Dodaj do ulubionych

Kindle Legimi - pomocy :-)

02.04.18, 21:19
Dziewczyny, pomóżcie. Znalazłam taką promocję kiedy szukałam e-booka: www.legimi.pl/czytnik/

Przegrzebałam oczywiście poprzednie wątki o Legimi i Kindle, ale nadal głupia jestem. Powoli przymierzałam się do zakupu czytnika i zastanawiam się, czy ta promocja jest korzystna i czy warto. Pisałyście dużo o Kindle Paperwhite, ale czy któryś z tych promocyjnych się opłaca?
I czy ta promocja to rzeczywiście promocja? mam nadzieję, że wątek nie poleci...
Obserwuj wątek
    • berdebul Re: Kindle Legimi - pomocy :-) 02.04.18, 22:02
      Można używać kindle do Legimi, ale wymaga do ściągania ksiazek przez aplikację i jest limit (ściągniętych na kindle), ale jak wyczerpiesz limit na kindle, to wciąż mozesz czytać na innych urządzeniach.
      Gdybym miała kupić czytnik od nich, to Pocketbook bo ma guziczki.
      • iwi.k1 Re: Kindle Legimi - pomocy :-) 02.04.18, 22:30
        Popatrzyłam na tytuły w abonamencie i na pierwszy rzut oka to mocno okrojone. Dlatego tak się zastanawiam, czy się opłaca brać w takiej promocji czy nie szaleć i poczekać na jakieś promocje samych czytników. Korzystasz z abonamentu?
    • yoma Re: Kindle Legimi - pomocy :-) 02.04.18, 23:24
      Legimi się doskonale czyta w telefonie, po co ci osobna maszyna.
    • princy-mincy Re: Kindle Legimi - pomocy :-) 03.04.18, 08:51
      Wg mnie opłaca się kupić pocketbooka poza legimi i wypróbować najpierw czy legimi w ogóle Ci pasuje.
      Jeśli tak, kup oddzielnie abonament, wychodzi taniej.
      Obecnie pocketbooka mozna kupić w promocji za 450 zl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka