sfornarina Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 14:59 Dwie. A i tak najczęściej używam plecaka, bo z nim da się biegać. Jako osoba cierpiaca na chroniczny brak czasu najczęściej biegnę żeby się przemieścić z A do B. Plecak dajacy się przypiać na wysokości klatki piersiowej jest idealny 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 15:06 Cztery: dużą na dłuższe wyjścia z dzieckiem, średnią, listonoszkę (małą, dosłownie na klucze i telefon) i kopertówkę na imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 16:06 Tak z 10, a telefon w okladce z kieszonka na karte i prawo jazdy nosze w reku. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 16:54 7 codziennych (są w różnych kolorach, bo czarnych nie lubię, więc zmieniam w zależności od stroju), dwie wieczorowe. Kupuję, jak mi brakuje torebki do czegoś konkretnego (np. konkretnej wielkości albo konkretnego koloru). Odpowiedz Link Zgłoś
satoja Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 17:16 Nie znoszę przekładać rzeczy między torebkami, więc jak się tylko da to chodzę na okrągło z jedną- listonoszką aż do jej fizycznej śmierci. Oczywiście w szafie mam jeszcze z 5 typu odświętno-imprezowe, kolejne 5 bardziej sportowych.. Ale używane są może ze dwa razy w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 17:39 Mam kilka, kupuje nowa jak znajduje taka, ktora ma fajny kolor i ksztalt, ktorego jeszcze nie mam. Ale ostatnio jakos mniej mnie torebki, buty i ciuchy ruszaja - nie wiem, czy to starosc czy depresja (maz mowi, ze to dojrzalosc emocjonalna ale przestaly mnie cieszyc zakupy i nie wiem, czy to jednak nie jest zwiazane z ogolnie nie zawsze najlepszym nastrojem w ostatnim czasie). Bylam ostatnio w kilku sklepach, wyszlam zmeczona i zniechecona, nic mi sie nie podoba, nic mnie nie zachwyca, niczego nie pozadam tak jak kiedys. Kiedys mialam czas i ochote na zakupy ale nie mialam pieniedzy. Teraz mam pieniadze ale nie mam czasu i ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 18:13 Na pewno ponad 30, z czego używam góra 15. Reszta to kopertówki, ktore nie mogą doczekać się okazji, jakieś modele-pasujące-tylko-do-czegoś, czego już nie noszę, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 22:21 kilka, plus jakies plecaki, a i tak nosze w kolko 1-2 a reszta lezy, dlatego nawet nie wiem dokladnie ile ich mam. Ta jedna w kolko noszona jest juz podniszczona i marzy mi sie nowa ale nic mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 22:41 Z 15cie ale ciagle sie pozbywam Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ile macie torebek? 26.03.18, 22:42 nie licze malych bo ...sa male i sie dobrze ukrywaja Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey.tea Re: Ile macie torebek? 18.04.18, 06:21 15? kilka markówek (Gucci, LV) kilka takich co mi w oko wpadły na bazarach w świecie. Dwie wyjściowe kopertówki, pozostałe raczej większe i piękna granatowa teczka, która od jakiegoś czasu jest na emeryturze . Wszystkie skórzane. W piątek doszło torbiszcze kupione w Indiach, trochę przesadziłam z rozmiarem ale już ją kocham miłością wielką,choć swoje waży. Odpowiedz Link Zgłoś
leni6 Re: Ile macie torebek? 18.04.18, 08:10 Trzy duże i dwie malutkie, z tego dwóch nigdy nie nosiłam. Odpowiedz Link Zgłoś