która na 3 mce trafiła do więzienia (nie wiem dokładnie za co, coś z kasą w pracy, zgodziła się na dobrowolne poddanie karze a sędzia nakazał więzienie, szczęka jej opadła ale cóż.. ) W ośrodku gdzie była wcale nie było źle, chyba nie zamykają tych łagodniejszych z psycho-mordercami z długimi wyrokami, twierdziła że całkiem jak na wakacjach, nie narzekała, gdyby nie kilka utrudnień typu spore ograniczenia w dostępie do środków higieny, prysznic tylko w wyznaczonej godzinie, jedzenie na komendę, itd kontrole osobiste, konieczność rozmów z kuratorem, itd.
            • jola-kotka Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 13:59
              Zamkna cie w celi 2 na 2 zamienisz loze sypialniane na prycze po dwoch dniach juz zmienisz zdanie haha i tam pewnie sama nie bedziesz kolezanki poznasz takie ze hej przyjaznie normalnie do konca zycia. I kto tu pisze o tempocie.
              • asia-loi Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 14:05
                jola-kotka napisała:

> Zamkna cie w celi 2 na 2 zamienisz loze sypialniane na prycze po dwoch dniach juz zmienisz zdanie ...

I w dokumentach będzie, a to kiedyś może bardzo coś utrudnić np. znalezienie pracy.
                • alpepe Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 15:08
                  Jestem swoją panią, poza tym nie wiem, czy więzienie jako środek zastępczy w wyniku procesu cywilnego tu podpada.
                  • ailia Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 15:18
                    Padłaś na rozum..?
                    Masz wpis w papierach o wyroku i odsiadce.
                    Skoro to sąsiedzi, to cała okolica będzie wiedzieć.
                    Dzieciakom narobisz smrodu w szkole.
                    A jeśli jesteś rozwiedziona - podłożysz się exowi.
              • thea19 Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 17:58
                jolu, czy tempota to jakas odmiana tempomatu?
                • jola-kotka Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 18:05
                  Taka sama jak Jola nie jola .
            • ib_k Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 17:08
              Zaciekawiłaś mnie, możesz napisać o co poszło?
              A co do więzienia, to szybciej bym się zabiła niz poszła dobrowolnie
    • fadilla Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 10:38
      Tak, ale nie na 2-3 dni, tylko na zawsze. Konieczność powrotu z tej ucieczkowej eskapady byłaby zapewne gorsza niż pozostanie tu gdzie teraz jestem, dlatego się nigdzie nie ruszam.
    • berdebul Re: Czy ktoras ma dosc ... 22.03.18, 16:05
      Zależy gdzie mieszkasz. Mnie się marzy tydzien w Spa w Zelechowie. Basen, sauny, masaże, święty spokoj. Niestety nierealne w tym momencie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka