tanebo2.0 24.03.18, 07:19 Ogłaszam konkurs na najlepsze hasło czarnego marszu. Mo podoba się "macice wstają z kolan" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: Czarny konkurs 24.03.18, 07:40 "Biskupie, zajmij się swoimi dziećmi" Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Czarny konkurs 24.03.18, 08:35 "Hej biskupie trzymaj ręce w swojej dupie" Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 08:59 Wybór haseł oraz wypowiedzi , zwłaszcza tych świadczących o wybitnej "intelihencji" feministek był wyjątkowo bogaty. Chociazby takie: - nie sądzę aby temat aborcji, ZABIJANIA .... - ....aborcja powinna POMÓC kobiecie i twitter.com/pikus_pol/status/977248283390369798 Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:04 uciekło mi jedno słowo . Nic dziwnego zresztą gdyż nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby mówic takie rzeczy: "aborcja powinna POMÓC kobiecie i dziecku!!! I jeszcze jedna ciekawa wypowiedź: - Ja protestuję za WOLNĄ ABORCJĄ. - Czyli generalnie, za prawem do zabijania dzieci. - Absolutnie NIE. - A co to jest aborcja? - Aborcja to jest przerywanie ciąży." twitter.com/pikus_pol/status/977451081373552640 ciemnogród to naprawdę bardzo delikatne określenie Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza.bionda Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:19 Elu, które z tych dzieci chciałabyś urodzić? Wybierz sobie: ...images/8wtVkp ...images/s3ixro ...images/bXZtCj ...images/5hRgC9 ...images/vxq4eE ...images/aDxGRN i wskaż jak łatwe i proste byłoby twoje życie z tak chorym dzieckiem, które dałoby ci tyle radości z powinności macierzyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza.bionda Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:21 Linki nie weszły, może teraz się uda: mobile.twitter.com/Boczek227/status/781606405673455620 Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:25 jak rozumiem optujesz za taką wersją?: www.aborcja.web-portals.pl/aborcja-zdjecia.html Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza.bionda Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:31 Nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Za trudny wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza.bionda Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:43 Może odpowie, skoro jest taka prolife 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:46 Na takie odpowiedzi nie została zaprogramowana. Przecież od razu widać, że to sztuczna inteligencja - z naciskiem na sztuczna . Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:59 Sztuczne to jest wasze uciekanie w terminologię biologiczną tylko po to , żeby broń Boże , nie trzeba było użyć słów takich jak dziecko i macierzynstwo gdyż wtedy może obudzić się cos takiego jak sumienie - a po co? Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza.bionda Re: Czarny konkurs 24.03.18, 10:09 Odpowiedz na pytanie - ktore dziecko wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Czarny konkurs 24.03.18, 10:55 Ale jak ma wybrać, kiedy nic w linku nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
unaragazza.bionda Re: Czarny konkurs 24.03.18, 10:56 W tym twitterowym też nie? U mnie działa Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Czarny konkurs 24.03.18, 11:16 katriel napisała: > Ale jak ma wybrać, kiedy nic w linku nie widać? > Widać. mobile.twitter.com/Boczek227/status/781606405673455620 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Czarny konkurs 24.03.18, 10:41 Z tą inteligencją to mocno przesadziłaś 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:26 "- Ja protestuję za WOLNĄ ABORCJĄ. - Czyli generalnie, za prawem do zabijania dzieci. - Absolutnie NIE. - A co to jest aborcja? - Aborcja to jest przerywanie ciąży." No i bardzo dobrze, że dziewczyna nie godzi się mówić Waszym językiem, czyli nazywać płód dzieckiem, a aborcję zabijaniem. Zgadzam się z nią w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Czarny konkurs 24.03.18, 12:23 Też nie widzę w tej wypowiedzi nic złego. Wprost przeciwnie - widzę troskę o język, który ma wyrażać stan rzeczy, a nie manipulować. Płód to płód, aborcja to przerwanie ciąży. Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:06 Od teraz bojkotuję toto (znaczy boota elkę). O, ten plakat jak znalazł dla ciebie i przy okazji bardzo mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:23 A proszę bardzo bojkotuj. To nie moja wina, że uczestniczy tych waszych manif są, hmm, no po prostu brak słó - podobnie jak w tym przypadku: "Słownik wulgaryzmów języka polskiego jest zbyt ubogi aby skomentować wypowiedź Lubnauer. – Dzieci z zespołem Downa "to tylko jedna czwarta przypadków" aborcji z powodu ciężkiego uszkodzenia płodu. Bardzo często są to uszkodzenia, które uniemożliwiają życie poza łonem matki.." twitter.com/pikus_pol/status/977444472064757760 No cóż - ciągle mozna jeszcze spotkać osoby które są mentalnym spadkiem po palikociarni Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:30 A jaki poziom komentarzy, no no. Sami kulturalni i wykształceniu ludzie. Poziom poniżej jakiegokolwiek dna. Co do wypowiedzi pani Labnauer - czego znowu nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 12:16 Komentarza jak rozumiem się nie doczekam. Jakoś zdziwiona nie jestem, umiecie sobie tylko frazesami gęby wycierać i wyklinać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 13:23 Mowa p prezesiku krzyczącym o gestapo? Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 15:14 Nie, o komentarzach tutaj: twitter.com/pikus_pol/status/977444472064757760 Takiego bagna w necie dawno nie widziałam. I ci ludzie mają prawa wyborcze .... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 15:20 Jak dla mnie to dziewczęta były zbyt miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_topesto Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:40 to jest wyborne, powiadasz? przecież czytają to dzieciaki, które są zabierane na protesty, przez rodziców... Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:43 A co złego jest w grze na organach w kościele ? Ty to masz zbereźne myśli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Czarny konkurs 24.03.18, 20:27 Słowo "napie...jcie" jest złe. Bez znaczenia jak je interpretujemy. I mi osobiście też przeszkadzało, używanie innych wulgaryzmów również. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Czarny konkurs 24.03.18, 10:42 agnes_topesto napisała: > to jest wyborne, powiadasz? > przecież czytają to dzieciaki, które są zabierane na protesty, przez rodziców.. > . Agnes, stara świntucho, o czym ty pomyślałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:05 I jeszcze: "Macice wstają z kolan" Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:06 Sorry, zdublowałam hasło, ale jest tak dobre, że chyba nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 13:44 Mój Boże, to jak piosenka feliksa z Dziadow: Gdy będę na zaludnieniu, Pojmę córeczkę Tatara; Może w moim pokoleniu Zrodzi się Palen dla cara. Duch w nardzie nie ginie Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_topesto Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:36 niech protestuja, ale i niech robia to z głową. naprawde myslisz, że te śmieszne hasła, w czymkolwiek pomogą? są ordynarne oraz żenujące. dodajmy do tego dzieci, które są zabierane na protesty i mamy jeden wielki obraz nędzy i rozpaczy. to ma byc niby ta polska "inteligencja"? ten "kwiat" narodu? żyjemy wszyscy w XXI wieku a mimo to, człowiek staje sie coraz bardziej wulgarny oraz prymitywny. gratuluje wszystkim tym, którzy ochoczo zabierają swoje dzieci na takie protesty a one zmuszone są do czytania tych wszystkich haseł... Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:44 Tak jak jestem przeciwna zabieraniu dzieci do centrów handlowych i do kościołów, gdzie jest duże skupisko ludzi w pomieszczeniu i łatwo się czymś zarazić, tak spacer na świeżym powietrzu, dobrze dzieciom zrobi. A ta walka jest przecież dla nich, chodzi o ich przyszłość! Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:45 W sumie racja. Gdyby nie taki marsz to może w życiu by o doopie nie usłyszały (w końcu lekcje biologii nie są dziś od nauczania biologii), a o grze na organach to już absolutnie nigdy (do kościoła ze swoimi aniolkami nie chodzisz ? ) . Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:47 Poczytaj sobie komentarze pod wpisem, który powyżej troll wkleił. Dno dna. Oni nie rozumieją inaczej, kulturalnie przedstawione argumenty nie docierają, jedyny język jaki znają to oszczerstwa, plucie na innych i życzenie śmierci. Jak myślisz, mniej dosadne hasła by do nich dotarły? bo ja nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Czarny konkurs 24.03.18, 09:54 Twój post za to jest wzorem klasy Hasła nam się podobają, jeśli poziom cię tak strasznie razi, idź pooglądać plakaty Ordo Iuris. Możesz z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Czarny konkurs 24.03.18, 10:24 Co do wulgarności i prymitywności: nie jest to gorsze od różnych haseł ONR u, zygotarian czy innych demonstrantów. Skończył się czas grzecznych i pokornych kobiet po prostu. Im prędzej to do was dotrze, tym lepiej. Będziecie doznawać mniejszego szoku. Co do dzieci na proteście: lepiej je zabrać tam niż do kościoła na film dla dorosłych typu Pasja (jakiś księżulo puścił to na rekolekcjach dla dzieci) czy przebierać za płodziki na przedstawieniu w Ostrołęce. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Czarny konkurs 24.03.18, 20:40 Wolałabym, żeby mój syn czytał ordynarne hasła na "takich" protestach, niż został ministrantem, może i o doopie przeczyta, ale przynajmniej jego własna będzie bezpieczniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Czarny konkurs 24.03.18, 11:06 Tam, gdzie Jaro nie może, Tam babie zabroni Girls just wanna have fundamental rights. (fun było wyboldowane, bo powinno być fandamental) Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Czarny konkurs 24.03.18, 11:07 "Macice wstają z kolan" jest genialne! U mnie najbardziej podobały się "Episkopacie zostaw nasze tacie", oraz "Chcecie dzieci, rodźcie sami, ładni księża są z brzuchami". Najbardziej poruszyły mnie jednak hasła po angielsku, z Warszawy: " I can't believe I still have to protest this shit" (nite wierzę, że ciągle muszę protestować przeciwko temu gównu" oraz "Czy kobiety są wystarczająco ludźmi, aby mieć prawa człowieka?" Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Czarny konkurs 24.03.18, 11:08 Hehe, telefon zaszalal Episkopacie zostaw nasze GACIE Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Czarny konkurs 24.03.18, 11:11 Na to wydarzenie zostały również zaprojektowane plakaty. Ten jest wstrzasający Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czarny konkurs 24.03.18, 15:07 "Pierd..., rodze w Anglii" "Ja tu tylko sprzątam hipokryzję" "Biskupie, łapy precz od mojej córki" "Walcie się, zwyrole" "Księżniczki zamiast księży" "Zajmijcie się lepiej swoimi pisiorami" Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Czarny konkurs 24.03.18, 20:42 > "Biskupie, łapy precz od mojej córki" Chyba syna? Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Czarny konkurs 24.03.18, 15:19 NIE MOW MI CO MAM ROBIĆ. Tak po prostu ale bardzo mi się podoba. Zrobię sobie taki t-shirt , do pracy też będzie jak znalazł 😉 Odpowiedz Link Zgłoś